Προς το περιεχόμενο

House Of Cards (2015) Season 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πότε βγαίνει η επόμενη σεζόν;

Κανεις δεν εχει σχολιασει την κινηματογραφηση των τελευταιων τριων επεισοδιων.

Πιο σκοτεινη φωτογραφια, αυστηρη σκηνοθεσια, λιγοτερες συζητησεις στα δυο τελευταια με αρκετα να υπονοουνται, η φωνη του φρανκ που εγινε μπασα και βραχνη (Δεν ηταν αρρωστος στα γυρισματα, επιτηδες το εκαναν), τα μαλλια του εχουν γκριζαρει πολυ, εχει παρει καποια κιλα και εχουν κανει και αρκετη δουλεια στο προσωπο για να φαινεται κουρασμενος.

Μια προβλεψη σε πια σεζον θα τελειωσει

Μια τραπουδα εχει 52 φυλλα = 13 επεισοδια χ 4 σεζον. Το διαβασα καπου στο ιντερνετ

Πάντως θεωρητικά έχουν άπειρο υλικό για να προχωρήσουν σε παραπάνω σεζόν.

Η 3η σεζόν ήταν αφιερωμένη στην προεκλογική εκστρατεία της Iowa που είναι συνήθως μόλις το πρώτο σκέλος των εκλογών στις ΗΠΑ.

Η επόμενη σεζόν πρέπει να καλύψει πολύ μεγαλύτερο έδαφος.

Δημοσ.

Τωρα την ειδα... Γενικα ειμαι απογοητευμενος γιατι ειχε μερικα fail..

Απο κει που τον κοροιδευε ο παρουσιαστης στην συνεντευξη σε εκπομπη και που θελαν να τον διωξουν, βγαινει ξερω γω 1ος και 2ος χωρις να κανει τιποτα, μονο με το amworks που ηταν fail...Αυτο ηταν οτι ναναι, ενω στην προηγουμενη σεζον εκανε μπινιες και πετυχενε αυτο που ηθελε εδω δεν εκανε τιποτα...Αυτο για μενα ηταν fail στο σεναριο.Μεγαλο μειον.

Εκτος απο αυτο που ειπα παραπανω γενικα η σεζον δεν ειχε τοσο suspense οσο η προηγουμενη, δεν ηταν mind blowing... Μονο μερικες σκηνες θα μπορουσα να πω οτι ηταν καλες.Ειναι και η προηγουμενη σεζον που ηταν πολυ καλη κιολας και την κανει σκουπιδι αυτη...Ουτε η cougar η Claire δεν το σωσε...Ελπιζω στην επομενη σεζον να γινει χαμος οπως και στην 2η.

• Like 1
Δημοσ.

συμφωνω..ηταν κατωτερη της 2ης αλλα σε αφηνει με το σκεπτικο οτι μαλλον η επομενη θα γινει παλι χαμος!αι να δουμε σε 11 μηνες..! :P

Δημοσ.

Είμαι στο 11 επεισόδιο και πραγματικά είμαι απογοητευμένος.Extreme makeover στους πρωταγωνιστές..λες και είναι άλλοι άνθρωποι.Οι αντιδράσεις και ο τρόπος που χειρίζονται τα πράγματα οι 2 κεντρικοί ήρωες απλά δεν στέκει με βάση το τι είδαμε στις 2 προηγούμενες seasons

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τελείωσα χθες όλη την 3η season.

Προσωπικά την θεωρώ εφάμιλλη της 1ης και ανυπομονώ για την τέταρτη, η οποία κάπου διάβασα οτι θα ειναι και η τελευταία.

• Like 2
Δημοσ.

Επιτελους στο 12ο επεισοδιο αποκατασταθηκε η ισορροπια .

Underwood kai Doug το διδυμο που σκοτωνει κυριολεκτικα και μεταφορικα προβλεπεται επικο κλεισιμο σεζον !

• Like 1
Δημοσ.

Μονο εγω κατεβασα το Monument Valley?

Καπου διαβασα οτι οι πωλησεις του παιχνιδιου, ανεβηκαν 8 φορες απο την στιγμη προβολης της σειρας  :shock:

Δημοσ.

Ναι και γω το διαβασα...Πολυ ωραιο παιχνιδακι,ωραια γραφικα και μουσικη αλλα συντομο...

Δημοσ.

Εκλεισε η σεζον με μεγαλη εξελιξη .

To φτιαξανε απο την μια με τον Doug το χαλασαν με το ζευγαρι .Μου  ειναι αδιανοητο συμφωνα με την εξελιξη μεχρι τωρα .Ειμαι περιεργος να δω πως θα το συνεχισουν στην επομενη σεζον .Θεωρω πως θα τα βρουνε παλι .

Δημοσ.

Τελείωσα και εγώ την season.Απογοητεύτηκα πολύ.Μόνο τα 3 τελευταία επεισόδια μου άρεσαν.Ελπίζω να είναι καλύτερο του χρόνου :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...