TStam Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα. Αντιμετωπιζω ενα περιεργο θεμα με το νεο μου ρουτερ. Μεχρι τωρα ειχα ενα παλιο sagem fast 2404 και αγορασα το tp link που λεω στο τιτλο. Ειναι ολα οκ με το pc.Δεν μπορω να πω οτι μου ανεβασε παραπανω mbps απο το προηγουμενο αλλα φανταζομαι ειναι πιο αξιοπιστο οποτε και γι αυτο το πηρα. Το θεμα μου εχει να κανει με το κινητο,με το ιδιο κινητο οταν ειχα to sagem πηγαιναν ολα ρολοι,απο τι στιγμη που μπηκε το tp link αργει να φορτωσει το playstore αργει το facebook στο κινητο και πολλα αλλα. Στην αρχη λεω η ιδεα μου θα ειναι αλλα οταν ξαναεβαλα το sagem παλι ολα εφτιαξαν. Ξαναβαζω tp link ολα αργουν να φορτωσουν παρα πολυ. Το download μου ειναι στα ιδια επιπεδα και με τα 2 ρουτερ 10mbps περιπου. Το tplink 8968 εχει το τελευταιο firmware αλλα δε μπορω να βγαλω ακρη, εκανα πολλες αλλαγες μεσα στο ρουτερ αλλα τιποτα. Αναγκαστικα και εβαλα ξανα το sagem γιατι οταν ειμαι με το κινητο δε φορτωνουν εικονες απο facebook απο viber αλλα και μεγαλο προβλημα στο playstore. Υπαρχει καποια λυση η κατι αλλο που πρεπει να κανω?
petranthe Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μυστήριο πρόβλημα. 1)Πόσταρε τα στατιστικά της σύνδεσης σου και στα δύο router αν μπορείς 2)Δοκίμασε reset στο TPLINK και στήσιμο ξανα απο την αρχή Αν δε γίνει τίποτα 3)Βάλε το Sagem σε bridge mode (αν μπαίνει) στο TPLINK( Ουσιαστικά το sagem θα λειτουργεί μόνο σαν modem και ολο το routing θα το κάνει το TP LINK. Από περιέργεια ποιο κινητό έχεις; Το κάνει και με άλλα κινητά ή μόνο με το δικο σου; Στον υπολογιστή όλα καλα είναι με το Internet;
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μυστήριο πρόβλημα. 1)Πόσταρε τα στατιστικά της σύνδεσης σου και στα δύο router αν μπορείς 2)Δοκίμασε reset στο TPLINK και στήσιμο ξανα απο την αρχή Αν δε γίνει τίποτα 3)Βάλε το Sagem σε bridge mode (αν μπαίνει) στο TPLINK( Ουσιαστικά το sagem θα λειτουργεί μόνο σαν modem και ολο το routing θα το κάνει το TP LINK. Από περιέργεια ποιο κινητό έχεις; Το κάνει και με άλλα κινητά ή μόνο με το δικο σου; Στον υπολογιστή όλα καλα είναι με το Internet; το sagem θα μπει σε bridge mode αλλα το tp link δεν μπορει να παιξει σαν Router και να κανει κληση Pppoe. οποτε ας δοκιμασει το Reset και ξανα στησιμο για αρχη. Καλησπερα. Αντιμετωπιζω ενα περιεργο θεμα με το νεο μου ρουτερ. Μεχρι τωρα ειχα ενα παλιο sagem fast 2404 και αγορασα το tp link που λεω στο τιτλο. Ειναι ολα οκ με το pc.Δεν μπορω να πω οτι μου ανεβασε παραπανω mbps απο το προηγουμενο αλλα φανταζομαι ειναι πιο αξιοπιστο οποτε και γι αυτο το πηρα. Το θεμα μου εχει να κανει με το κινητο,με το ιδιο κινητο οταν ειχα to sagem πηγαιναν ολα ρολοι,απο τι στιγμη που μπηκε το tp link αργει να φορτωσει το playstore αργει το facebook στο κινητο και πολλα αλλα. Στην αρχη λεω η ιδεα μου θα ειναι αλλα οταν ξαναεβαλα το sagem παλι ολα εφτιαξαν. Ξαναβαζω tp link ολα αργουν να φορτωσουν παρα πολυ. Το download μου ειναι στα ιδια επιπεδα και με τα 2 ρουτερ 10mbps περιπου. Το tplink 8968 εχει το τελευταιο firmware αλλα δε μπορω να βγαλω ακρη, εκανα πολλες αλλαγες μεσα στο ρουτερ αλλα τιποτα. Αναγκαστικα και εβαλα ξανα το sagem γιατι οταν ειμαι με το κινητο δε φορτωνουν εικονες απο facebook απο viber αλλα και μεγαλο προβλημα στο playstore. Υπαρχει καποια λυση η κατι αλλο που πρεπει να κανω? αν το κανει σε ενα κινητο δες για πιο νεα εκδοση android.αν το κανει σε πολλα τοτε δοκιμασε να αλλαξεις καναλι στο wireless β.να κλεισεις firewall και τετοια απο το ρουτερ. γ,να δοκιμασεις αλλο κλειδωμα στο wifi. δ.σιγουρεψου οτι ειναι το τελευταιο firmware αν και θα μπορουσες να δοκιμασεις και πιο παλιο firmware για δοκιμη. δεν ξερω και αν παιρνει κανα open wrt ή dd-wrt το συγκεκριμενο. αν το πηρες για καλυτερο wireless θα μπορουσες πχ να βαλεις το sagem και πανω στο sagem να βαλεις το tp link να παιζει σαν access point.λιγο βλακεια βεβαια να παρεις νεο ρουτερ και να εχεις και το παλιο αλλα αμα δεν βρεθει αλλη λυση.... επισηςθα δοκιμαζα να εβαζα το wireless να παιζει σε b/g αντι για b/g/n.αν στο n σου εχει channel bandwidth δοκιμασε να παιξεις πχ απο 40 ή απο 20/40 να το κανεις σκετο 20 ή το αναποδο. γενικα κλεισε firewall κλεισε upnp κλεισε wds,wps,ids,ips και οτι μπορει να εχει απο τετοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα