marios1983-g Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 έψαξα αρκετά αλλά δεν βρήκα παρόμοιο θέμα εδώ μέσα η κάπου αλλού. Έχω ένα Xperia P κ το σήμα του WiFi είναι αρκετά ασθενές πρέπει να είμαι στα 4 μέτρα από το ρουτερ για να πιάνει χωρίς να λέει "περιορισμένη συνδεσιμότητα" σε δοκιμή που έκανα με Xperia Sole από την ίδια απόσταση η διαφορά ήταν μεγάλη!!! φταίει ίσως το αλουμινένιο περίβλημα? Η έχω ελαττωματικό κινητό όποιος γνωρίζει κάτι ας μου απαντήσει ευχαριστώ
maddoctor Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Υποθέτω το έχεις σε θήκη!? Δοκίμασες εάν έχεις διαφορά με και χωρίς θήκη από το ίδιο σημείο? Εάν έχεις τοπ κινητό σε μεταλλική θήκη, έχεις μεγάλη απώλεια και σε σήμα, αλλά και στο wifi.
theosk Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα και σε καμία περίπτωση δεν είναι χειρότερο από sole και u, δοκιμασμένα και τα τρία με το ίδιο ρουτερ
marios1983-g Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 το έχω σε θήκη σιλικόνης. Είναι αρκετά εκνευριστικο να μην έχει σήμα ακόμα κ σε καφετέριες το ίδιο θέμα έχω. Είναι αρκετά καλό κινητό είμαι ευχαριστημένος έκτος από το WiFi. έχω αλλάξει όλα τα Xperia τα Περισσότερα ακόμα κ στο δρόμο μέσα στο αυτοκίνητο έβρισκαν σήμα WiFi (κλειδωμένο ή όχι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα