Big Boss Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Αλήθεια υπάρχει περίπτωση να δούμε netflix ποτέ εδώ?
Atallos1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Κατι σαν το Spotify θα γινει αλλα who carez , μια χαρα το κανεις access κ τωρα
sfakattack Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Από το breaking bad έχω να περιμένω τόσο πολύ κάτι!!! FU FTW!!!!
Alejandro Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Εν όψη του 3ου κύκλου, έκανα μια επανάληψη τους 2 πρώτους. Δε μπορώ όμως με τίποτα να καταλάβω, τι είναι η ΟΕΟ. Καμία βοήθεια;
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 House of Cards season 3 leaked onto Netflix early 3
frenzy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 House of Cards 'House of Cards' season 3 leaked onto Netflix early Κι εδώ στην Γαλλία το HoC δεν υπάρχει καν στο νετφλιξ αφού το έχουν πουλήσει σε άλλο κανάλι. Πληρώνω να βλέπω επαναλήψεις βασικά, μόνο ο γιος μου το ευχαριστιέται από content. ΓΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Κι εδώ στην Γαλλία το HoC δεν υπάρχει καν στο νετφλιξ αφού το έχουν πουλήσει σε άλλο κανάλι. Πληρώνω να βλέπω επαναλήψεις βασικά, μόνο ο γιος μου το ευχαριστιέται από content. ΓΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ. Παντως εχει κανα μισαωρο που ψαχνω, αλλα δεν. Για 30 λεπτα ηταν στον αερα ολα τα επεισοδια, φαινεται πως ενας χριστιανος/μωαμεθανος/σατανιστης/αθεος δεν βρεθηκε να τα προωθησει στο δισκο του
gatokoritso Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 τελικα δεν βρεθηκε κανεις να κανει το καλο...αντε τωρα περιμενε μεχρι το τελος του μηνα...
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Eχει 7.30 ωρες που εχει βγει και ακομα δεν υπαρχει ολοκληρη η σεζον καπου?!?@!$## Δεν θα ρθει το Netflix? Θα ρθει καποια στιγμη. ..και ο Kasrith χαμογελαει σαρδωνια.
Sellers Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Νομίζω και πέρυσι άργησαν σχετικά να ανέβουν όλα τα επεισόδια.
Sellers Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Εν τω μεταξύ τι ολόκληρη σεζόν λες ρε Gi0 εγώ ούτε το πρώτο δεν μπορώ να βρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα