nickelodeon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Nexus 6 beats the iPhone 6 Plus by a mile in our blind camera comparison Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) θεωρώ αρκετά αλμυρή την τιμή του για ένα τηλέφωνο χωρίς sd και αποσπώμενη μπαταρία. για μένα τουλάχιστον αυτα τα δύο είναι πάγιες δυνατότητες. σιγά σιγά τείνει να γίνει και το διπλής sim πάγια δυνατότητα για μένα. η λύση είναι μία. να κάνω ταξίδι στην νότια κορέα και κίνα Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2015 από gdriver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 το περιεργάστηκα σήμερα σε ένα μαγαζί, μου φάνηκε καλό ωραία οθόνη, γρήγορο κτλ (το λειτουργικό το έχω ξαναδει και αλλού δε μου κίνησε το ενδιαφέρον) , καλή κάμερα, αλλά...... είναι γιγάντιο ρε γαμώτο, δε γίνεται να το δουλεύεις με το ένα χέρι έχει μεν πολύ καλό μέγεθος για την οθόνη του, αλλά οι 6" παραείναι πολλές και αυτό δε σώζεται με τίποτα δε με απασχολεί ούτε το να μπαίνει σε τσέπες, από ότι βλέπω μπαίνει , δε με απασχολεί ούτε το μέγεθος του σαν μέγεθος με ενοχλεί ότι εκεί που ένα άλλο τηλέφωνο θα το βγάλεις από τη τσέπη για να απαντήσεις σε ένα μήνυμα με το ένα χέρι, σε αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσεις και τα δύο. νομίζω ότι τα όρια της λογικής πλέον έχουν ξεπεραστεί. δε λέω ότι δεν είναι χρήσιμο για κάποιους, αλλά σαν βασική έκδοση μιας συσκευής και χωρίς να υπάρχει η επιλογή για μικρότερες διαστάσεις (όπως είναι το σκέτο 6αρι ή το σκέτο gs5) είναι ανούσια για τους περισσότερους. επίσης και η τιμή προς το παρόν είναι τσιμπημένη για αυτό που παίρνεις αν και αναμένω μέχρι το καλοκαίρι γενναίες πτώσεις θεωρώ αρκετά αλμυρή την τιμή του για ένα τηλέφωνο χωρίς sd και αποσπώμενη μπαταρία. για μένα τουλάχιστον αυτα τα δύο είναι πάγιες δυνατότητες. σιγά σιγά τείνει να γίνει και το διπλής sim πάγια δυνατότητα για μένα. η λύση είναι μία. να κάνω ταξίδι στην νότια κορέα και κίνα τα dual sim για κάποιο λόγο δε τα φέρνουν στην ευρώπη, αλλά αυτό κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει πιστεύω οι ασιάτες από την άλλη μάλλον δε θα διανοούνται να πάρουν κάτι χωρίς δεύτερη sim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Το είδα κι εγώ στο Public, είναι γελοία μεγάλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) και το κακό είναι ότι το android δεν έχει καμιά καινούρια προσθήκη στην έκδοση 5.0 να πεις ότι θα εκμεταλλευτεί στις διαστάσεις ενός phablet, είτε έχεις 4.κατι ίντσες είτε τις 6 έχεις το ίδιο πράγμα σε πιο μεγάλο το θέμα phablet μόνο η samsung το δουλεύει σοβαρά (αν και μου φαίνεται περιττό για τις ανάγκες μου) , ούτε η lg που ανούσια πήγε και αυτή τις 5.5 στη κύρια ναυαρχίδα της ούτε φυσικά και η apple που απλά προσπάθησε να μειώσει τις διαρροές της προς τους κορεάτες, αλλά στη πράξη δε προσέφερε κάτι καινοτόμο η κινηση της google είναι αψυχολόγητη, μάλλον επειδή τη συσκευή τη λένε 6 είπαν να γίνει 6" για να στέκει η ονομασία σε σχέση με τα 5 και 7 τέλοσπαντων, ευτυχώς που μου πέρασε η εμμονή με το vanilla android που είχα το προηγούμενα χρόνια και ψωνίζω απαλλαγμένος από αυτό το άγχος, γιατί φέτος θα μου έσπαγαν τα νεύρα ούτε σε 5αρι ήθελα να πάω λόγω της μπαταρίας του, ούτε σε motorola για να έχω ξύλα στη πλάτη που πληρώνω πανάκριβα με επίσης γελοία μπαταρία.. και το 6αρι που για nexus πρώτη φορά σου δίνει την ελπίδα ότι θα έχει καλή αυτονομία, καταβάθος ξέρεις ότι με 6" και 1440p δε θα είναι και τόσο φοβερή.. το project volta κάνει δουλειά στην αναμονή (το tablet μου παρεπιπτόντως έχει φτάσει και 8ημερο από κει που δεν περνούσε τις 5) , αλλά όταν χρησιμοποιείς τη συσκευή η κατανάλωση δε γίνεται έτσι μαγικά να πάψει να υπάρχει Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2015 από qsis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 και το κακό είναι ότι το android δεν έχει καμιά καινούρια προσθήκη στην έκδοση 5.0 να πεις ότι θα εκμεταλλευτεί στις διαστάσεις ενός phablet, είτε έχεις 4.κατι ίντσες είτε τις 6 έχεις το ίδιο πράγμα σε πιο μεγάλο το θέμα phablet μόνο η samsung το δουλεύει σοβαρά (αν και μου φαίνεται περιττό για τις ανάγκες μου) , ούτε η lg που ανούσια πήγε και αυτή τις 5.5 στη κύρια ναυαρχίδα της ούτε φυσικά και η apple που απλά προσπάθησε να μειώσει τις διαρροές της προς τους κορεάτες, αλλά στη πράξη δε προσέφερε κάτι καινοτόμο η κινηση της google είναι αψυχολόγητη, μάλλον επειδή τη συσκευή τη λένε 6 είπαν να γίνει 6" για να στέκει η ονομασία σε σχέση με τα 5 και 7 τέλοσπαντων, ευτυχώς που μου πέρασε η εμμονή με το vanilla android που είχα το προηγούμενα χρόνια και ψωνίζω απαλλαγμένος από αυτό το άγχος, γιατί φέτος θα μου έσπαγαν τα νεύρα ούτε σε 5αρι ήθελα να πάω λόγω της μπαταρίας του, ούτε σε motorola για να έχω ξύλα στη πλάτη που πληρώνω πανάκριβα με επίσης γελοία μπαταρία.. και το 6αρι που για nexus πρώτη φορά σου δίνει την ελπίδα ότι θα έχει καλή αυτονομία, καταβάθος ξέρεις ότι με 6" και 1440p δε θα είναι και τόσο φοβερή.. το project volta κάνει δουλειά στην αναμονή (το tablet μου παρεπιπτόντως έχει φτάσει και 8ημερο από κει που δεν περνούσε τις 5) , αλλά όταν χρησιμοποιείς τη συσκευή η κατανάλωση δε γίνεται έτσι μαγικά να πάψει να υπάρχει Έβαλαν 6" για 1002 λόγους. Όπως είχαν άλλους τόσους να βάλουν 4αρα 5αρα 3,5αρα ή 12άρα. Μεγαλώνει η οθόνη οποτε και το περιεχόμενο της. Σαν τι καινοτομία περίμενες δηλαδή; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλά καινοτομίες έχω γενικά πάψει να περιμένω, μια πιο ποιοτική συσκευή σε σχέση με τα συνήθη nexus περίμενα και αυτή όντως βγήκε. Αλλά οι 6 ίντσες είναι κάτι που δεν έχει νόημα για τηλεφωνική συσκευή για τους περισσότερους. Όπως είπα και πιο πάνω στις 5-5.2 φτάσαμε στο όριο της πρακτικότητας. Δε λέω να μην υπάρχει και επιλογή στις 6, αλλά θα έπρεπε να υπάρχει και επιλογή σε πιο μικρή διάσταση Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2015 από qsis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Καλά καινοτομίες έχω γενικά πάψει να περιμένω, μια πιο ποιοτική συσκευή σε σχέση με τα συνήθη nexus περίμενα και αυτή όντως βγήκε. Αλλά οι 6 ίντσες είναι κάτι που δεν έχει νόημα για τηλεφωνική συσκευή για τους περισσότερους. Όπως είπα και πιο πάνω στις 5-5.2 φτάσαμε στο όριο της πρακτικότητας. Δε λέω να μην υπάρχει και επιλογή στις 6, αλλά θα έπρεπε να υπάρχει και επιλογή σε πιο μικρή διάσταση Δες πως έχει το πράμα: Εσύ θεωρείς υποχώρηση να υπερβείς τις 6". Εγώ θεωρώ υποχώρηση μια μέτρια κάμερα. Ο άλλος θεωρεί υποχώρηση μονοφωνικά ηχεία ξερωγω. Σε ΟΛΕΣ τις συσκευές κάτι λείπει. Αυτό το κάτι όμως είναι υποκειμενικό. Εσύ μπορεί να θεωρείς απαραίτητη την ευχρηστια και την φορητοτητα μιας συσκευής και δε διαφωνώ μαζί σου. Αλλά κάποιος άλλος θεωρεί απαραίτητη μια τεράστια οθόνη, ευανάγνωστη με πολύ περιεχόμενο για να απολαμβάνει ταινίες games και σερφαρισμα στο έπακρο. Με πιάνεις; Και εγώ διαφωνώ με την τιτανοποιηση του μεγέθους των smartphones και τα αστρονομικά ποσα στις ίντσες που καταργούν την έννοια του κινητού αλλά μην το παρουσιάζουμε σαν αντικειμενικότητα γιατί δεν είναι ούτε σαν κάτι αχρείαστο γιατί για κάποιον άλλον παλι μπορεί να μην ειναι. Φιλικά πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Κοίτα πως το βλέπω εγώ γιατί στο κάτω κάτω διάλογο κάνουμε ακόμα και αν διαφωνούμε, η οθόνη και το μέγεθός της είναι πολύ πιο βασικό χαρακτηριστικό από τη κάμερα ας πούμε, αφού θα κρίνει τη χρήση και ευχρηστία της συσκευής, δεν είναι απλά ένα επιμέρους χαρακτηριστικό. Εγώ παντα ήμουν υπέρ της αύξησης του μεγέθους των οθονών και ποτέ δεν παραπονιόμουν για μεγάλα τηλέφωνα, αφού πολλές φορές και πριν τα σημερινά smartphone είχα συσκευές με μεγάλες για τα τότε δεδομένα οθόνες, οι οποίες ηταν τσιμεντόλιθοι. Πλέον όμως φτάσαμε στο ταβάνι μας, έτσι το βλέπω. Όταν είχα κινητό με 3, 3.5 , 4.7 , 5 ίντσες μπορούσα να εκτιμησω το μέγεθος και πάντα απέρριπτα μικρότερες επιλογές. Πλέον όμως το πράγμα είναι απλά γελοίο, δε μπορώ να έχω το n7 για tablet και ένα n6 για κινητό. Και μεγάλα χέρια έχω και χώρο να τα μεταφέρω έχω, απλά είναι υπερβολικό και άχρηστο να χρειάζομαι 6 ίντσες οθόνη στη τσέπη μου. Δε λέω να μην υπάρχουν και αυτές οι συσκευές σαν επιλογή για αυτούς που τις θέλουν, αλλά δε μπορείς να κάνεις mainstream μοντέλα που δεν είναι τόσο "εξειδικευμένα" όπως το note τόσο μεγάλα και μάλιστα πιο μεγάλα από το note, χωρίς software (και πενάκι βέβαια) που έστω να δικαιολογεί το μέγεθος όπως το note. Βέβαια και το note όπως έχω πει αλλού αρκετοί το παίρνουν μόνο για τη μεγάλη οθόνη και χέστηκαν για το πενάκι και τις εφαρμογές που το εκμεταλλεύονται το οποίο είναι φυσικά θεμιτό, αλλά έτσι κι αλλιώς αυτοί είναι ένα όχι και τόσο μεγάλο υποσύνολο των αγοραστών. Και να στο πω κι αλλιως; Εγώ έχω υπάρξει φανατικός αγοραστής και υποστηρικτής των nexus. Εγώ πάρει τρία τέσσερα τέτοια και έχω προτρέψει αρκετούς γνωστούς μου να πάρουν επίσης. Είμαι σχετικα απαιτητικός χρήστης, αλλά δεν είμαι και κάποιος που έχει ιδιότροπες ανάγκες, λίγο πολύ θέλω αυτά που θέλουν και οι περισσότεροι, να γίνονται φυσικά γρήγορα και σε μεγάλη και ευκρινή οθόνη βεβαίως.. Όμως 6αρι δε θέλω να το βλέπω βρε παιδί μου, το θεωρώ πέρα για πέρα άκυρο. Οπότε, αν δε στοχεύουν σε μένα που είμαι ας το πούμε παραδοσιακός αγοραστής nexus δε μπορώ να καταλάβω πού ακριβώς στοχεύουν. Πάντα δικαιολογούσα τα μειονεκτήματα των συσκευών της σειράς για τα πλεονεκτήματα που είχαν, τα οποία κάποτε ήταν για μένα πιο σημαντικά. Το 6 όμως δεν είναι ότι καθισα και ζυγισα τα μειονεκτήματα του και τα βρήκα περισσότερα όπως θα μπορούσα για παράδειγμα να κάνω μέχρι και το 5. Απλά μου φαίνεται τελείως άκυρη ιδέα οι 6" και το απορρίπτω άμεσα για αυτό το λόγο. Και δεν είμαι ο μόνος νομίζω Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2015 από qsis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) 10 μέρες τώρα που παίζω με το oneplus one, φαίνονται οκ οι 5,5'' οθόνη. Τοποθέτησα τα εικονίδια των εφαρμογών που χρησιμοποιώ ποιο συχνά στο κάτω μέρος της οθόνης και πάνω αυτά που χρησιμοποιώ ποιο σπάνια. Δημιούργησα φακέλους που επίσης τοποθέτησα στο κάτω μέρος της οθόνης και ευτυχώς όταν ανοίγεις φάκελο στο android τον ανοίγει εκεί, επιτόπου και όχι στο κέντρο της οθόνης. Με nova launcher δεν χρειάζεται να κάνεις swipe από την κορυφή της οθόνης για να προβάλεις τα notification σου, αρκεί ένα swipe down οπουδήποτε σε ελεύθερη επιφάνεια. Επίσης με nova υπάρχουν άπειρες επιλογές σε gestures που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς. Με nova μπορείς να προσθέσεις σελίδες και στο dock στο οποίο dock μπορείς να προσθέσεις φακέλους και σε stock android. edit Με nova αλλά και με stock cyanogenmod μπορείς να επιλέξεις τον αριθμό γραμμών και στηλών της οθόνης για να χωράει περισσότερα εικονίδια, επίσης υπάρχει επιλογή για μεγέθυνση ή κανονικό μέγεθος εικονιδίων. Δυο widgets που χρησιμοποιώ, τα τοποθέτησα στο πάνω μέρος της οθόνης και από κάτω μένει αρκετός χώρος για εικονίδια. Στο android υπάρχουν λύσεις για να εκμεταλλευτείς και να παραμετροποιήσεις την επιφάνεια της οθόνης σου. Σημείωση, είμαι 1,85 και η παλάμες μου είναι φυσιολογικού μεγέθους, ποτέ δεν κατάφερα να κρατήσω μπάλα μπάσκετ με το ένα χέρι. Και το Note 4 μια χαρά τα πάει σε μέγεθος. Αναμένω να πιάσω κάνα nexus και να το δω από κοντά. Plus: Pie Control, δεν το χρησιμοποιώ αλλά υπάρχει σαν επιλογή για κάποιον που δεν του φτάνουν τα παραπάνω. Παρατηρώ επίσης ότι έχουν μειωθεί δραματικά τα λάθη που κάνω κατά την πληκτρολόγηση καθώς τα πλήκτρα είναι ποιο μεγάλα και δεν γράφω κατά λάθος γειτονικά γράμματα όταν χρησιμοποιώ βιαστικά το swipe. Όλο και κάτι θυμάμαι. Ένα κολπάκι που ανακάλυψα πρόσφατα στο Nova και γ@μ@**, μπορείς να ορίσεις swipe action και σε εικονίδια να εκτελούν εντολές ή να ανοίγουν άλλα app για παράδειγμα μπορείς να συσχετίσεις swipe action στο εικονίδιο του dialer να σου ανοίγει τις επαφές, ή στο SMS να σου ανοίγει το gmail επομένως συρρικνώνετε ακόμη περισσότερο ο αριθμός εικονιδίων που πρέπει να χρησιμοποιείς, ουσιαστικά η πλειοψηφία του μέσου χρήστη μπορεί να χωρέσει σε μία οθόνη, την κεντρική, σχεδόν τα πάντα. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2015 από nickelodeon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Κοίτα πως το βλέπω εγώ γιατί στο κάτω κάτω διάλογο κάνουμε ακόμα και αν διαφωνούμε, η οθόνη και το μέγεθός της είναι πολύ πιο βασικό χαρακτηριστικό από τη κάμερα ας πούμε, αφού θα κρίνει τη χρήση και ευχρηστία της συσκευής, δεν είναι απλά ένα επιμέρους χαρακτηριστικό. Εγώ παντα ήμουν υπέρ της αύξησης του μεγέθους των οθονών και ποτέ δεν παραπονιόμουν για μεγάλα τηλέφωνα, αφού πολλές φορές και πριν τα σημερινά smartphone είχα συσκευές με μεγάλες για τα τότε δεδομένα οθόνες, οι οποίες ηταν τσιμεντόλιθοι. Πλέον όμως φτάσαμε στο ταβάνι μας, έτσι το βλέπω. Όταν είχα κινητό με 3, 3.5 , 4.7 , 5 ίντσες μπορούσα να εκτιμησω το μέγεθος και πάντα απέρριπτα μικρότερες επιλογές. Πλέον όμως το πράγμα είναι απλά γελοίο, δε μπορώ να έχω το n7 για tablet και ένα n6 για κινητό. Και μεγάλα χέρια έχω και χώρο να τα μεταφέρω έχω, απλά είναι υπερβολικό και άχρηστο να χρειάζομαι 6 ίντσες οθόνη στη τσέπη μου. Δε λέω να μην υπάρχουν και αυτές οι συσκευές σαν επιλογή για αυτούς που τις θέλουν, αλλά δε μπορείς να κάνεις mainstream μοντέλα που δεν είναι τόσο "εξειδικευμένα" όπως το note τόσο μεγάλα και μάλιστα πιο μεγάλα από το note, χωρίς software (και πενάκι βέβαια) που έστω να δικαιολογεί το μέγεθος όπως το note. Βέβαια και το note όπως έχω πει αλλού αρκετοί το παίρνουν μόνο για τη μεγάλη οθόνη και χέστηκαν για το πενάκι και τις εφαρμογές που το εκμεταλλεύονται το οποίο είναι φυσικά θεμιτό, αλλά έτσι κι αλλιώς αυτοί είναι ένα όχι και τόσο μεγάλο υποσύνολο των αγοραστών. Και να στο πω κι αλλιως; Εγώ έχω υπάρξει φανατικός αγοραστής και υποστηρικτής των nexus. Εγώ πάρει τρία τέσσερα τέτοια και έχω προτρέψει αρκετούς γνωστούς μου να πάρουν επίσης. Είμαι σχετικα απαιτητικός χρήστης, αλλά δεν είμαι και κάποιος που έχει ιδιότροπες ανάγκες, λίγο πολύ θέλω αυτά που θέλουν και οι περισσότεροι, να γίνονται φυσικά γρήγορα και σε μεγάλη και ευκρινή οθόνη βεβαίως.. Όμως 6αρι δε θέλω να το βλέπω βρε παιδί μου, το θεωρώ πέρα για πέρα άκυρο. Οπότε, αν δε στοχεύουν σε μένα που είμαι ας το πούμε παραδοσιακός αγοραστής nexus δε μπορώ να καταλάβω πού ακριβώς στοχεύουν. Πάντα δικαιολογούσα τα μειονεκτήματα των