BGoD1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας σε ένα λαπτοπ ιδιωτικής χρήσης έχω εγκαταστήσει linux mint άλλα ξέχασα τον κωδικό τη μπορώ να κάνω?Το θέλω διότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω προγράμματα άμα δεν έχω το password , ευτυχώς δεν μου το ζητάει στο login. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 έτσι http://community.linuxmint.com/tutorial/view/1355 πρώτο αποτέλεσμα στο google Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BGoD1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ.Το είχα δοκιμάσει άλλα δεν είδα φως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ενα user εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μπες από ένα live cd σαν root, κάνε chroot στην ρίζα του Mint και δώσε passwd για να αλλάξεις τον κωδικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα