Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθές έβαλα στο σύστημα μου μεταχειρισμένο τον 8350.Τρέχοντας το occt στα 2 λεπτά έβγαλε error.Σήμερα τρέχοντας το prime95 σταμάτησαν 2 πυρήνες και έβγαλε fatal error και στο τέλος έκανε rebοot μονο του.Φταίει η ανεπαρκής αερόψυξη που έχω η έχει ο επεξεργαστής πρόβλημα??

post-244051-0-64333700-1417348782_thumb.jpg

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά τα έκανα όλα default δεν έχω ανεβάσει τίποτα και στο hwmonitor έβγαλε 62 βαθμούς και βάζω μια φώτο με ρεύματα

post-244051-0-71060700-1417351499_thumb.jpg

Δημοσ.

Οχι είναι με την ψυκτρα της υπογραφής.Στο occt μου βγάζει αυτά τα 2 μετα το error.Nαι άλλαξα θερμοαγώγιμη.Δεν γινόταν να τον τσεκάρω γιατι βρεθήκα σε έναν σταθμό να τον πάρω

post-244051-0-04418100-1417359915_thumb.jpg

post-244051-0-47997200-1417359920_thumb.jpg

Δημοσ.

<p>Οχι είναι με την ψυκτρα της υπογραφής.Στο occt μου βγάζει αυτά τα 2 μετα το error.Nαι άλλαξα θερμοαγώγιμη.Δεν γινόταν να τον τσεκάρω γιατι βρεθήκα σε έναν σταθμό να τον πάρω</p>

Γυρνα τα ολα default και κλεισε το turbo.Cool n quiet να το εχεις ενεργοποιημενο.Την ταση (cpu vcore) βαλτη στο 1.38 και τσεκαρε.

Αποστολή από το LG-P990 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

62 χωρίς overcloking είναι πολύ και με τέτοιο καιρό. Επίσης έκανες reset bios ? Μάλλον δεν έχει κουμποσει καλά η δεν πατάει καλά το cooler αλλιως μάλλον προβληματικό cpu μυρίζει εαν τα υπόλοιπα μητρική ram είναι οκ τσεκαρισμενα

Δημοσ.

Χθές έβαλα στο σύστημα μου μεταχειρισμένο τον 8350.Τρέχοντας το occt στα 2 λεπτά έβγαλε error.Σήμερα τρέχοντας το prime95 σταμάτησαν 2 πυρήνες και έβγαλε fatal error και στο τέλος έκανε rebοot μονο του.Φταίει η ανεπαρκής αερόψυξη που έχω η έχει ο επεξεργαστής πρόβλημα

αδελφε αν ανεβαινης  salonica φερτον να τον δοκιμασω σε μια asus 990 fxa που εχω για β συστημα !!

με τη msi που εχεις την GD 60 ομως το μικρο της αδελφακι ειχα παιξει πιο παλια με τον 8320 μου  και αρκετα ψηλα  χωρις  θεμα οποτε δε τιθετε θεμα μητρικης  

δες ξανα το πατημα της ψυκτρας σου οπως αναφερθηκε (να αφηνει καλο αποτυπωμα πανω της)

Δημοσ.

Παιδιά τα έκανα όλα default δεν έχω ανεβάσει τίποτα και στο hwmonitor έβγαλε 62 βαθμούς και βάζω μια φώτο με ρεύματα

Οι ενδείξεις (+3,3v,+12v,+5v) της μητρικής σου είναι λίγο περiέργες.Για μένα τσέκαρε και την μητρική.

Δημοσ.

Και η μητρική και η μνήμες δούλευαν μια χαρά με τον 6300 που σε δοκιμές τον πήγα και 4,6Ghz.Θα δοκιμάσω πάλι την ψύχτρα μην τυχόν δεν πατάει καλά

αδελφε αν ανεβαινης  salonica φερτον να τον δοκιμασω σε μια asus 990 fxa που εχω για β συστημα !!

με τη msi που εχεις την GD 60 ομως το μικρο της αδελφακι ειχα παιξει πιο παλια με τον 8320 μου  και αρκετα ψηλα  χωρις  θεμα οποτε δε τιθετε θεμα μητρικης  

δες ξανα το πατημα της ψυκτρας σου οπως αναφερθηκε (να αφηνει καλο αποτυπωμα πανω της)

Μακάρι να ερχόμουν σαλόνικα και χωρίς την cpu χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν έβγαλα ψυχτρα καθάρισα πάστα έβαλα λίγο στην μέση και την κούμπωσα και πάλι στο occt στα 3 λεπτά error.Sto prime 95 και πάλι error.Intelburn ολα οκ.Η φωτο είναι απο intelburn

post-244051-0-64801800-1417476975_thumb.jpg

Δημοσ.

Λοιπόν ρε παιδιά πως εξηγείται το γεγονός ότι περνάει το intelburn και δεν περνάει το occt και το prime95

Δημοσ.

Λοιπόν έβγαλα ψυχτρα καθάρισα πάστα έβαλα λίγο στην μέση και την κούμπωσα και πάλι στο occt στα 3 λεπτά error.Sto prime 95 και πάλι error.Intelburn ολα οκ.Η φωτο είναι απο intelburn

Εδώ stock τον είχες?Turbo on/off?Με max 1.30 Vcore κομματάκι δύσκολο να το βγάλει το test για μένα.Πρόσπάθησες και με παράπανω τάση στο cpu?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...