zasx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Πρόσφατα αγόρασα μια κάρτα γραφικών από τον Χρήστη Ventura183.Παρέλαβα την κάρτα στο κουτί της με όλα τα πράγματα μέσα και ξεκίνησα τα Benchmark.Πρώτα λεπτά σε Benchmark στο Metro 2033 restart.Λέω θα έτυχε μάλλον.Ξαναδοκίμασα τα ίδια.Βάζω άλλο παιχνίδι τα ίδια,έβαλα το Tomb Raider,δοκίμασα κάποια παιχνίδια πιο απλά παίζανε κανονικά.Στα windows κανένα θέμα,αλλά μόλις ζοριζόταν η κάρτα πιο πολύ αμέσως restart.Στο furmark άντεξε 5 δευτερόλεπτα.Από θερμοκρασίες δεν έχει τρελές,αλλά με την μια κάνει restart.Λίγες μέρες μετά άρχισε να έχει θέμα και στα πιο απλά παιχνίδια,βλέπε smite.Έστειλα σήμερα μήνυμα στον χρήστη μήπως και του στείλω την κάρτα πίσω και μου δώσει τα λεφτά,αλλά δεν το νομίζω.Ξέρω ότι αγόρασα από χρήστη με 0 αξιολόγηση,και πρόλαβα να του βάλω και αξιολόγηση Την κάρτα την έχω δοκιμάσει ήδη σε 3 pc με τα ίδια αποτελέσματα.Επίσης άρχισε να εμφανίζει και γραμμές οριζόντιες σε άσπρο φόντο.
nikos903 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Τι τροφοδοτικά είχαν τα pc που την έβαλες και γενικά ποιο ήταν το υπόλοιπο σύστημα; Δες με το GPUz αμα έχει πειραγμένο bios και για αυτό κάνει νερά. Δοκίμασε να την ρίξεις λίγο να δεις αμα σταθεροποιηθεί.
zasx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Στο σύστημα μου έχω το corsair tx 750w παλιό αλλά αξιόπιστο,στα άλλα δυο συστήματα που το δοκίμασα είχαν 600w.Το Bios ήταν official δεν θυμάμαι πιο είναι,την κάρτα την έχει φίλος μου αυτή τη στιγμή,επίσης δοκίμασα και τον διακόπτη γιατί η κάρτα έχει δυο BIos και στα δυο τα ίδια.Επίσης έκανα underclock την κάρτα με πυρήνα κοντά στα 500-600mhz και μνήμη στα 1000mhz και πάλι τα ίδια...
nikos903 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ναι, 60Α δίνει αυτό, κομπλέ είσαι σε τροφοδοτικό. Εγγύηση δεν έχει; Αλλιώς στείλε στην MSI να δεις άμα βγάλεις άκρη με τον σειριακό.
zasx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δεν έχει εγγύηση,έχω postarei και στο forum της Msi και βλέπουμε.
Iris_89 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Γι' αυτό ΠΑΝΤΑ δοκιμάζουμε οτιδήποτε hardware στον υπολογιστή μας ΠΡΙΝ την αγορά. Όχι από κατάθεση, όχι από απόσταση, απλά όχι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις