xristoforos89 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Όσοι παρήγγειλαν έχουν παραλάβει όλοι κανονικά; εμενα ειναι ( ; ) στο καταστημα Πετρουπολης Δεν το παρελαβα τελικα, δεν μου εστειλε κιολας καποιος οτι το θελει, οποτε το αφησα ως εχει.
fanis1234 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 παιδιά υπάρχει και ένα σε κατάστημα της ηλιούπολης στο όνομα μου, όποιος το θέλει ας μου στείλει pm.
Federacion Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Εμένα μου ήρθε χτες μήνυμα στο κινητό για το συγκεκριμένο tablet. Νομίζω υπάρχει στοκ Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
a400 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ περίμενα ενημέρωση αλλα δεν έγινε και πήγα στο κατάστημα που είχα βαλει για παραλαβή και το πήρα κανονικά ήταν εκεί. Όποτε παιδιά μη περιμένετε να σας ενημέρωση κανεις.
xristoforos89 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Mail κανονικά μου ήρθε πάντως εμένα όταν ήταν έτοιμο για παραλαβή από το κατάστημα.
dali13gr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Πρέπει το κατάστημα να πατήσει στο σύστημα ότι παρέλαβε για να φύγει mail στον πελάτη. Άμα ξεχαστεί, δεν θα φύγει ποτέ το mail. Γι αυτό σε κάποιους δεν ήρθε ενημέρωση.
Agathoklis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 καλημερα απο αυτους που το παραλαβανε το touch pad ειναι πολυ ευαισθητο? οσοι εχουν αρνητικες ειναι για το touch...ποσο ευαισθητο μπορει να ειναι πλεον???
magdalhnh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Το πήρε φίλη μου και απο το λίγο που το κράτησα στα χέρια μου για να το σετάρω, μου άρεσε αρκετά. Το touch φυσιολογικό μου φάνηκε, με ένα μόνο προβληματάκι όταν πάω να κατεβάσω την μπάρα ειδοποιήσεων απο δεξιά. Αντι να κατέβει η μπάρα, πατιέται η αναζήτηση google που έχει στην αρχική οθόνη. Η αναζήτηση πως φεύγει απο εκεί; Πατάω παρατεταμένα, αλλά δεν μου δίνει καμια επιλογή.
terryman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Αν υπάρχει κάποιος που δεν το έχει προλάβει, υπάρχει πάλι διαθέσιμο για online παταγγελία.
crmaris Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 τσίμπησα ένα για τον μικρό. Thanks στον TS.
kostass__ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 για τον μεγαλο (εμενα ) κανει? εννοωντας χαλαρες ασχολιες απροβληματιστες ομως. επειδη θελω ενα ταμπλετ και επειδη ειμαι σουπερ σφιχτα στα οικονομικα σε σχεση με ενα αλλο κινα μερια η καποιο απο τα εδω στα ιδια περιπου λεφτα ειναι καλυτερο? ξερω γω ενα κινεζικο ισω εχει και 3g και hdmi πχ αμφιβολου ποιοτητας βεβαια. (λεμε τωρα) απλα το ψαχνω επειδη δεν περισευει σαλιο και θα κανω υπερβαση αν το παρω...
savvas.18 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 για τον μεγαλο (εμενα ) κανει? εννοωντας χαλαρες ασχολιες απροβληματιστες ομως. επειδη θελω ενα ταμπλετ και επειδη ειμαι σουπερ σφιχτα στα οικονομικα σε σχεση με ενα αλλο κινα μερια η καποιο απο τα εδω στα ιδια περιπου λεφτα ειναι καλυτερο? ξερω γω ενα κινεζικο ισω εχει και 3g και hdmi πχ αμφιβολου ποιοτητας βεβαια. (λεμε τωρα) απλα το ψαχνω επειδη δεν περισευει σαλιο και θα κανω υπερβαση αν το παρω... Ετσι μια απο τα ιδια και εγω το θελω για να βλεπω live streaming μπαλα θα το παιζει ή θα εχω θεματα/????
paylidis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 αν δεν σας ειναι θέμα οι 7" νομιζω τα αξιζει τα λεφτα του... προσωπικά πήρα το f&u 9" απο τα καρφουρ στα 40€ που επαιζε πριν κανενα μηνα και αν εξαιρεσει κανεις τη χαμηλη του αναλυση ειναι μια χαρα για βασική χρήση (και ας ειναι διπυρηνο)! 1
achilles_g_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Το έχει δοκιμάσει κανείς με novago????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα