Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!!!

χρειαζομαι την βοηθεια σας εχω ενα Laptop lenovo g505 με εναν 500ρη δισκο πανω και windows 8

και θελω να βαλω εναν 250ρη δισκο wd black για να ειναι ποιο γρηγορο και επιδη το χρησιμοποιω μονο για internet να εχω τον 500ρη για εξωτερικο δισκο ως εδω ειμαστε ενταξει

ξεκιναω και clone  τον δισκο με το easeus todo backup αφου τελειωσε βαζω τον 250ρη πανω στο laptop αλλα μου βγαζει ενα σφαλμα οτι δεν υπαρχει το winload.efi

και εδω θα ηθελα την βοηθεια σας

επισης δεν θα ηθελα να κανω καθαρη εγκατασταση γιατι δεν θελω να το στηνω απο την αρχη....

ευχαρισω πολυ για την οποια βοηθεια σας

ΥΓ. θα ηθελα αν γινεται να με βοηθησετε αμεσα γιατι θα το ηθελα αυριο τον υπολογιστη...

Δημοσ.

δεν ειναι μονο λογω ταχυτητας που θελω να ο κανω αν μπορει καποιος να μεβοηθησει πολυ θα το εκτιμουσα

Δημοσ.

χρησιμοποιησε αλλο προγραμμα cloning

ή

αντεγραψε χειροκινητα το αρχειο απο τον παλιο δισκο στον καινουργιο

Δημοσ.

το εκανα clone τον δισκο αλλα παιρνω αυτο το σφαλμα για πειτε μου λιγο τι να κανω ;

windows 8 0xc0000225

Δημοσ.

λυθηκε το προβλημα παιδια

αρχικα κλωνοποιησα τον δισκο με το EaseUS Todo Backup και επειδη το Laptop εχει uefi μου εβγαζε ενα σφαλμα με κωδικο:0xc0000225

και μετα για να το διορθωσω ακολουθησα τον παρακατω οδηγο και τωρα δουλευει σωστα και το εβαλα να κανει και μια επιδιορθωση για να ειμαστε 100% σιγουροι οτι δουλευει σωστα

μην ακολουθησετε αλλο οδηγο σχετικα με αυτο το σφαλμα δεν δουλευουν(τουλαχιστον σε μενα)

http://www.pcdisktools.com/pcdiskclone_how.htm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...