taxtax Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Είδα σήμερα στο Carrefour στα Σπάτα (SmartPark) το παραπάνω ηχοσύστημα αυτοκινήτου στα 15€. 'Εχει Bluetooth, USB και αναγνώστη καρτών Στο Skroutz απο 43€ http://www.skroutz.gr/s/2375303/F-U-CA-2778BT.html?keyphrase=CA-2778BT Είχε τουλάχιστον άλλα 6 κομμάτια. (Σάββατο στις 15:50) 3
paylidis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Απίθανη τιμη. Άραγε να παίζει και σε αλλα καταστήματα;
john654321 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 αυριο να φανταστω δεν ειναι κυριακη που ειναι ανοιχτα τα καταστηματα...
gkarabid Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Σουπερ τιμη,μακαρι να το βρω Δευτερα Λαρισα γιατι το θελω για το αυτοκινητο της δουλειας.
taxtax Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μη πηγαίνετε άδικα σε άλλα carrefour. Απίθανη τιμη. Άραγε να παίζει και σε αλλα καταστήματα; Σουπερ τιμη,μακαρι να το βρω Δευτερα Λαρισα γιατι το θελω για το αυτοκινητο της δουλειας. Είμαι κατα 99% σίγουρος ότι δεν θα το βρείτε αλλού. Δεν είναι κάποια προσφορά της αλυσίδας γενικά.
diplo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Αυτό το BLUEOOTH είναι κάποια νέα τεχνολογία; όσο χάλια εταιρία και να είσαι, κάνεις τέτοια λάθη σε κουτί συσκευασίας προϊόντος που πουλάς ρε γαμώτο; 3
George! Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Αυτό το BLUEOOTH είναι κάποια νέα τεχνολογία; όσο χάλια εταιρία και να είσαι, κάνεις τέτοια λάθη σε κουτί συσκευασίας προϊόντος που πουλάς ρε γαμώτο; Στην μακρινή φωτογραφία στο διπλανό κουτί παίζει και να το γράφουν σωστά!
taxtax Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Στην μακρινή φωτογραφία στο διπλανό κουτί παίζει και να το γράφουν σωστά! Πράγματι. Κοιτάζω αυτό που πήρα και στην πραγματικότητα η μπροστινή πλευρά του κουτιού έχει το "Τ" ενώ ή πίσω είναι ίδια αλλά χωρίς το "Τ". Αρά όλα τα κουτιά ίδια είναι και εξαρτάται απο το ποιά πλευρά είναι γυρισμένη πρός τα εμπρός.
gkarabid Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δεν κανεις ενα ψυχικο φιλε μου να παρεις και για εμενα ενα ηχοσ αφου οπως γραφεις δεν τρεχει προσφορα σε αλλα καταστηματα
Tragic! Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό το BLUEOOTH είναι κάποια νέα τεχνολογία; όσο χάλια εταιρία και να είσαι, κάνεις τέτοια λάθη σε κουτί συσκευασίας προϊόντος που πουλάς ρε γαμώτο; Xexexe Να ξέρες πόσα 20w RSM ηχεία, ή inxo κατσαρόλες ή hdimi καλώδια, ή "τροφοδότικα" έχω αγοράσει... Μα καλά οι συσκευασίες δεν περνάνε κανένα υποτυπώδη έλεγχο πριν την ώθηση των προϊόντων;
taxtax Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 ΤΕΛΟΣ Το προηγούμενο Σάββατο που ξαναπήγα είδα ότι δεν έχει μείνει κανένα
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 την προηγούμενη τετάρτη πήρα εγώ το τελευταίο ty!
heartless Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Αν ενδιαφέρει κάποιον υπάρχει το δικό μου διαθέσιμο εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα