overpower Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ξέρεις εσύ πιο smooth κινητό με κορυφαία χαρακτηριστικά σε προσιτή τιμή; oneplus one 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driverpit Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Η τιμή του στο θεό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Επειδή υπάρχει πολύ γκρίνια για την τιμή του νέου Nexus η οποία είναι τσιμπημένη σε σχέση με παλιότερα μοντέλα ΑΛΛΑ τα προηγούμενα μοντέλα δεν είχαν τα καλύτερα specs της αγοράς το 6 τα έχει όπως έχει και pure Android όποτε δικαιολογείται η τιμή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Και πάλι φθηνό είναι για αυτά τα σπεκς. Το μοναδικό αντίστοιχο τηλέφωνο, κάνει 300€ πάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Google store 64GB 649€ +10€ εξοδα αποστολης απο google στο mailbox.de +18€ UPS για Ελλάδα = 677€ bye bye Motorola Hellas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Εγω απλα εκφραζω την ανησυχια μου για την νεα στροφη που κανει η Google οσον αφορα Specs,οθονη και κυριως τιμη.Αλλωστε ειναι και ενα απο τα σημαντικα αρνητικα που αναφερει και στο Review.Μενει μονο να δουμε ο κοσμος που θα υποδεχτει αυτη την κινηση μιας και αυτο ειναι που ενδιαφερει ολους και κυριως την εταιρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Για μενα ειναι σημαντικο κριτηριο η καμερα και σε αυτο το nexus δεν φενεται καλη,και λυπαμαι που δεν προσθεσαν fps 60 και ανω..ακομα και το iphone 5s σου εχει 120 fps στα 720p..Κατα τα αλλα φενεται υπεροχο και σχετικα καλη τιμη για τα χαρακτιριστικα του.Παντος προσωπικα θα προτιμουσα πχ να εχει τον 801 και να εχει χαμηλοτερη τιμη.Ουτος η αλλος μονο σε benchmarks θα δει κανεις διαφορα.Smooth εμπειρια πλεον υπαρχει σε ολα τα κινητα.Και οπου δεν υπαρχει βαζεις ενα Nova Launcher και ειναι πιο γρηγορο απο οτιδηποτε stock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Να το πω αλλιως πιστευεις οτι αξιζει την διπλασια τιμη που εχει απο το Nexus 5 με βαση τα χαρακτηριστικα του??ή ακομα και απο το Lg G3. Δεκτο αυτο που λες,αλλα σκεψου οταν περνεις μια καρτα γραφικων π.χ πας απο 780 σε titan περιμενεις οντως να δεις διπλασια fps στα games.? οχι,ουτε καν..για δεκα πχ fps θα δωσεις εκατονταδες ευρω παραπανω.καπως ετσι και με τα κινητα επειδη εχει διπλασια τιμη δεν σημαινει πως θα ειναι 2 φορες καλυτερο κατα γραμμα σε ολα τα specs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taksidiotis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Καλό το review.νομίζω η adreno είναι μεγαλύτερη όμως,420,όχι 320. Σαν συσκευή πάντως,εντελώς αδιάφορη προς εμένα. Τεράστιο και με τιμή πού δεν χαρακτηρίζει την nexus σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Προσοχή για όσους πάνε σε συναυλίες και τους αρέσει να γράφουν βίντεο δεν θα δείτε πουθενά κανένα συγκριτικό με iphone. Το λέω αυτό γιατί δεν φανταζόμουν ποτέ το iphone 4 με τα άθλια specs να γράφει καλύτερα από το nexus 5 με τα κορυφαία specs!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stiflerakos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Καλό πάτωμα ... Που πας ρε Καραμήτρο !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Αναμενουμε λοιπον αλλες ναυαρχιδες για φετος. Το nexus 6 φαινεται να απευθυνεται σε συγκεκριμενους χρηστες πλεον. Αλλους τους χαλαει η τιμη και αλλους το μεγεθος (προσωπικα με χαλανε και τα 2). Αν και το nexus 5 μου νομιζω θα κρατησει καλα τουλαχιστον μεχρι του χρονου τα χριστουγεννα (αρκει να δωσουν το android M που λογικα θα βγει τοτε) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Αναμενουμε λοιπον αλλες ναυαρχιδες για φετος. Το nexus 6 φαινεται να απευθυνεται σε συγκεκριμενους χρηστες πλεον. Αλλους τους χαλαει η τιμη και αλλους το μεγεθος (προσωπικα με χαλανε και τα 2). Αν και το nexus 5 μου νομιζω θα κρατησει καλα τουλαχιστον μεχρι του χρονου τα χριστουγεννα (αρκει να δωσουν το android M που λογικα θα βγει τοτε) Αυτο ακριβως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Για 699€ δεν αξιζει καθολου. To Nexus 5 στα 300 ευρω ειναι πολυ πολυ πολυ καλυτερη επιλογη.Ο μονος λογος που θα αλλαζα το Nexus 5 μου θα ηταν για μια καλυτερη OLED οθονη και μια καλητερη camera-αισθητηρα, το nexus 6 εχει μονο την οθονη, απο camera ειναι και αυτο μετριο. Επισης σαν συσκευη-κατασκευη το Nexus 5 μου αρεσει περισσοτερο απο το Nexus 6. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Τζαμπα πραμα. Κακα τα ψεματα ,οταν τα nexus σε εχουν μαθει σε σχετικα προσιτες τιμες...αυτο δεν χωνευεται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα