Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ψάχνω να αγοράσω ένα καινούριο κινητό και έχω βρεί 3-4 που μου αρέσουν για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Παραθέτω : 

1. IUNI U2 (200 ευρώ περίπου) - Φοβερά χαρακτηριστικά αλλα ανησυχώ για την μπαταρία.
  2. OnePlus One (300 ευρώ περίπου) - Κινητάρα αλλα έχει κάποια θέματα που θα διορθωθούν αποτι διαβάζω αλλα η τιμή είναι λίγο τσουχτερή.
  3. THL 5000 (200 ευρώ περίπου) - Απλά και μόνο λόγω 2gb ram και μπαταρίας που απότι διαβάζω δεν κρατάει και τόσο όσο περίμεναν όλοι.
  4. Xiaomi Red Rice enhanced version (150 ευρώ) - πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του μέτριο επεξεργαστή αλλά καλή μπαταρία (3100 mah) και έχει και 2gb ram αν και είναι πολύ μεγάλο.

Όλα έχουν διάφορα υπέρ και κατά εσείς τι πιστεύετε αξίζει πιο πολύ? Εγώ προσωπικά σκεφτόμουν κάτι για πιο φθηνό δηλαδή η IUNI U2 στην 3gb ram έκδοση που συναγωνίζεται όλα τα κορυφαία smartphone στον κόσμο ή να πάω απλα για κάτι φθηνό και σταθερό όπως το xiaomi και άν δεν με βολέψει σε 2 χρόνια ξαναλλάζω. 

Δημοσ.

Γεια σας ψάχνω να αγοράσω ένα καινούριο κινητό και έχω βρεί 3-4 που μου αρέσουν για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Παραθέτω : 

1. IUNI U2 (200 ευρώ περίπου) - Φοβερά χαρακτηριστικά αλλα ανησυχώ για την μπαταρία.
  2. OnePlus One (300 ευρώ περίπου) - Κινητάρα αλλα έχει κάποια θέματα που θα διορθωθούν αποτι διαβάζω αλλα η τιμή είναι λίγο τσουχτερή.
  3. THL 5000 (200 ευρώ περίπου) - Απλά και μόνο λόγω 2gb ram και μπαταρίας που απότι διαβάζω δεν κρατάει και τόσο όσο περίμεναν όλοι.
  4. Xiaomi Red Rice enhanced version (150 ευρώ) - πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του μέτριο επεξεργαστή αλλά καλή μπαταρία (3100 mah) και έχει και 2gb ram αν και είναι πολύ μεγάλο.

Όλα έχουν διάφορα υπέρ και κατά εσείς τι πιστεύετε αξίζει πιο πολύ? Εγώ προσωπικά σκεφτόμουν κάτι για πιο φθηνό δηλαδή η IUNI U2 στην 3gb ram έκδοση που συναγωνίζεται όλα τα κορυφαία smartphone στον κόσμο ή να πάω απλα για κάτι φθηνό και σταθερό όπως το xiaomi και άν δεν με βολέψει σε 2 χρόνια ξαναλλάζω. 

Κατ' αρχάς εγώ δεν σου πρότεινα το meri, μ' έχουν κοροϊδέψει. Διάλεξε άλλο μαγαζί, reportspam, vickmall, to2c, υπάρχουν κάμποσα ακόμα αξιόπιστα. Το Oneplus One είναι τελείως διαφορετική κατηγορία από τα υπόλοιπα. Αν είναι για 200 περίπου ευρώ, κοίτα και το Xiaomi Mi3 16GB. Έχει στα 230€ περίπου και είναι πάρα πολύ καλό κινητό. Εγώ έχω 6 μήνες τώρα την 64GB έκδοση και δεν το έχω μετανοιώσει! Αλλιώς το Xiaomi Note 4G πιστεύω είναι πολύ καλό.

• Like 1
Δημοσ.

Το reportspam δέν το είχα ξανακουσει και το είδα και πολύ φθηνό και είπα άσε καλύτερα.  

Το IUNI U2 μου φαίνεται σχετικά καλό για την τιμή του δεν συμφωνείς? Κοίτα λίγο παραπάνω τα χαρακτηριστικά του αν μπορείς γιατί μου φαίνεται στην ίδια κατηγορία με oneplus one πέρα απο μπαταρία χωρίς να είμαι 100% σίγουρος. To xiaomi που το βρήκες 230?

Δημοσ.

Το reportspam δέν το είχα ξανακουσει και το είδα και πολύ φθηνό και είπα άσε καλύτερα.  

Το IUNI U2 μου φαίνεται σχετικά καλό για την τιμή του δεν συμφωνείς? Κοίτα λίγο παραπάνω τα χαρακτηριστικά του αν μπορείς γιατί μου φαίνεται στην ίδια κατηγορία με oneplus one πέρα απο μπαταρία χωρίς να είμαι 100% σίγουρος. To xiaomi που το βρήκες 230?

232€ έχει στο vickmall - http://www.vickmall.com/xiaomi-m3-snapdragon-800-quad-core-2-3ghz-2gb-16gb-nfc-otg-3050mah-5-0-inch-fhd-ogs-screen-smartphone-black.html

Αλλά και το reportspam είναι πολύ καλό και αξιόπιστο, αλλά λίγο πιο ακριβό (239€) - http://www.report me for spam/xiaomi-mi3-snapdragon-800-8274ab-23ghz-quad-core-50-inch-fhd-screen-android-42-3g-smartphone-g-33265

Επίσης το IUNI ΔΕΝ παίρνει Google playstore, οπότε σου είναι. άχρηστο!

Δημοσ.

Για να πω την αλήθεια αν είναι να πάω στα 230 για το xiaomi mi3 τότε γιατί να μην πάρω το oneplus one που είναι ξεκάθαρη η διαφορα? :fear:  εφόσον είναι τόσο μικρή η διαφορα στην τιμή (270 euro) 

edit: ξενέρωσα το εψαξα λίγο και δέν παίρνει micro sd οπότε με τα 16gb θα μείνω... καμιά ιδεα?

edit2: Ούτε το xiaomi mi3 έχει  :-(

edit3: Ούτε το IUNI U2 . Τώρα ή κοιτάω κάτι λάθος ή απλά έχουν σταματήσει να βάζουν micro-SD slots.Αν και έψαξα οτι μερικοί retailers βάζουν google play διότι άρχισαν μερικά καινούρια μοντέλα να παίρνουν.

Δημοσ.

Για να πω την αλήθεια αν είναι να πάω στα 230 για το xiaomi mi3 τότε γιατί να μην πάρω το oneplus one που είναι ξεκάθαρη η διαφορα? :fear:  εφόσον είναι τόσο μικρή η διαφορα στην τιμή (270 euro) 

Που το βρίσκεις τόσο, γιατί το 16άρι στο reportspam βλέπω κάνει 300€!? Επίσης η Oneplus έχει αρχίσει και έχει προβλήματα. Την εγκαταλείπει διαβάζω η CM και θα πήγαινε να φτιάξει δικιά της ROM.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο original site της oneplus one. Kάποιος έχει ποστάρει μια μέθοδο για να το παραγγείλεις μέσω γερμανίας που το έψαξα λίγο στο google, αν ψάξεις oneplus one greece θα σε βγάλει σε ενα ποστ στο google+.

Επίσης ακούω και χωρίς άλλα updates το κινητό είναι τέρας. Τα έχω ψιλοπαίξει γιατί αυτό ισχύει μέχρι ΚΑΙ αύριο και πρέπει να βιαστώ.

Αν  η κάρτα sd δέν ξέρω γιατί είναι τόσο θέμα αφού ποτέ δεν έχω καταφέρει να γεμίσω πάνω απο 8gb. Θα το ξανασκεφτώ. :blink:

Επεξ/σία από Tasos_93
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα έχω να ακούσω ράδιο στο κινητό απο τότε που ήμουν 12  :-)  ναι το είχα προσέξει ευχαριστώ!

Το THL 5000 το είδε κανείς να μου πεί αν εγκρίνει? Εγώ το βλέπω πολύ καλό και θα πάρει και android 5.0

Επεξ/σία από Tasos_93
Δημοσ.

Εμενα παντως μου ηρθε την Παρασκευη το OnePlus και ειναι πραγματικα τερας. Απιστευτη οθονη, δεν κολλαει καθολου και μπορεις να κανεις πολλες τροποποιησεις απο μονος σου

Δημοσ.

Απο που εκανες την παραγγελια?

Μόλις βρήκα και ΑΥΤΟ στα 130 μεχρι αυριο 2gb ram και μέτρια τα πάντα γενικά. Καμία γνώμη?

Πολύ καλό κινητό, λίγο μικρή η μπαταρία του, αλλά εγώ θα πρόσεχα με το meri. Με είχαν κοροϊδέψει και μου φάγανε λεφτά!
Δημοσ.

Τελικά πήρα το Oneplus One ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Η λογική ήταν οτι καλύτερα ένα καλό κινητό το οποίο θα κρατήσει παρά κάτι φθηνό που ίσως να laggarei ίσως και όχι και ισως να έχει καλό support απο πίσω του.

Δημοσ.

Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το Elephone P3000S και όπως πρότεινα σε ένα φίλο του forum το βρήκα Link.png Site: ΕΔΩ και μάλιστα αν βάλεις κωδικό κουπονιού  P3000SCR θα το πάρεις στα 130 ευρώ περίπου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...