Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω το λουμια 520 και επειδη μου χει βγαλει προβλημα με το κουμπι power button σκεφτομαι να αγορασω νεο κινητο και ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 5 επιλογες....
1) Huawei Ascend G730

2) Huawei Ascend G6

3) Samsung Galaxy Core Plus

4) Archos 45 Platinum
5) Samsung Galaxy Core 2

Ακουω τις αποψεις σας και αν εχετε στο μυαλο σας μια αλλη επιλογη παρακαλω να την πειτε...ψαχνω ενα κινητο καλυτερο σε επιδοσεις απτο Lumia μεχρι 150 €...αν εχετε εμπειρια απο αυτα τα κινητα παρακαλω πειτε μου τι προβληματα και αν σας εβγαλαν...ευχαριστω!!

Επισης το λουμια τωρα τελευταια μου κολλαγε και γενικα μ χει βγαλει πολλα προβληματα

Δημοσ.

Κανένα, βρες το 20αρικο και πάρε το moto g.

Αλλιώς δες από Κίνα, έχει αξιόλογες προτάσεις στα 150€

Δημοσ.

Απ' το να πάρεις κάνα samsung core και να κοπανάς το κεφάλι σου απ' την πρώτη στιγμή που θα το ανοίξεις μέχρι να το πετάξεις στα σκουπίδια, βρες ένα 20αρικο και πάρε το moto g.

Δημοσ.

παρηγγειλα το lg l70 αλλα απτο ibuy το οποιο συνεργαζεται με το σκρουτζ...απο τις αξιολογησεις που διαβαζω δεν ειναι και τοσο αξιποπιστο...ξερει κανεις να με ενημερωσει σχετικα ωστε να προλαβω να ακυρωσω την παραγγελια??

Δημοσ.

φίλε μου 20αρικο και moto g ειναι κριμα να πεταξεις τα λεφτα σου για ενα 20αρικο διαφορα,αν δινεις τα υπολοιπα τα 20ευρω σε πειραξαν?Αν δεν διαθετεις μην παρεις κανενα απο αυτα και παρε κανενα συμβατικο εχω δοκιμασει γαλαχυ αψε κλπ αλλα,μονο το μπελα σου θα βρεις

galaxy ace* ενοουσα

Δημοσ.

Γιατι να κοπαναω το κεφαλι μου για το core?? Εχω ακουσει καλα λογια!

Απο ποιον ακουσες καλα λογια?Απο τον υπαλληλο του public?Μα το θεο μην παρεις συσκευη που να λαγκαρει out of the box 

Δημοσ.

Ρε Αδερφέ στην ανάγκη πούλα το κορμί σου και βρες το 20αρικο για το Moto G, και θα μας ευγνωμονείς όλους εδώ μέσα. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...