KROUD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Θελω την βοηθεια σας σε ενα θεμα που αντιμετωπιζω εδω και πολυ καιρο. Εντελως ξαφνικα παγωνει ο υπολογιστης χωρις καμια μαυρη οθονη ή τιποτα αλλο. Απλα κολλαει σε ενα σημειο. Φυσικα ο μονος τροπος ειναι το γνωστο reset. Δεν λειτουργει τιποτα. Εχω κανει 3-4 φορες format, εχω αλλαξει σκληρο δισκο, τιποτα τα ιδια. Σιγουρα ειναι Hardware αλλα δεν ξερω τι μπορει να το προκαλει. Εχει να κανει με motherboard ή καρτα γραφικων;
Rod@X Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Τι υπολογιστή έχεις? Θερμοκρασίες- Δίσκο- μνήμες-τροφοδοτικό, κάρτα γραφικών έχεις τσεκάρει? Και κάνα σκαναρισμα για malware μπορεί να βοηθήσει.
orion1986 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 οταν στο κανει κανεις καποια βαρια εργασια π.χ. video rendering , η καποιο βαρυ παιχνιδι?
KROUD Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 AMD Phenom II X6 1090T, 4GB μνημη. Καρτα γραφικων: NVIDIA GEFORCE GTX 465 Εχω κανει τα παντα. Εχω τρεξει διαφορα τεστ χωρις να μου εμφανισει κατι. Αλλαξα σκληρο δισκο γιατι πιστευα οτι φταιει αυτο και κανει τα ιδια. Μου το κανει ακομα και οταν ειναι κρυος ο υπολογιστης. Μπορει να κολλησει (εχω κανει και 10 reset συνεχομενα) ακομα και οταν κατεβαζω με το jdownloader. Αυτη τη στιγμη τρεχω windows 8.1 64bit αλλα τα ιδια μου εκανε και με τα 7αρια. Υπαρχει καποιο διαγνωστικο τεστ που μπορει να μου βγαλει στην επιφανεια το προβλημα; Ειλικρινα εχω δοκιμασει οτι γνωριζω please help!!!!
Rod@X Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Ένα τεστ που να βρίσκει το πρόβλημα , δυστυχώς δεν υπάρχει! Ψάχνοντας και με δόκιμες θα πας, Αφού έχεις κανει τόσα format , έχεις αποκλείσει περίπτωση ιου. Μνήμες είδες με το mem86? Ti τροφοδοτικό έχεις?
KROUD Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Το mem86 το ειχα τρεξει στο παρελθον και δεν μου ειχε βρει τιποτα. Θα το ξανατρεξω αλλη μια φορα και σας ενημερωνω. Το τροφοδοτικο ειναι coolmaster GX 750W.
maxairas7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Είχα το ίδιο πρόβλημα μετα απο αναβάθμιση στην κάρτα γραφικών έστρωσε μετα απο driver update κατέβασα το catalyst βασικά και έστρωσε....οποτε δοκίμασε drivers Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα