Ntinaras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Είναι πετυχημένοι μουσικοί και με το δίκιο τους, νομίζω ανήκουν στα top40 και όχι στους αξιόλογους μουσικούς. τι εννοεις?
NikosKallithea Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλες κ όλους, αυτο ειναι το πρώτο μου μήνυμα στο insomnia.gr. :-) θα ήθελα να ρωτησω που μπορω να βρω στην Αθήνα γενικως, καταστήματα που πωλούν δισκους βυνιλίου ? (εκτος απο το Μοναστηράκι) thanx Πολλα μαγαζιά πουλάμε ενα πχ ειναι το public
h34a Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 τι εννοεις? Ότι είναι σε επίπεδο Wham-Spice Girls-Rihanna. Αν ηδονίζεσαι με το Careless Whisper μπορείς να πεις ότι και η Adele είναι ποιοτική, για παράδειγμα.
h34a Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλες κ όλους, αυτο ειναι το πρώτο μου μήνυμα στο insomnia.gr. :-) θα ήθελα να ρωτησω που μπορω να βρω στην Αθήνα γενικως, καταστήματα που πωλούν δισκους βυνιλίου ? (εκτος απο το Μοναστηράκι) thanx Βινύλια πουλάνε μαγαζιά που έχουν και cd, πήγαινε στο κέντρο της Αθήνας και θα βρεις. Έχω δει και μαγαζάκια που πουλάνε (σχεδόν) μόνο βινύλια, αν ψάξεις θα βρεις.
madrugada234 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Βασικά το βινύλιο είναι αυτό που παραμορφώνει τη μουσική και "βγάζει συχνότητες διαφορετικές". Οι vinyl lovers όντως το φαινόμενο θα το ξέρουν ως "ζεστό" ήχο. Do your homework. Ορίστε, να σε βοηθήσω: http://wiki.hydrogenaud.io/index.php?title=Myths_(Vinyl) Να μη το ξαναπω... ΟΤΙ ακουει το ανθρωπινο αυτί ειπα... δεν ειπα οτι ειναι και σωστη η συχνοτητα που ακουμε. Απλα ειναι οτι πλησιεστερο στην ακουστικη μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα