gavros10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Τα ειδα ολα Τα ειδα ολα με ουισκι και κοκα κολα (προχειρο στιχακι που σκεφτηκα) Πραγματικα καηκα σημερα, ειδα 8 που μου εμεναν και θελω χρονο για σκεψη.
Alejandro Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μόνο σε εμένα φάνηκε λίγο υπερβολικός σαν χαρακτήρας ο Πετρόφ; Πολύ μαγκιά ρε παιδί μου. 2
liopyr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 3oυ επεισοδίου: "I'd push him down the stairs and light his broken body on fire just to watch it burn...if it wouldn't start a world war" 1
Fotis13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Η σειρα εχει ξεφυγει πλεον κινειται σε αστρονομικα επιπεδα σε σχεδον ολους τους τομεις . Δικαια θεωρειτε και ειναι απο τις καλυτερες των τελευταιων χρονων καθως και πολυβραβευμενη. Sent from my ipad4 using Insomnia 5
The_Judas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μόνο σε εμένα φάνηκε λίγο υπερβολικός σαν χαρακτήρας ο Πετρόφ; Πολύ μαγκιά ρε παιδί μου. Εγώ αντιθέτως νομίζω ότι ο Underwood είναι περισσότερο υπερβολικός. Ο τρόπος που φέρθηκε σε άπαντες, ειδικά στην τρέχουσα σεζόν ήταν απάνθρωπος. Δες όλα τα επεισόδια και μετά θα αναθεωρήσεις. Ο Πούτιν...εεε Πέτροφ μια χαρά ήταν. Ισως ο μοναδικός ρεαλιστικός χαρακτήρας. Δεν βλέπω και μεγάλη διαφορά από τον πρωτότυπο. Σε γενικές γραμμές πολύ καλό το σενάριο της σειράς. Εχει βέβαια τις υπερβολές του αλλά αυτό είναι αναμενόμενο σε μια σειρά.
Alejandro Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Εγώ αντιθέτως νομίζω ότι ο Underwood είναι περισσότερο υπερβολικός. Ο τρόπος που φέρθηκε σε άπαντες, ειδικά στην τρέχουσα σεζόν ήταν απάνθρωπος. Δες όλα τα επεισόδια και μετά θα αναθεωρήσεις. Ο Πούτιν...εεε Πέτροφ μια χαρά ήταν. Ισως ο μοναδικός ρεαλιστικός χαρακτήρας. Δεν βλέπω και μεγάλη διαφορά από τον πρωτότυπο. Σε γενικές γραμμές πολύ καλό το σενάριο της σειράς. Εχει βέβαια τις υπερβολές του αλλά αυτό είναι αναμενόμενο σε μια σειρά. Μου φάνηκε και είναι τέρμα υπερβολικό να πιάσει και να φιλήσει στο στόμα την First Lady! 1
Sellers Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 6o επεισόδιο. Δεν γίνεται μια σεζόν να έχει ένα τέτοιο επεισόδιο και να αποκαλείται μέτρια ή χαλαρή ή ξερω κι εγώ τι.
xavier Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 6o επεισόδιο. Δεν γίνεται μια σεζόν να έχει ένα τέτοιο επεισόδιο και να αποκαλείται μέτρια ή χαλαρή ή ξερω κι εγώ τι. στο τελος ξυριζουν το γαμπρο 1
4saken Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 To τελος του 4ου ολα τα λεφτα...Περιμενα οτι θα χει ενδιαφερον αλλα κατι τετοιο δεν μπορουσα να το φανταστω!
frenzy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 ΩΧΟΥ πόσο θα το μετανιώσει που το έκαψε το ημερολόγιο. Εκτός αν είπε ψέματα κι έχει κρατήσει κανένα αντίγραφο ο -από μηχανής-θεός. Όχι πως δεν θα μπλοφάρει έτσι κι αλλιώς ο διαολοδικτάτορας...
Pa0ki Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Monument valley παίζει ο θεούλης Για το 6ο :o Best episode so far
livadaki Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 μόλις είδα το 7ο και μπορώ να πω ότι είναι με διαφορά το χειρότερο μέχρι στιγμής. Απλά το γύρισαν για να είναι το 7ο.
bilya Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 πολύ μέτρια η σεζόν δεν μου άρεσε γιατί σε πολλά επισόδεια είναι too amerika ειδικά αυτά με την ρωσία πιστεύω η καλύτερη θα νε του χρόνου γιατί είναι απρόβλεπτο το τι θα γίνει με την κοκαλιάρα 1
damian1977 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 πολύ μέτρια η σεζόν δεν μου άρεσε γιατί σε πολλά επισόδεια είναι too amerika ειδικά αυτά με την ρωσία πιστεύω η καλύτερη θα νε του χρόνου γιατί είναι απρόβλεπτο το τι θα γίνει με την κοκαλιάρα Σε σχεση με το δευτερο spoiler Ειναι σαφες πως πλεον η τυπισσα θα ξεκινησει και εκεινη προεκλογικο αγωνα για το χρισμα...κοντρα στον Φρανσις.Προφητεια τελος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα