papajimaros Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα παιδια ειμαι καινουριος στο forum..θελω τα φωτα σας!!!μου εχει χαλασει η ψυκτρα μου κ θελω να παρω αλλη...το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν παιρνει οποιαδηποτε ψυκτρα πανω!!!ολες η ψυκτρες ειναι το ιδιο μεγεθος στο θεμα βασης?θα κουμπωνει κανονικα πανω??τι να κανω?αυτην εχω...δεν ξερω αν σας βοηθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Οχι δεν μπορεις να βαλεις οποιαδηποτε ψυκτρα,παιζει ρολο το κουτι αμα την χωραει και το socket,αν θες πες μας απο τι αποτελειται το συστημα σου....κουτι,μητρικη και ram για να μην υπαρχει προβλημα με το υψος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajimaros Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 αυτη εδω εχω φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 αρα θελεις ψυχτρα που να κανει για 775 socket.εισαι διατεθημενος να βγαλεις την μητρικη απο πισω για να περασεις το συτημα που κουμπωνει η ψυχτρα η θελεις καμια με τα Push pins οπως ειναι η εργοστασιακη που εβγαλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajimaros Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-freezer-7-pro-s775-p-PER.650428αυτη κανει σωστα??κ δεν χρειαζεται να βγαλω μητρικη ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 ναι κανει και δεν χρειαζεται να βγαλεις την μητρικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajimaros Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τον χρονο σου..να σαι καλα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα