Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εδώ και ένα μήνα έχω ping  στα game οπως LOL , έχω δώσει πολλές φορές βλάβη στον ΟΤΕ εκεί που ειναι ολα καλά φτανει τα 300-200-180-70-400 ping στο game , πσαχνου και ολα λενε οτι είναι καλά δεν βρίσκουν τίποτα έχουν έρθει 3 φορές εδώ τα κοιτάνε όλα και τίποτα.Δεν ειναι παντος απο το LOL

γιατι απλά χορισ τιποτα ανοιχτό κανε στο   cmd    :   tracert www.otenet.gr  και εκει που ειχα κανονικα  απο 5-12 ms ,πάει όπως νανε 55 125 200  400 285 οτι νανε......

εχει φτασει και 1070 ms τι να κάνω?? δεν βγαζω ακρει εχω παρει αλλο router του ΟΤΕ αλαξα καλώδια , τα πάντα .... μια ειναι ολα καλα και μετα γινετε χαμος. χθεσ ολη μερα μια χαρα σιμαρα μεχρι τις 5 ολα καλα μετα μεχρι πριν λιγο ειχαι 250 Ping  και τα μσ απο 120 μεχρι 300 ..... τι να κάνω . μ ειπαν οτι ωρισκουν καποια σφαλματα στην γραμμη με λενε για υγρασια τι να κανω , ενα χερι βοηθείας  κάποιος............

:cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Δημοσ.

Καλησπέρα.
Δεν ειμαι ειδικος, και ουτε τεχνικος. Εχω CYTA.

Επαιζα WOT για κανα 5μηνο, και επαιζα με wifi στα 140 σταθερα.

Εβαλα καλωδιο πηγα στα 110-120.

Εκανα την γραμμη αλλαγη σε (κατι το οποιο δεν θυμαμαι πως το ονομαζα) Μαλλον fastpass, και επεσα στα 70-105.

Αφου τους ειχα 3 μερες να ψαχνουν την γραμμη μου, μου ειπαν ολα ειναι οκ.

Κανω και εγω cmd -ping www.google.gr και βρηκα 20ms.
Εβαλα και τις ports του παιχνιδιου στο ρουτερ μου και τις περασαν και αυτοι, και παλι τιποτα.

Ειχα και εγω αλλαγες και φλασιες στα 999ms και DCs.. κλπ.

Εκει που κατεληξα ειναι οτι σιγουρα φταιει η περιοχη που ειναι ο καθε ενας..

Και το λεω, γιατι χωρις να κανω κατι απο τα παραπανω, στην περιοχη της Αναβυσσου (περιπου), με ΟΤΕ, εβαλα το παιχνιδι και επαιζα ανετα και σταθερα στα 40ms..

Ειναι πως θα σου κατσει..
Αν τωρα ειχες καλο πινγκ και τωρα σου ανεβηκε κατακορυφα, μαλλον καποια υγρασια εχει περασει στην γραμμη, ή δεν ξερω και εγω τι, και στο κανει..

Επιπλεον, δοκίμασα να κανω και τον υπολογιστη settings με προγραμμα που δεν θυμαμαι τωρα, για παιχνιδια και να δβηνω προσωρινα ολες τις λειτουργιες του..

Αυτα.. Δεν ξερω αν τα δοκιμασεις ολα αυτα, και αν μπορεις, τι θα σου προσφερει..
Εγω σου προσεφερα την εμπειρια μου.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ δεν γινετε ομως να εχω την γραμμή 6 χρόνια ολα μια χαρα και τ΄ςρα αρχισε......

Fastpath το εχς απο την πρωτη μέρα ....  τώρα τα έκανε αυτά......... 

Δημοσ.

Νομιζω υπαρχει ενα προγραμμα το ping plotter, που ενω παιζεις το αφηνεις να τρεχει για καμια ωρα και βλεπεις ολη την συνδεση απο τον υπολογιστη σου μεχρι τον σερβερ.. Βλεπεις που εχει "θορυβο" και που χανεις "πακετα"..
Ισως σου φανει χρησιμο..

Δημοσ.

Οπως βλεπεις, χανεις πολλα πακετα για ανγωστο λογο..

Χανεις απο εναν σερβερ του παιχνιδιου (την 3η IP στη σειρα), 40 πακετα.
Μαλλον φταιει και το παιχνιδι.. Συμβαινει...
Χανεις μερικα πακετα απο τον ΟΤΕ, μαλλον ειναι τα κεντρικα στον νομο σου.
Αλλα χανεις πολλα πακετα και εχει "θορυβο" η γραμμη για καποιο λογο, που δεν αναφερει..
Μαλλον θα χρειαστεις και την γνωμη καποιου ακομα.
Καλο ειναι να το ξανατρεξεις και αν ειναι να το στειλεις στο support του ΟΤΕ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...