manos04 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας.Δεν μπορώ να βρω τον τρόπο για να κάνω τις μνήμες να δουλέψουν σε dual channel. Επισυνάπτω φωτο. Έχω δύο τέτοιες μνήμες και όταν τις βάλω την μια δίπλα στην άλλη, ο υπολ. βλεπει 2 GB, αλλά σε single channel. Πιστεύω λογικό. Όταν τις βάλω όμως όπως προτείνει το manual, στην θέση 1 και 2, δηλαδή μία παρα μία θύρα βλέπει μόνο 1GB Ram και πάλι σε single. Δοκίμασα και στις θέσεις 3 και 4 και πάλι, 1GB και single channel. Αν γνωρίζει κάποιος ας πει κάποια ιδέα. Δεν ξέρω και πόσο τοις εκατό κερδίζω με το dual channel, και αν αξίζει τον κόπο να βάζω και να βγάζω τις μνημες, απλά μου κίνησε την περιέργεια η όλη διαδικασία. Σας ευχαριστώ.
meletis_m Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας.Δεν μπορώ να βρω τον τρόπο για να κάνω τις μνήμες να δουλέψουν σε dual channel. Επισυνάπτω φωτο. Έχω δύο τέτοιες μνήμες και όταν τις βάλω την μια δίπλα στην άλλη, ο υπολ. βλεπει 2 GB, αλλά σε single channel. Πιστεύω λογικό. Όταν τις βάλω όμως όπως προτείνει το manual, στην θέση 1 και 2, δηλαδή μία παρα μία θύρα βλέπει μόνο 1GB Ram και πάλι σε single. Δοκίμασα και στις θέσεις 3 και 4 και πάλι, 1GB και single channel. Αν γνωρίζει κάποιος ας πει κάποια ιδέα. Δεν ξέρω και πόσο τοις εκατό κερδίζω με το dual channel, και αν αξίζει τον κόπο να βάζω και να βγάζω τις μνημες, απλά μου κίνησε την περιέργεια η όλη διαδικασία. Σας ευχαριστώ. Καλησπέρα. Τι μάρκα μητρική έχεις (μοντέλο). ? Λειτουργικό σύστημα έχεις windows 7 32bit ή 64bit?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα