The Spirit Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Σε ένα δίκτυο αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Υπάρχουν 3 υπολογιστές συνδεδεμένοι απ' τους οποίους οι 2 έχουν windows 7 και ο 3ος windows 8. Στον 1ο με windows 7 έχω φτιάξει έναν κοινόχρηστο φάκελο για να βλέπω τα αρχεία σε όλο το δίκτυο, ο 2ος με windows 7 και αυτός τον βλέπει κανονικά τον φάκελο και έτσι διαχειρίζομαι τα αρχεία μου. Στον 3ο με τα windows 8 αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, μόλις πάω στις ρυθμίσεις δικτύου και βρίσκω το pc με τον κοινόχρηστο φάκελο κανονικά, πατάω να συνδεθώ και βγάζει το εξής μήνυμα "Σφάλμα δικτύου, δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο \\User-PC από τα windows. Κωδικός σφάλματος 0x80070035, η διαδρομή του δικτύου δεν εντοπίστηκε". Παρακαλώ για την βοήθειά σας
fireblade9 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μήπως να δεις τα δικαιώματα του φακέλου που κάνεις share ?? Είναι στο ίδιο workgroup ή οικιακή ομάδα??
rfc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Go to Control Panel Go to Credential Manager on each Windows 7 machine on the network Under Windows Credentials, type in the name of each machine, username and password https://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/028a3d13-f571-49e0-abe7-1ca61fb92082/error-code-0x80070035-the-network-path-was-not-found
The Spirit Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Αύριο που θα έχω πρόσβαση στους Η/Υ θα κοιτάξω αν βρίσκεται κ αυτός στην ίδια ομάδα (οικιακή δεν είναι σίγουρα). @rfc Τι ακριβώς μου λες να κάνω γιατί δεν κατάλαβα...
rfc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Αν δε διαβασεις το λινκ που σου εδωσα δε θα καταλαβεις φιλε. κοιτα αν μπορεις να δεις το φακελλο με \\ip, αυτο δε χρειαζεται homegroup 1
The Spirit Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά θα αλλάξουμε λειτουργικό γιατί δεν του αρέσουν τα 8 και θα βάλουμε windows 7. Οπότε θα δοκιμάσω μετά το format και αν έχω πρόβλημα σας ενημερώνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα