Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να εχω σε αρχειο τα update των 7 ωστε μετα απο εγκατασταση να μην χρειαζεται να τα ξανακαταβεσω . Υπαρχει τροπος να τα κατεβασω σε εκτελεσιμο αρχειο ?

Αυτα τα update μπορει να ειναι οτι νεοτερο υπαρχει ή μονο το SP 1 ?

Πηγα εδω αλλα δεν καταλαβα ποιο αρχειο να κατεβασω.

http://www.microsoft.com/el-gr/download/details.aspx?id=5842

Εχω ελληνικα 64bit

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ανοίγεις το παραπάνω λινκ που έχεις επιλέξει ανοίγει η σελίδα  και επιλέγεις λήψη μετά ανοίγει δεύτερο παράθυρο που λέει  επιλέξτε το στοιχείο λήψης που θέλετε επιλεγείς την πρώτη επιλογή σε μορφή iso μέγεθος αρχείου 1,9 GB και πατάς συνεχεία και ξεκινάει η λήψη του αρχείου 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Ανοίγεις το παραπάνω λινκ που έχεις επιλέξει ανοίγει η σελίδα  και επιλέγεις λήψη μετά ανοίγει δεύτερο παράθυρο που λέει  επιλέξτε το στοιχείο λήψης που θέλετε επιλεγείς την πρώτη επιλογή σε μορφή iso μέγεθος αρχείου 1,9 GB και πατάς συνεχεία και ξεκινάει η λήψη του αρχείου 

Ευχαριστω .Το .iso θα πρεπει να γραφτει σε dvd ή μπορει να αποσυμπιετσει με winrar και να εχει κατι εκτελεσιμο μεσα ??? Εχει μονο το SP1 ή τις μεχρι στιγμης ενημερωσεις ?

Ειναι το ιδιο και για 32 και 64 bit ?

Δημοσ.

Το iso εχει και τα 3 service packs μεσα, για 32αρα, 64αρα και ia64*-αρα αρχιτεκτονικη. Τα υπολοιπα *.msi ειναι σαβουρα που δεν σε ενδιαφερει. Εχουν το ιδιο το sp1, τιποτα παραπανω και μπορεις να το αποσυμπιεσεις για να παρεις απο μεσα οτι θες

Αν τα θες χωρια, κατεβαζεις μονο τα windows6.1-KB976932-X64.exe και windows6.1-KB976932-X86.exe, αναλογα με το αν εισαι σε 32αρα η 64αρα εγκατασταση.

* http://en.wikipedia.org/wiki/IA-64

Δημοσ.

Με το wsus, αλλα σε πολλα αρχεια. Αφου τα κατεβασει, πας στο συστημα που θες να ενημερωσεις το φακελο client και τρεχεις το εκτελεσιμο που ειναι μεσα του.

http://download.wsusoffline.net/

Ευχαριστω αλλα δεν το καταλαβα αυτο ..Δεν βρισκω φακελο με τετοιο ονομα στο pc .Εχω εγκαταστησει με τον κλασικο τροπο το SP1 μετα απο προσφατη καθαρη εγκατασταση windows 7 64bit Ultimate ελληνικα  .

Δημοσ.

Έχω δημιουργήσει usb με τα windows ...Μπορώ να βάλω το sp 1 μέσα σε κάποιο φάκελο και να το περνάει μαζί με τα windows ;; Στο usb έχει τους παρακάτω φακέλους: 

boot

efi

sources 

support 

upgrade

γίνετε αυτό που θέλω ;;

Δημοσ.

Θα ειχε ενδιαφερον αν μπορουσαμε να φτιαξουμε ενα dvd  ή κατι αλλο με ενσωματομενο sp1 ...

Πως μπορουμε να ξερουμε πριν την εγκατασταση αν το dvd περιεχει SP1 αν δεν το γραφει ?

Δημοσ.

Οχι, απλα τρεχεις την εντολη που λεει για να διαβασει το σωστο αρχειο και να σου πει. Αν το δισκακι σου ειναι στο d:, δινεις εκει

dism /Get-WimInfo /WimFile:D:\sources\install.wim /index:1
  • Like 1
Δημοσ.

Έχω δημιουργήσει usb με τα windows ...Μπορώ να βάλω το sp 1 μέσα σε κάποιο φάκελο και να το περνάει μαζί με τα windows ;; Στο usb έχει τους παρακάτω φακέλους: 

boot

efi

sources 

support 

upgrade

γίνετε αυτό που θέλω ;;

κανείς;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...