Προς το περιεχόμενο

House Of Cards (2015) Season 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ειδα ολα

Τα ειδα ολα

με ουισκι

και κοκα κολα 

(προχειρο στιχακι που σκεφτηκα)

Πραγματικα καηκα σημερα, ειδα 8 που μου εμεναν και θελω χρονο για σκεψη. 

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο σε εμένα φάνηκε λίγο υπερβολικός σαν χαρακτήρας ο Πετρόφ; Πολύ μαγκιά ρε παιδί μου.

• Like 2
Δημοσ.

3oυ επεισοδίου:

"I'd push him down the stairs and light his broken body on fire just to watch it burn...if it wouldn't start a world war"  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Η σειρα εχει ξεφυγει πλεον κινειται σε αστρονομικα επιπεδα σε σχεδον ολους τους τομεις . Δικαια θεωρειτε και ειναι απο τις καλυτερες των τελευταιων χρονων καθως και πολυβραβευμενη.

Sent from my ipad4 using Insomnia

• Like 5
Δημοσ.

Μόνο σε εμένα φάνηκε λίγο υπερβολικός σαν χαρακτήρας ο Πετρόφ; Πολύ μαγκιά ρε παιδί μου.

Εγώ αντιθέτως νομίζω ότι ο Underwood είναι περισσότερο υπερβολικός.

Ο τρόπος που φέρθηκε σε άπαντες, ειδικά στην τρέχουσα σεζόν ήταν απάνθρωπος. Δες όλα τα επεισόδια και μετά θα αναθεωρήσεις.

Ο Πούτιν...εεε Πέτροφ μια χαρά ήταν. Ισως ο μοναδικός ρεαλιστικός χαρακτήρας. Δεν βλέπω και μεγάλη διαφορά από τον πρωτότυπο.

Σε γενικές γραμμές πολύ καλό το σενάριο της σειράς. Εχει βέβαια τις υπερβολές του αλλά αυτό είναι αναμενόμενο σε μια σειρά.

Δημοσ.

Εγώ αντιθέτως νομίζω ότι ο Underwood είναι περισσότερο υπερβολικός.

Ο τρόπος που φέρθηκε σε άπαντες, ειδικά στην τρέχουσα σεζόν ήταν απάνθρωπος. Δες όλα τα επεισόδια και μετά θα αναθεωρήσεις.

Ο Πούτιν...εεε Πέτροφ μια χαρά ήταν. Ισως ο μοναδικός ρεαλιστικός χαρακτήρας. Δεν βλέπω και μεγάλη διαφορά από τον πρωτότυπο.

Σε γενικές γραμμές πολύ καλό το σενάριο της σειράς. Εχει βέβαια τις υπερβολές του αλλά αυτό είναι αναμενόμενο σε μια σειρά.

Μου φάνηκε και είναι τέρμα υπερβολικό να πιάσει και να φιλήσει στο στόμα την First Lady!

• Like 1
Δημοσ.

6o επεισόδιο. Δεν γίνεται μια σεζόν να έχει ένα τέτοιο επεισόδιο και να αποκαλείται μέτρια ή χαλαρή ή ξερω κι εγώ τι.

Δημοσ.

6o επεισόδιο. Δεν γίνεται μια σεζόν να έχει ένα τέτοιο επεισόδιο και να αποκαλείται μέτρια ή χαλαρή ή ξερω κι εγώ τι.

στο τελος ξυριζουν το γαμπρο

• Like 1
Δημοσ.

To τελος του 4ου ολα τα λεφτα...Περιμενα οτι θα χει ενδιαφερον αλλα κατι τετοιο δεν μπορουσα να το φανταστω!

Δημοσ.

ΩΧΟΥ πόσο θα το μετανιώσει που

το έκαψε  το ημερολόγιο. Εκτός αν είπε ψέματα κι έχει κρατήσει κανένα αντίγραφο ο -από μηχανής-θεός. Όχι πως δεν θα μπλοφάρει έτσι κι αλλιώς ο διαολοδικτάτορας...

Δημοσ.

μόλις είδα το 7ο και μπορώ να πω ότι είναι με διαφορά το χειρότερο μέχρι στιγμής. Απλά το γύρισαν για να είναι το 7ο.

Δημοσ.

πολύ μέτρια η σεζόν δεν μου άρεσε γιατί σε πολλά επισόδεια είναι too amerika 

ειδικά αυτά με την ρωσία

πιστεύω η καλύτερη θα νε του χρόνου 

γιατί είναι απρόβλεπτο το τι θα γίνει με την κοκαλιάρα

• Like 1
Δημοσ.

πολύ μέτρια η σεζόν δεν μου άρεσε γιατί σε πολλά επισόδεια είναι too amerika 

ειδικά αυτά με την ρωσία

πιστεύω η καλύτερη θα νε του χρόνου 

γιατί είναι απρόβλεπτο το τι θα γίνει με την κοκαλιάρα

Σε σχεση με το δευτερο spoiler

Ειναι σαφες πως πλεον η τυπισσα θα ξεκινησει και εκεινη προεκλογικο αγωνα για το χρισμα...κοντρα στον Φρανσις.Προφητεια τελος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...