voltmod Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Η HTC ανακοίνωσε το νέο Desire 620 dual sim σε δύο εκδόσεις, μία με Qualcomm Snapdragon 410 system-on-chip και μία με MediaTek MT6592. Στην δεύτερη περίπτωση, ονομάζεται HTC Desire 620G dual sim.Αν και οι δύο συσκευές μοιράζονται τα περισσότερα χαρακτηριστικά, λόγω της χρήσης διαφορετικών System-On-Chip, οι δύο συσκευές έχουν ορισμένες σημαντικές διαφορές. Το HTC Desire 620 dual sim υποστηρίζει 64-bit ενώ επιπλέον είναι συμβατό με δίκτυα 4G LTE ενώ το HTC Desire 620G dual sim υποστηρίζει μέχρι και WCDMA. Διαφορές περιμένουμε και στις επιδόσεις, αφού το Qualcomm Snapdragon 410 είναι τετραπύρηνο (Quad-Core Cortex-A53) με συχνότητα λειτουργίας 1,2GHz και Adreno 306 γραφικά, ενώ το MediaTek MT6592 είναι οκταπύρηνο (Octa-Core, Cortex-A7) με συχνότητα λειτουργίας 1,3GHz και γραφικά τύπου Mali-450 MP4. Όσο αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, οι δύο εκδόσεις είναι πανομοιότυπες και έτσι διαθέτουν οθόνη 5 ιντσών τύπου LCD IPS με ανάλυση 720 x 1280 pixels, 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης (το Desire 620 dual sim δέχεται κάρτες μνήμης έως 128GB ενώ το Desire 620G dual sim δέχεται κάρτες μνήμης έως 32GB). Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 2100mAh. Στην πρόσοψη διαθέτουν κάμερα με αισθητήρα 5.0 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος η κύρια κάμερα έχει αισθητήρα 8.0 Megapixels και συνοδεύεται από LED flash. Διαθέτουν δύο ηχεία στην πρόσοψη ενώ βασίζονται στο Android 4.4.4 KitKat και στο HTC Sense 6 UI. Το κόστος του HTC Desire 620 dual sim στην Ταϊβαν που παρουσιάστηκε είναι $225 ενώ το κόστος του HTC Desire 620G dual sim είναι $160. Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία διάθεσης των συσκευών στην Ευρωπαϊκή αγορά ή και το κόστος τους. Site: GSMArena
nikoskokos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Πολυ ωραια και τα δυο και σαν σχεδιο και σαν επιδοσεις και η τιμη πολυ ανταγωνιστικη στην δευτερη περιπτωση ανταγωνιστικη και με τους κινεζους... Απλα βλεπω κατι λιγο ενοχλητικο θυσιαζεις επιδοσεις για 4g η μου φαινεται?? Δεν εχω λειτουργησει κανεναν απο τους δυο επεξεργαστες απλα εχω διαβασει αρκετα για τον mediatek νομιζω ειναι εφαμιλος του snapdragon 600?? Ειδικα στην ελλαδα (στην πατρα τουλαχιστον) το 4g ειναι λιγο ανυπαρκτο οποτε μαλλον υπαρχει μια επιλογη.. :-P μην βαρατε μια αποψη ειναι! 2
BODYTALKER1979 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Πολυ ωραια και τα δυο και σαν σχεδιο και σαν επιδοσεις και η τιμη πολυ ανταγωνιστικη στην δευτερη περιπτωση ανταγωνιστικη και με τους κινεζους... Απλα βλεπω κατι λιγο ενοχλητικο θυσιαζεις επιδοσεις για 4g η μου φαινεται?? Δεν εχω λειτουργησει κανεναν απο τους δυο επεξεργαστες απλα εχω διαβασει αρκετα για τον mediatek νομιζω ειναι εφαμιλος του snapdragon 600?? Ειδικα στην ελλαδα (στην πατρα τουλαχιστον) το 4g ειναι λιγο ανυπαρκτο οποτε μαλλον υπαρχει μια επιλογη.. :-P μην βαρατε μια αποψη ειναι! τσέκαρε ταχύτητες Καρδίτσα http://www.speedtest.net/my-result/i/1036631884 Sent from my.........??????
nikoskokos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Εγω μενω ριο λιγα χιλιομετρα (9) εξω απο την πατρα και μετα βιας πιανω τα 2g.. :-P τωρα speedtest δεν κανω γτ θα απελπιστω...:-P
efstratios1982 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Κέντρο πάτρας που είχα βεθεί για δουλειά έπιανα κοντά στα 70mbps. Επίσης όσο και αν σου φανεί περιεργο σε μέρη με 2g και το 3g να είναι ανύπαρκτο μπορεί να πιάνεις κανονικά 4G. Αν έχεις κάποιο γνωστό σου που έχει 4G συσκευή (και δεδομένα) δοκίμασε το.
JimGer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Εγώ πάντως ακόμα δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να έχουμε πιο γρήγορες ταχύτητες σε mobile networks από ότι σε επίγεια δίκτυα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα