4saken Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Στο 6ο επεισοδιο σκεφτηκε κανεις οτι η Κλαιρ μπορει να κατσει του Ρωσου στις τουαλετες?
The_Judas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 πολύ μέτρια η σεζόν δεν μου άρεσε γιατί σε πολλά επισόδεια είναι too amerika ειδικά αυτά με την ρωσία πιστεύω η καλύτερη θα νε του χρόνου γιατί είναι απρόβλεπτο το τι θα γίνει με την κοκαλιάρα Φυσικά και είναι too america. Οι εκλογές σε κάθε χώρα είναι ο ορισμός του λαικισμού. Με τους Ρώσους τι σε ενόχλησε; Αφού τελικά ο Πούτιν(Πέτροφ) κέρδισε την διαμάχη! Εμένα λίγο με κουράζει η υπερβολική γκει προπαγάνδα που περνάει η ταινία. Δεν έμεινε χαρακτήρας που να μην είναι φανερά ή κρυφά γκει. Παρόλο που είναι αδίστακτοι πολιτικοί χωρίς κανέναν ηθικό ενδιασμό, όταν πρόκειται για την υπεράσπιση των γκει μπορούν να δημιουργήσουν διπλωματικό επεισόδιο με τη Ρωσία Στο 6ο επεισοδιο σκεφτηκε κανεις οτι η Κλαιρ μπορει να κατσει του Ρωσου στις τουαλετες? σε συνέχεια του πιο πάνω σχολίου, εγώ περίμενα τρίο Κλερ-Πέτροφ-Αντεργουντ για σύσφιξη διπλωματικών σχέσεων 1
Sellers Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Eπεισόδιο 11 ''Speaking of hypocrisy don't you send your own kids to private school, Congresswoman? '' Ποσο μ)*ν0Π@ν$ ειναι ο τύπος?
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Οι στιγμες που εχουνε επιλεξει σε αυτην την σεαζον οπου μιλαει ο Υπόξυλος στην καμερα ειναι απλα απολαυση 1
Sellers Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 στο τελος ξυριζουν το γαμπρο Ξεκινώ το τελευταίο. Περιμένω ακόμα σαπουνόπερα και κάτι που να υπονοεί μια μέτρια σεζόν.
Evilsmile Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 κορυφη το 12ο επεισοδιο το όνομα που επελεξαν οι συντελεστες της σειρας για τον Doug (dog) δεν ειναι καθολου τυχαιο
xavier Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ξεκινώ το τελευταίο. Περιμένω ακόμα σαπουνόπερα και κάτι που να υπονοεί μια μέτρια σεζόν. εμενα μου αρεσε μεχρι τα τελευταια 2-3 επεισοδεια...δεν μου αρεσε καθολου ο χαρακτηρας της κλαιρ στα τελευταια, οπως επισης και η συμπεριφορα του fu ειναι ανακολουθη με τα πρωτα επεισοδεια.... 2
Alejandro Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ρε παιδιά, ο Τασκ πού χάθηκε; Πολύ χασάπικα τον έφαγαν; Ούτε μια αναφορά;
Fotis13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Το απολυτο milf παντως ειναι καλυτερο ξανθο ... 2
Sellers Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ρε παιδιά, ο Τασκ πού χάθηκε; Πολύ χασάπικα τον έφαγαν; Ούτε μια αναφορά; Φυλακή δεν τον βάλανε? Πιστεύω τελειώσαν με αυτόν. (Τουλάχιστον για τώρα, δεν ξερω τι φάση όταν βγει) Εγω για φέτος περίμενα Να ασχοληθούν με τον δημοσιογράφο στην φυλακή, τον πρώην της Ζώη. Ελπίζω κάποια στιγμή να τον γυρίσουν και να αναφερθούν ξανά στα 2 εγκλήματα που έκανε.
Chrisxxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ειμαι στο 7ο, ειναι καπως χειρότερο από τις 2 πρώτες σεζόν. Του πάει πιο πολύ ο ρολος που ειχε στην 1η σεζόν.
klog Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Πάντως ποιο μ@λ@κ@ς απο τον Seth πεθαίνεις. Για κάποιον λόγο δεν τον πάω με τίποτα Έχοντας φτάσει στο 8 πάντως δεν με πείθει ότι ο Doug παίζει ανεξάρτητο παιχνίδι. Εκτός αυτού ο τρόπος που ο FU θα εκμεταλλευθεί Την αλλαγή της πορείας του τυφώνα και την απόσυρση του AMWORKS διεκδικώντας την το χρίσμα και την επανεκλογή του είναι κορυφαίος κατ εμέ. Αντί να πάρει μαζί του την πλειοψηφία του κόμματος επιχειρεί να πάρει μαζί την κοινή γνώμη.Σωστόςςςςςς
gavros10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Κανεις δεν εχει σχολιασει την κινηματογραφηση των τελευταιων τριων επεισοδιων. Πιο σκοτεινη φωτογραφια, αυστηρη σκηνοθεσια, λιγοτερες συζητησεις στα δυο τελευταια με αρκετα να υπονοουνται, η φωνη του φρανκ που εγινε μπασα και βραχνη (Δεν ηταν αρρωστος στα γυρισματα, επιτηδες το εκαναν), τα μαλλια του εχουν γκριζαρει πολυ, εχει παρει καποια κιλα και εχουν κανει και αρκετη δουλεια στο προσωπο για να φαινεται κουρασμενος. Μια προβλεψη σε πια σεζον θα τελειωσει Μια τραπουδα εχει 52 φυλλα = 13 επεισοδια χ 4 σεζον. Το διαβασα καπου στο ιντερνετ 1
lifeowner771 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Κανεις δεν εχει σχολιασει την κινηματογραφηση των τελευταιων τριων επεισοδιων. Πιο σκοτεινη φωτογραφια, αυστηρη σκηνοθεσια, λιγοτερες συζητησεις στα δυο τελευταια με αρκετα να υπονοουνται, η φωνη του φρανκ που εγινε μπασα και βραχνη (Δεν ηταν αρρωστος στα γυρισματα, επιτηδες το εκαναν), τα μαλλια του εχουν γκριζαρει πολυ, εχει παρει καποια κιλα και εχουν κανει και αρκετη δουλεια στο προσωπο για να φαινεται κουρασμενος. Aυτο το ειχα προσεξει και εγω..Και δεν ηξερα αμα ετυχε, η το εκαναν επιτηδες Ειδικα το γκριζαρισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα