aber Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Εχω ένα Mac από το οποίο ξεκίνησα για πρώτη φορά να κατεβάζω ταινίες. Την πρώτη ταινία που κατέβασα μόλις σήμερα, την έριξα σε εξωτερικό σκληρό φορμαρισμένο σε mac. Η τηλεόραση και το PS3 δεν τον βλέπουν. Κάνω πάλι φορμάτ στον σκληρό σε FAT32. Σε αυτή την περίπτωση ο σκληρός δεν μπορεί να πάρει την ταινία, μιάς και το αρχείο είναι σε .mkv 16GB. Ξανακάνω φορμάτ τον σκληρό σε exFAT. Αντιγράφει το αρχείο αλλά και πάλι η τηλεόραση (LG 55LW980S) και το PS3 δεν μπορούν να δουν τον σκληρό. Προς ενημέρωση σας, δοκίμασα να παίξω την ταινία μέσω δικτύου με Plex και παίζει κανονικά, αλλά με πολλές διακοπές (διάβασα ότι είναι σύνηθες). Ποια λύση θα μου προτείνατε, μήπως και τελικά καταφέρω να δω καμιά ταινία ? Ευχαριστώ
jim_p Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Σε ntfs να τον κανεις και να βαλεις ενα προγραμμα σαν το paragon ntfs for mac στο για να μπορεις να τον γραφεις απο εκει.
aber Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το iMac δεν μου δινει την επιλογή για format σε ntfs. Μου δίνει 4 επιλογές Mac-Os, FAT και exFat.
jim_p Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Το ξερω οτι δεν δινει τετοια επιλογη, γιαυτο λεω να βαλεις καποιο επιπλεον προγραμμα.
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Εγώ λέω να τον πας σε ένα windows pc και να τον φορμάρεις εκεί σε ntfs να τελειώνεις (viva windows). Αν τον έχεις ήδη σε fat32 δεν χρειάζεται ξανά φορμάτ. Δίνεις στο command prompt μια εντολή: CONVERT X /FS:NTFS Όπου Χ είναι το γράμμα που θα πάρει ο δίσκος μόλις τον συνδέσεις και στον μετατρέπει χωρίς να σβηστεί τίποτα από τον δίσκο. Μετά θα θέλεις ntfs drivers στο mac (ή αυτό) για να μπορείς να βλέπεις τον εξωτερικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα