TSMGeorge Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Yo. όταν παίζω λολ όλο προβλήματα είμαι. 1) κλείνει συχνά το λαπτοπ καθώς παίζω lol (Μπορεί να κλείσει 2 φορές σε 1 game , μπορεί να κλείσει 1 φορά στα 20 games). (η θερμοκρασία είναι ΟΚ!) θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις εδώ: - Μπορεί να φταίει η μπαταρία του Bios; να θέλει αλλαγή;;; - Μπορεί το καλώδιο της τροφοδοσίας; - Μπορεί κάποια θύρα USB να το προκαλεί; 2) πολύ σπάνια, 1/200-300 παιχνίδια το πληκτρολόγιο σταματάει ξαφνικά. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ POWER BUTTON! αυτό που πρέπει να κάνω είναι να βγάλω μπαταρία και φορτιστή. ΤΙ ΕΧΕΙ????? (1/300 αλλά σήμερα μου το έκανε 2 φορές ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ)
driftingcris Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Να είναι από την μπαταρία της μητρικής δεν παίζει. Αν μπορείς βέβαια να την αλλάξεις καλό θα κάνεις, κακό δεν θα κάνεις. Τώρα για θύρα δεν ξέρω, αλλά στο μυαλουδακι μου φαίνεται πιθανόν. Εμένα πιο πολύ μου κάνει για πρόβλημα μητρικής. Θεούς μην βρίζεις έτσι δημόσια γτ θα μας παίζουν οι "χριστιανοί" Edit: το καλώδιο της τροφοδοσίας δεν νομίζω να ειναι (με την προϋπόθεση ότι στα κάνει όταν είσαι γεμάτος μπαταρια)
TSMGeorge Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Η μπαταρία είναι άχρηστη. μετά από 4 χρόνια δεν κρατάει ούτε 30 λεπτά. Οπότε την έχω βγάλει. (το πρόβλημα το κάνει και χωρίς την μπαταρία πάνω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα