joakim Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα.Ο αδελφος μου θελει να αγορασει ενα ταμλετ μεχρι (ΤΟ ΠΟΛΥ) 200ευρω.Το θελει για πολυ απλη χρηση(internet-καμια ταινια-κανα παιχνιδι της πλακας)αλλα εχει κολησει να ειναι η lg η samsumg.Eiναι σχεδον ασχετος απο ταμπλετ(το ιδιο και εγω)και το μονο που γνωριζει απο χαρακτηριστικα ειναι οτι το θελει 8 ιντσες 4πυρινο επεξ.Πειτε τη γνωμη σας ρε παιδια να βγαλουμε καποια ακρη,γιατι στο σκρουτζ αλλος λεει οχι samsung εχει κολυματα ,ο αλλος οχι lg δεν εχει καλη οθονη και εμεις εχουμε χασει το μπουσουλα.
Toothless Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Άν και είναι πού γενική η ερώτησή σου ανεπιφύλακτα σου προτείνω Samsung!
joakim Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα ...μεταξυ lg g pad 8.0 v480(160ευρω περιπου) και Samsung Galaxy Tab3 T310 8.0(και αυτο 160ευρω περιπου)τι θα ελεγες;
ShadowSora94 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα ...μεταξυ lg g pad 8.0 v480(160ευρω περιπου) και Samsung Galaxy Tab3 T310 8.0(και αυτο 160ευρω περιπου)τι θα ελεγες; Εγώ προτείνω το lg, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά 60 ευρω απο το 7αρι που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά....
Toothless Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 To LG το συγκεκριμένο είναι καλύτερο απο το Samsung. Οπότε συμφωνώ με τον ShadowSora94!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα