FovosEl Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Παιδια εχω ενα θεμα με το κινητο μου ξαφνικα η επιλογη για ανοιγμα wifi εγινε μη εγκυρη δηλαδη πας στα settings να το ανοιξεις και δεν σε αφηνει ή πας στο quick menu η δεν ξερω ακριβως πως λεγεται και η εικονα του wifi ειναι γκριζο χρωμα... στις παρακατω εικονες θα δειτε... στα settings το κανω slide για ενεργοποιησει και δεν με αφηνει καθολου... αυτα... ευχαριστω σε οποιον απαντησει φιλικα μανωλης
wazzer123 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 λοιπον φιλε το ιδιο προβλημα ειχε ο αδερφος μου με το δικο του 4s και ειδε ενα βιντεο στο youtube με πιστολακι μαλλιων οπου το ζεστεναι στην αρχη και μετα το σκεπαζε με μια χαρτοπετσετα και το εβαζε στο καταψυκτη για 15 λεπτα περιπου και του δουλευε κανονικα μετα ..ψαξε στο youtube πρωτα
basilis5 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 ειναι κλασσικο προβλημα των 4s που δεν το αναγνωρισε επισημα η apple απο οσο ξερω. ειτε δοκιμαζεις γιατροσοφια, ειτε αλλαζεις το wifi chip σε καποιο ανεπισημο iphone service.
jordan29c Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 καλησπέρα. Υπάρχει όντως πρόβλημα με το συγκεκριμένο μοντέλο και το wifi. Οι λύσεις 2. Ή επισκευή του υπάρχοντος με πολύ μεγάλη πιθανότητα να ξαναχαλάσει (5 συσκευές επισκευάσαμε και χαλάσαν ΟΛΕΣ) ή αντικατάσταση του wifi με κίνδυνο να νεκρώσει το κινητό τελείως! Καλή τύχη εύχομαι...
igoods Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μια απλα επισκευη ειναι το wifi chip.Για καποιον που ξερει βεβαια.
Kostasspil Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 λοιπον φιλε το ιδιο προβλημα ειχε ο αδερφος μου με το δικο του 4s και ειδε ενα βιντεο στο youtube με πιστολακι μαλλιων οπου το ζεστεναι στην αρχη και μετα το σκεπαζε με μια χαρτοπετσετα και το εβαζε στο καταψυκτη για 15 λεπτα περιπου και του δουλευε κανονικα μετα ..ψαξε στο youtube πρωτα Το παραπάνω ίσως δουλέψει, αλλά είναι μπακαλίστικος τρόπος. Θα πρότεινα κι εγώ να μιλήσεις με τεχνικό αν δεν είσαι (που λογικά δε θα σαι) στη 2ετή εγγύηση.
FovosEl Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστω παιδια .Θα παει σε τεχνικο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα