pavlos77 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Έχω ένα acer aspire one zg8 το οποίο ανοίγει για 1s δλδ βέπω ανεμιστήρα και τα λαμπάκια να ανάβουν για 1 s και μετά κλείνει.Μετά για να το ξανανοίξω(να γίνει αυτό που περιέγραψα) πρέπει να βγάλω το ρεύμα και να το ξαναβγάλω.Τι λέτε να είναι?Ακόμα το λαπτοπ δουλεύει μόνο με ρεύμα , την μπαταρία την έχω βγάλει και έχω βγάλει πληκτρολόγιο ,touchpad ,σκληρό,ηχεία μόνο τα βασικά είναι πάνω και επειδή έχει χαλάσει το Power button το ανοίγω με το πολύμετρο ενώνοντας 2 πιν.Το πιο παράξενο είναι ότι μετα απο ενα λεπτό αρχίζει να δουλεύει το ανεμεστηράκι(χωρίς να ανάβουν τα λαμπάκια) και να σβήνει πάλι απο μόνο του μετα απο λίγο,ενω καταλαβαίνω οτι ζεσταίνονται και τα υπόλοιπα εξαρτήματα ( cpu,ram) και αυτό γίνεται συνέχεια .Οι usb θύρες δεν δουλέουν ποτέ και η οθόνη δεν δείχνει ποτέ τίποτα.Μπορεί να μην γίνομαι κατανοητός οπότε όποιος θέλει ξαναρωτάει
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 το bios φορτωνει στην οθονη η οχι? αν δεν δειχνει τιποτα μαλλον θεμα μητρικης ειναι
G1O Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δεν εμεινε και τιποτα αλλο να αποσυνδεσεις απο τον υπολογιστη,εξοδο hdmi εχει;
plpapadopoulos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Έχω ένα acer aspire one zg8 το οποίο ανοίγει για 1s δλδ βέπω ανεμιστήρα και τα λαμπάκια να ανάβουν για 1 s και μετά κλείνει.Μετά για να το ξανανοίξω(να γίνει αυτό που περιέγραψα) πρέπει να βγάλω το ρεύμα και να το ξαναβγάλω.Τι λέτε να είναι?Ακόμα το λαπτοπ δουλεύει μόνο με ρεύμα , την μπαταρία την έχω βγάλει και έχω βγάλει πληκτρολόγιο ,touchpad ,σκληρό,ηχεία μόνο τα βασικά είναι πάνω και επειδή έχει χαλάσει το Power button το ανοίγω με το πολύμετρο ενώνοντας 2 πιν.Το πιο παράξενο είναι ότι μετα απο ενα λεπτό αρχίζει να δουλεύει το ανεμεστηράκι(χωρίς να ανάβουν τα λαμπάκια) και να σβήνει πάλι απο μόνο του μετα απο λίγο,ενω καταλαβαίνω οτι ζεσταίνονται και τα υπόλοιπα εξαρτήματα ( cpu,ram) και αυτό γίνεται συνέχεια .Οι usb θύρες δεν δουλέουν ποτέ και η οθόνη δεν δείχνει ποτέ τίποτα.Μπορεί να μην γίνομαι κατανοητός οπότε όποιος θέλει ξαναρωτάει ??????? Το ενδεχόμενο να του έχεις βραχυκυκλώσει το board και να το έχεις καταστρέψει το λαμβάνουμε υπόψιν μας? Μια άλλη άκυρη ερώτησή μου: Έτυχε μήπως να του αλλάξεις μνήμες πρόσφατα? Έχω δει 3 φορές μηχάνημα να ανάβει και να σβήνει γιατί μετά από αναβάθμιση μνήμης, το κιτάκι ήταν ασύμβατο με το board ως ζευγάρι, ενώ μόνες τους οι μνήμες έπαιζαν ακ ιτο μηχάνημα άναβε. Πολύ πιο πιθανό θεωρώ το πρώτο πάντως.
SPANK Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Λογικά όπως λένε και τα παιδιά κατι έχει πειραχθεί απο τις πολλές επεμβάσεις που έχεις κάνει
proceed Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα σας εγω εχω το εξης θεμα ξερετε που μπορω να βρω την καλωδιοταινια που συνδεει το power button με την μητρικη?απο ebay δεν παιζει κατι διοτι εχω ψαξει..... ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
plpapadopoulos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Κάλεσε την Alman Hellas, ή την Alfanet.
Joe_Black Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Και αν πάρεις απάντηση απο την εταιρία.. ..ξέρεις Ίσως η χειρότερη στην αγορά... Ξεπερνάει και την IDEAL TOSHIBA... Ενδεχομένως εχει(ς) καψει την μητρική. Κουράγιο.. ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα