dancingwithme Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας, ρε παιδια εχω ενα προβλημα με την καρτα γραφηκων οταν κατεβαζω τα 340.52 μου κλείνει η οθονη λες και εχει μπει σε αναστολη λειτουργίας και μετα δεν μπορω να κανω τιποτα και ρεσταρτ να κανω παλι οταν λεει καλως ορισατε μου κλεινει παλι η οθονη και ετσι παω στο σαφε μοντ για να κανω ρεκοβερι...το σιντι της καρτας εχει τα 256.44 αλλα οταν εχω αυτα τα παιχνιδια μου τα παιζει με κατι γραμμες με κατι ********* και δεν μπορω να βλεπω καν τι γινεται στο παιχνιδι και στο σκυπε οταν ανοιγω καμερα ή οταν μου ανοιγουν κολαει σαν εικονα τι πρεπει να κανω ρε παιδια?
Ailuros Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Θα σε παρακαλέσω να προσέξεις τις εκφράσεις σου σε δημόσιο forum. Πέρα από αυτό με προηγούμενο οδηγό όπως ο 337.88 ή οποιονδήποτε άλλο πιο πρόσφατο από τον 256.44 είχες πρόβλημα; Αν όχι βάλε ένα driver cleaner (DDU) και καθάρισε το σύστημά σου από κάθε τυχών σκουπίδια που μπορεί να έχουν απομείνει και εγκατέστησε εκείνον τον σχετικά πρόσφατο οδηγό με τον οποίο δεν είχες προβλήματα.
dancingwithme Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 συγγνώμη για την εκφραση μου...κατεβασα το (DDU) τα εκανα και τωρα θα κατεβασω τα 337.88 να δω παλι το ιδιο γινεται, μήπως φταιει η καρτα γραφηκων η δεν το υποστηρίζει αυτο το version?
Ailuros Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Αν στο κάνει και χωρίς να έχεις εγκαταστήσει οδηγούς τότε το πρόβλημα μάλλον δεν είναι σε βάση λογισμικού.
TheELF Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Αφού έχεις artefacts ,δηλαδή οι γραμμές και τα ****** , τότε έχει πρόβλημα η κάρτα και πρέπει να πάει για αλλαγή.
SPANK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό που λεεί το theelf artifacts σημαίνει και πρόβλημα με την κάρτα λογικά και μιας και ειναι και παλιά δεν ειναι και απίθανο να ειναι στα τελευταία της , δές παρόλαυτα τις θερμοκρασίες της με το hwmonitor γιατι μπορεί να ειναι απο εκει και με αντικατάσταση της πάστας και καθάρισμα της ψύκτρα να φτιάξει
dancingwithme Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Το πιο πιθανον ειναι να θελει αλλαγη η καρτα αλλα ελεγα μηπως μπας και φταιει κανα driver τελος παντων.Παντως αυτο που ειπες με αντικατασταση της παστας και καθαρισμα της ψυκτρας τι εννοεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα