Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα θεμα με το κινητο μου ξαφνικα η επιλογη για ανοιγμα wifi εγινε μη εγκυρη δηλαδη πας στα settings να το ανοιξεις και δεν σε αφηνει ή πας στο quick menu η δεν ξερω ακριβως πως λεγεται και η εικονα του wifi ειναι γκριζο χρωμα... στις παρακατω εικονες θα δειτε... στα settings το κανω slide για ενεργοποιησει και δεν με αφηνει καθολου... αυτα... ευχαριστω σε οποιον απαντησει :) φιλικα μανωληςpNoKuZ.pngW70myt.png

Δημοσ.

λοιπον φιλε το ιδιο προβλημα ειχε ο αδερφος μου με το δικο του 4s και ειδε ενα βιντεο στο youtube με πιστολακι μαλλιων οπου το ζεστεναι στην αρχη και μετα το σκεπαζε με μια χαρτοπετσετα και το εβαζε στο καταψυκτη για 15 λεπτα περιπου και του δουλευε κανονικα μετα ..ψαξε στο youtube πρωτα

Δημοσ.

ειναι κλασσικο προβλημα των 4s που δεν το αναγνωρισε επισημα η apple απο οσο ξερω.

ειτε δοκιμαζεις γιατροσοφια, ειτε αλλαζεις το wifi chip σε καποιο ανεπισημο iphone service.

Δημοσ.

καλησπέρα. Υπάρχει όντως πρόβλημα με το συγκεκριμένο μοντέλο και το wifi. Οι λύσεις 2. Ή επισκευή του υπάρχοντος με πολύ μεγάλη πιθανότητα να ξαναχαλάσει (5 συσκευές επισκευάσαμε και χαλάσαν ΟΛΕΣ) ή αντικατάσταση του wifi με κίνδυνο να νεκρώσει το κινητό τελείως! Καλή τύχη εύχομαι...

Δημοσ.

λοιπον φιλε το ιδιο προβλημα ειχε ο αδερφος μου με το δικο του 4s και ειδε ενα βιντεο στο youtube με πιστολακι μαλλιων οπου το ζεστεναι στην αρχη και μετα το σκεπαζε με μια χαρτοπετσετα και το εβαζε στο καταψυκτη για 15 λεπτα περιπου και του δουλευε κανονικα μετα ..ψαξε στο youtube πρωτα

Το παραπάνω ίσως δουλέψει, αλλά είναι μπακαλίστικος τρόπος. 

Θα πρότεινα κι εγώ να μιλήσεις με τεχνικό αν δεν είσαι (που λογικά δε θα σαι) στη 2ετή εγγύηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...