georgiou.cr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 γραμμη για cc... ???CC και nova ή ΟΤΕ δεν παίζει :/
tsiartas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μεινανε με την superleague στο χερι..ή τρα ηξανε τον μουτσουρη..ας προσεχαν δεν τους λυπαμε.με 35ε triple play σε οτε tv και 20τοις εκατο μειον σε cosmote..αντε γεια ααα και το καλυτερο για το τελος:στον οτε βγαζω σχεδον αμεσως γραμμη για cc... Μπορείς να μου πεις πώς έχεις τόσο χαμηλή τιμή στο triple Play του Οτε γιατί με ενδιαφέρει να βάλω αλλά χαμηλότερη τιμή που βλέπω είναι 51,80€.(24άρα και απεριόριστα σταθερά) Χώρια ότι ζητάει 50€ για εγκατάσταση της κεραίας.
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Άρα το απλό 3play έχει 29.90 + 25 = 54,90 .. δεν νομίζω να είναι και τόσο καλή προσφορά.... Άσε που από του χρόνου ch.l. kai eur.l. πάπαλα 30 και 25 .... 55 δλδ; Αυτοί αντί να το φθηνηνουν το ακριβηναν...50 το είχαν τόσο καιρό Τσάμπα πράμα... Χαχαχα θα τρεχουν και δεν θα φτανουν σε λιγο... Πανακριβη τιμη για αυτα που προσφερουν και χωρις chl απο του χρονου... Αυτο μονο προσφορα δεν λεγεται.. Και το "πάντα" που λενε, με ουτοπια μοιαζει.. ΓΕΛΑΩ κι εγω με τη σειρα μου με το "για παντα" Sent from my iPhone using Insomnia Κλπ... Σκεφτηκα να το στειλω στις αντιπροσφορες με τοσα που διαβασα αφου μαλλον αυτή είναι η αισθηση/γνωμη σας, αλλα ισως θα ηταν υπερβολή . Ας το κλειδώσουμε λοιπον απλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις