Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε ξανά..

Αλαξα τροφοδωτικό αλλά τα ίδια..

Μητρικη επεξεργαστής ραμ-κάρτα γραφικών είναι σχεδόν καινούρια οπότα καταλήγω στο ότι είναι θέμα σκληρού.

Ραμ άλλαξα απο ένα άλο pc οπότε το αποκλείω κ αυτό.σληρός πρέπει να είναι.

Τώρα μετά απο 2 μπλέ οθόνες δέν ξεκινάει κάν.

έχει μάυρη οθόνη και επάνω δεξιά αναβοσβήνει μία άσπρη πάυλα.

Καμιά άλη ιδέα?

Δημοσ.

είχα κάνει ένα έλενχο πρίν λίγες μέρες με το seatools και πέρασε όλα τα τέστ.

Αν όντος έχει πρόβλημα θα φανεί με αυτό το πρόγραμμα?

Δημοσ.

είχα κάνει ένα έλενχο πρίν λίγες μέρες με το seatools και πέρασε όλα τα τέστ.

Αν όντος έχει πρόβλημα θα φανεί με αυτό το πρόγραμμα?

δές το και με αυτό,και πές μας τι λέει.

Δημοσ.

Μετά απο αρκετές προσπάθειες κατάφερα να τόν ανοίξω για λίγα λεπτά πρίν βγάλει πάλι μπλέ οθόνη.

Ετρεξα αυτό το πρόγραμμα και ιδού τα αποτελέσματα.

post-285890-0-66426900-1418655439_thumb.pngpost-285890-0-86943000-1418655443_thumb.pngpost-285890-0-71347000-1418655447_thumb.pngpost-285890-0-20823200-1418655451_thumb.pngpost-285890-0-52553600-1418655454_thumb.png

Δημοσ.

Οχι αλλά άλαξα ράμ και τήν δικιά του τήν άβαλα σε άλο pc και το πρόβλημα παρέμεινε μόνο σε αυτό,τό αλο pc δουλευει κανονικά.οπότε ράμ δέν είναι/

Εντομεταξύ ξέχασα να ανεβάσω τήν μπλέ οθόνη π μ βγάζει....

post-285890-0-68086200-1418656059_thumb.jpg

Δημοσ.

ωπ σορρυ. επρεπε να ξαναδιαβασω το θεμα.

στην τελικη μπορει να υπαρχει ασυμβατοτητα μνημων-μητρικης.

δοκιμασε στο pc σου αλλες μνημες. αν και εκει τα ιδια πας για αντικατασταση μητρικης

edit: καποιος (ο gi0 νομιζω) ειχε γραψει εναν οδηγο για τις μπλε οθονες. πως βρησκεις τι φταιει και τετοια. 

edit2: http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsodκαι-μετά-τι/?hl=%20bsod%20%20gi0

Δημοσ.

Ευχαριστώ θα μελετήσω το θέμα.

ΡΑΜ αποκλείετε να είναι γτι το pc δουλέυε κανονικά για αρκετό διάστημα.Δοκίμασα και 2η ράμ τσεκαρισμένη οπότε το έχω αποκλέισει τελείος,

Να απέκτησε έτσι ξαφνικά ασυμβατότητα δέν νομίζω.

Μολις Διάβασα σε καποιοα ξένα φορουμ οτι το farspase.sys είναι κάποια αρχεία απο το πρόγραμμα deepfreeze το οποίο καί έχω σε αυτό το pc θα το ψάξω κιάλο.

με τα αποτελέσμτα του hdsensial μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα οτι δέν φταίει ο σκληρός?

Δημοσ.

παίζει να είναι το deep freeze το πρόβλημα αλλά πρώτα πρέπει να κοιτάξεις αν έχεις τα μέσα να εγκαταστήσεις και να σηκώσεις λειτουργικό από κανένα παλιό δίσκο φίλου ή κανά usb για λίγες μέρες για να αποκλείσεις θέμα hardware και να μην παιδεύεσαι

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα ήταν στο deepfreeze τελικά έγιναν κάποιες αλλαγές και τωρα δέν έχω πρόβλημα.

Το θέμα hardwere το είχα αποκλείσει πρίν μέρες αφού είχα κάνει ήδη αρκετές δοκιμές.

Δημοσ.

ΟΙμπλέ οθόνες ξαναεμφανίστηκαν..δέν είαι το deepfreeze τελικά.

Αλλαξα και σκληρό δίσκο σήμερα αλλά ακόμα δέν το δωκίμασα αλλά δεν νομίζω να εφταιγε αυτό.

Επήσης είχα ένα ακόμα πρόβλημα το οποίο είχα ξεχάσει να αναφέρω γιατί δέν το θεώρισα σημαντικό αλλά απ'οτι φαίνετε τώρα ήταν.

Οταν τον έκανα επανεκίνηση μέσω τής έναρξης ποτέ δέν ξεκινούσε έπρεπε να πατήσω εγώ το κουμπί επανεκίνησης και τότε ξεκινούσε,ποτέ μόνος του αυτό γινόταν όταν ξεκίνησε να κάνει μπλέ οθόνες πρίν απο αυτό δέν είχα πρόβλημα.

Τώρα έκανα update το bios και πλέον κάνει επανεκίνηση κανονικά.

Υπάρχει περίπτωση όλα αυτά να συνδεονται μεταξ'υ τους?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ξανα επιστρέφω με μπλέ οθόνες,

Το πρόβλημα δέν ήταν σε όλα αυτά που έχουμε προαναφέρει..

Αλλαξα σκληρό και μητρική και ξανά μπλέ οθόνες..

Το πρόβλημα κατα πάσα πιθανότητα ηταν στο μικρόφωνο των ακουστικών το οποίο δέν λειτουγούσε αλλά ήταν συνδεδεμένο επάνω στην μητρική.

Κατέληξα εκεί γιατι ποντίκι έχω αλλάξει, δοκιμή με το πληκτρολόγιο έκανα(το έβγαλα και ξανα έκανε bs) καλώδιο οθόνης+τροφωδοτικού άλλαξα..

Τα ακουστικά δουλέυουν οπότε ο υποπτος πρέπει να είναι το μικρόφωνο..3 μέρες τώρα δουλεύει κανονικά..

Αλλά εδώ και 10 μέρες δούλευε κανονικά με το μικρόφωνο επάνω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...