συσκευών της σειράς για τα πλεονεκτήματα που είχαν, τα οποία κάποτε ήταν για μένα πιο σημαντικά. Το 6 όμως δεν είναι ότι καθισα και ζυγισα τα μειονεκτήματα του και τα βρήκα περισσότερα όπως θα μπορούσα για παράδειγμα να κάνω μέχρι και το 5. Απλά μου φαίνεται τελείως άκυρη ιδέα οι 6" και το απορρίπτω άμεσα για αυτό το λόγο. Και δεν είμαι ο μόνος νομίζω Και επαναλαμβάνω αγαπητέ, το ζήτημα ειναι υποκειμενικό. Εγώ που έχω τεράστια χέρια (δεν έχω αλλα ας πούμε ότι έχω) είτε κρατάω 4,5 είτε 6" το ίδιο μου κάνει. Συνεπώς ευκολια και φορητοτητα υφίσταται για όλα τα μεγέθη οποτε για 1-1,5" δεν με ενδιαφέρει το μέγεθος ως βασικό κριτήριο. Όμως μπορεί να θέλω ρε παιδί μου να βγάζω φωτο. Να φωτογραφιζω τα πάντα τη φάτσα μου , τις γάτες στους κάδους μελλισες δέντρα και δεν ξερωγωτι. Είτε γιατί ειμαι φωτογράφος είτε γιατί ειμαι ψώνιο. Συνεπώς το τι ουσιαστικά αποτελεί σημαντικό κριτήριο συσκευής δεν μπορώ να το κρίνω ούτε εγω ούτε εσύ. Τώρα για το αχρείαστο των 6" πάλι θέμα γούστου ειναι. Και για μένα το nexus 6 ειναι πιο δύσχρηστο από ένα κινητό και λιγότερο "χορταστικό" από ένα tablet. Όμως για άλλον μπορεί να είναι η τέλεια ισορροπία. Επίσης το ότι το άκυρο της υπόθεσης το βρίσκεις (μόνο) στη μη ύπαρξη εφαρμογών για τον άλλον ειναι σωτήριο που δε φορτώθηκε τις ""άχρηστες"" εφαρμογές του Note να του τρώνε μνημη και δεν ξέρει καν που έχουν βαλει το πενακι οι τύποι της Sammy. Τώρα που στόχευε η Google με τις 6" σε ένα αγοραστικο κοινό που το 5% θα γυρίσει να κοιτάξει τέτοιο μέγεθος και ελάχιστοι απαυτους το Nexus.. Τραβα ρωτα την και πες μου και εμένα γιατί δεν έχω ιδέα τι επιδιώκει με αυτη την κατ εμέ ηλίθια κίνηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) .....δεν έχω ιδέα τι επιδιώκει με αυτη την κατ εμέ ηλίθια κίνηση.. Να σπρώξει τους developers στην νέα ανάλυση οθόνης και να μην κανιβαλίσει τις πωλήσεις τον Moto X. Τώρα δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ που βλέπω το Nexus 6 νεανικό, χαρούμενο, μοδάτο, παιχνιδιάρικο και το Moto X γεροντίστικο, πώς τα καταφέρνει που είναι κατά 98% πανομοιότυπα. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2015 από nickelodeon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Να σπρώξει τους developers στην νέα ανάλυση οθόνης και να μην κανιβαλίσει τις πωλήσεις τον Moto X. Τώρα δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ που βλέπω το Nexus 6 νεανικό, χαρούμενο, μοδάτο, παιχνιδιάρικο και το Moto X γεροντίστικο, πώς τα καταφέρνει που είναι κατά 98% πανομοιότυπα. Χιλιοειπωθηκε: Γούστα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Some Nexus 6 owners reporting back cover coming unglued Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Some Nexus 6 owners reporting back cover coming unglued Χμμμμ μηνύσεις αναμένονται απτήν άλλη την ακατανόμαστη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα