Προς το περιεχόμενο

House Of Cards (2015) Season 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την τελειωσα σημερα. Μου αρεσε αλλα χωρις να ξετρελαθω βεβαια. Σορυ αν εχει αναφερθει ξανα κατι αλλα δεν εχω διαβασει το νημα

Πιστευω οτι η σειρα υπεφερε λιγο απο το γεγονος ο Frank εχει φτασει στην κορυφη και δεν ειδαμε τις τοσες μηχανοραφιες που εκανε τις προηγουμενες σεζον για ν'ανεβει στην κορυφη. Ναι υπαρχει η επανεκλογη αλλα ωχρια μπροστα που ειδαμε για να φτασει εκει που ειναι. Ουτε 'λερωσε' τα χερια του ουτε τιποτα. Επισης ο φοβος να γινει ο Φρανκ exposé απλα δεν ηταν εκει. Μια συγκριση με την προηγουμενη σεζον και βλεπεις την διαφορα ασχετα αν ολοι εφαγαν τα μουτρα τους στο τελος.

Ευτυχως που ο Νταγκ την σκοτωσε στο τελος διοτι θα ειχαν αφιερωσει πολυ χρονο για το τιποτα ουσιαστικα. Αρκετο χρονο ο Νταγκ φετος.

Εκλεισε ωραια η σειρα με το τελευταιο επεισοδιο και θα παραδεχτω οτι δεν βαριεμαι ποτε τις σκηνες της Κλερ με τον Φρανκ. Ενα μεγαλο μερος της δυναμικης της σειρας βασιζεται πανω σ'αυτο και δεν αποτυγχανει.

Λατρεψα τον ετερο αδερφο Μικελσεν. Απλα φανταστικος. Τον ειχα ξαναδει μια φορα πριν, στον Σερλοκ, οπου και εκει μου ειχε αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις.

ΥΓ: Για τους φιλους του Boardwalk Empire, περιμενα τον συγγραφεα να κανει το ηλιθιο γελιο που εκανε στη σειρα εστω και σε καποια σκηνη :)

Δημοσ.

ΥΓ: Για τους φιλους του Boardwalk Empire, περιμενα τον συγγραφεα να κανει το ηλιθιο γελιο που εκανε στη σειρα εστω και σε καποια σκηνη :)

Καλός ήταν αυτός και στις δύο σειρές. Προσωπικά με έκανε γρήγορα να ξεχάσω το χαρακτήρα-καρικατούρα του ΒΕ και δεν είναι εύκολο αυτό με τέτοιους ρόλους.

Δημοσ.

Την τελειωσα και εγω θα συμφωνησω με την κριτικη του  speedy  εκτος απο το κομματι του αδερφου του Doug  που εμενα μου φανηκε απο αδιαφορος εως αορατος στην σειρα .

Δημοσ.

Την τελειωσα και εγω θα συμφωνησω με την κριτικη του  speedy  εκτος απο το κομματι του αδερφου του Doug  που εμενα μου φανηκε απο αδιαφορος εως αορατος στην σειρα .

Δεν ειπε κάτι για τον αδερφό του Doug.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ειπε κάτι για τον αδερφό του Doug.

Α ! το διαβασα fast forward  και ειδα που ελεγε για  αδερφο ...Καφε δεν εχουμε πιει ακομα :P

• Like 2
Δημοσ.

Καλός ήταν αυτός και στις δύο σειρές. Προσωπικά με έκανε γρήγορα να ξεχάσω το χαρακτήρα-καρικατούρα του ΒΕ και δεν είναι εύκολο αυτό με τέτοιους ρόλους.

Ναι για πλακα το ανεφερα. Μια χαρα ηταν πραγματι.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μολις τελειωσα και εγω τον 3ο κυκλο, αλλα δεν μπορω να πω οτι με συνεπηρε οπως οι προηγουμενοι κυκλοι.

Επισης περιμενα ως προεδρος να ειναι πιο υποχθονιος/μοχθηρος κλπ (αυτος αρνι ηταν).

Επισης δεν ξερω τι θα μας δειξουν στον 4ο κυκλο (ελπιζω οχι campaigning), μιας και τα περισσοτερα ζητηματα εχουν λυθει.

Δημοσ.

Μου άρεσε αρκετά η προεκλογική εκστρατεία και η μάχη με την Dunbar όπως και η εξωτερική πολιτική με Ρωσία-Ισραήλ. Δηλαδή το καθαρά πολιτικό σκέλος της σειράς.

Η Claire τραγική πάντως σε όλη τη σεζόν. Τελείως παρορμητική και ακατάλληλη για την θέση της. 

Κατέστρεψε τις διεθνείς σχέσεις και τις συμφωνίες των ΗΠΑ για να υπερασπιστεί τον Κοργκαν.

Χάλασε κατά πολύ την εικόνα της δυναμικής γυναίκας...

Δεν είχε άδικο στο κράξιμο που της έριξε ο Φρανκ στο αεροπλάνο...

Παρόλο που μου αρέσει ο Doug ως χαρακτήρας, η παράπλευρη ιστορία του παρατράβηξε. Επίσης ο χάκερ μεγάλο στερεότυπο...

Αυτός ο έρωτας του Doug με την Rachel και τον Frank ταυτόχρονα ήταν τελείως creepy. 

Κάτι ατάκες του στυλ: "αχχ... μήπως μίλησε για μένα ο Φρανκ;" ή "ο Φρανκ μου έδινε 170.000 τον χρόνο... δεν μπορώ να δεχτώ 230.000 είναι πολλά" , περισσότερο θα ταίριαζαν σε χαζογκόμενο...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Άλλη μία ποιοτική season από μία από τις ποιοτικότερες σειρές.

Αυτός ο Ντάγκ δε λέω,πολύ καλός στη δουλειά του αλλά μεγάλο @ρχιδ@κι γενικά.
Ήταν εντελώς αχρείαστο να σκοτώσει την κοπελιά η οποία έτσι κι αλλιώς είχε ξεκινήσει άλλη ζωή με άλλο όνομα και δεν υπήρχε περίπτωση να τους ''δώσει'' για τον Ρουσσό.

Σωθήκαμε αν τελικά βάλει υποψηφιότητα η Κλερ και βγεί κιόλας!Θα ασχολείται όλη μέρα με τα δικαιώματα των gay και άλλα τέτοια ανούσια ζητήματα και από την άλλη ο κόσμος θα πεινάει.Καλά της είπε ο Πρόεδρος ότι χωρίς εμένα είσαι τίποτα.
Είχε αυτή τη ΜΚΟ για να νομίζει ότι κάτι κάνει και μετά μόλις ο άνδρας της έγινε πρόεδρος μου ήθελε να γίνει δημόσιος υπάλληλος αμέσως(Πρέσβειρα στον ΟΗΕ) και να γράφει στο Word κειμενάκια τρώγωντας φρουτάκια και κριτσινάκια που τα φέρνουν οι υπηρέτες της.Δημοκρατία μου λες μετά,μάλλον εκλεγμένη Αριστοκρατία καλύτερα.

Εγώ αν ήμουν Άντεργουντ,δύο πράγματα θα υποσχόμουν για να βγω σίγουρα :
- Κατάργηση ΕΝΦΙΑ
- Σκίσιμο Μνημονίων
Θα έβγαινε παμψηφεί.

Απ'ολη τη σεζόν ο συγγραφέας ήταν ο χαρακτήρας που μου άρεσε πιο πολύ,είχε πλάκα και λειτουργούσε και σαν ψυχαναλυτής.

Δημοσ.

Η σειρα εχει ξεφυγει πλεον κινειται σε αστρονομικα επιπεδα σε σχεδον ολους τους τομεις . Δικαια θεωρειτε και ειναι απο τις καλυτερες των τελευταιων χρονων καθως και πολυβραβευμενη.

Sent from my ipad4 using Insomnia

Συμφωνω

Αφου τελειωσε η season και ημουν μουδιασμενος απο την εξελιξη (γενικα) σημαινει οτι ηταν επιτυχημενη.

Τωρα αν εκανε κοιλια η αν ηταν κατωτερη η ανωτερη απο τις προηγουμενες δεν με ενοχλει καθολου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

απ'τις κορυφαιες σειρες των τελευταιων ετων,το acting του Spacey ειναι απλα godmode

Η 3η σεζον πολυ καλη,αλλα υποδιαιστερη των 2 εξαιρετικων προηγουμενων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...