ondoin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Έχω το Motorola G 2014 και έτοιμος να βάλω Lollipop.Έχω εγκαταστήσει μόνο 2 apps, Whatsapp & f2g. Είναι καλύτερα να αναβαθμίσω και μετά να βάλω τα apps που θέλω,ή να εγκαταστήσω πρώτα τα apps και μετά την αναβάθμιση? Το ρωτάω γιατί πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι μετά την εγκατάσταση του lollipop, στο reboot λέει "... apps have been optimized". 1
Meraklis56 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Έχω το Motorola G 2014 και έτοιμος να βάλω Lollipop.Έχω εγκαταστήσει μόνο 2 apps, Whatsapp & f2g. Είναι καλύτερα να αναβαθμίσω και μετά να βάλω τα apps που θέλω,ή να εγκαταστήσω πρώτα τα apps και μετά την αναβάθμιση? Το ρωτάω γιατί πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι μετά την εγκατάσταση του lollipop, στο reboot λέει "... apps have been optimized". Εγώ θα έκανα πρώτα αναβάθμιση και μετά θα έβαζα εφαρμογές. Το ... apps have been optimized θα το δεις σίγουρα, δεν είναι κάτι κακό.
DJ_Duker Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Εγώ θα έκανα αναβάθμιση σε Lollipop, θα έκανα factory reset και μετά θα περνούσα τα apps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα