papoys1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Όντως ξεφύγαμε και μένα ο γυιός μου στο pegeot 207 rally. Καλά ρε μη βαράτε οι υπόλοιποι. Καλημέρα, 1
ΓιώργοςΛ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Για σας παίδες. Έχω ένα αυτοκίνητο παλιό του 90' κάτι και δεν έχω στα πίσω καθίσματα ζώνες ασφαλείας . Πόσο κοστίζει να βάλω καινούργιες.
shadowlike Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 μια ερώτηση σε αυτούς που λένε ότι αν καθαρίσεις την ζώνη θα λυθεί το πρόβλημα. Αφού η ζώνη είναι κολλημένη και το καθαρισμένο κομμάτι της ζώνης δε πρόκειται να φτάσει μέσα στο μηχανισμό , πως ακριβώς διορθώνεται το πρόβλημα; Προσωπικά μου έχουν κολλήσει και οι 2 ζώνες των επιβατών και δε μαζεύουν κάν ότι και να κάνω. Για αλλάγή μου ζητάει η αντιπρωσοπία 185e εκάστος (το αμάξι είναι ένα Auris του 2008). Εντωμεταξύ μου λένε πως επειδή τερμάτισαν οι ζώνες , κόλλησαν. Είναι δυνατόν να αχρηστεύονται έτσι οι ζώνες; Επειδή τερμάτισαν ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Η λυση ειναι Αναφορά σε κείμενο εδω https://www.insomnia.gr/forums/topic/639138-ζωνη-ασφαλειας-οδηγου-honda-crv-2008/page/2/ http://www.megalidis.gr/product/human-technology-904-frontida-esoterikou-chorou/ μονο με 10 ευρω ενω ειχα πληρωσει 80 ευρω σε φαναρτζη χωρις να κανει κατι Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2019 από Γιάννης Platano
blackhill66 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δε μαζευε ουτε πόντο στοοπελ αστρα τη βγάζεις ολη ολη μαγκωμα ακρης με μανταλακι βουτηγμα σε ζεστό νερό με αβα για πιατα ελαφρύ τριψιμο με σφουγγάρι άστο να στεγνώσει και είσαι τζάμι
Doubt Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Στις 9/6/2019 στις 9:02 ΜΜ, shadowlike είπε μια ερώτηση σε αυτούς που λένε ότι αν καθαρίσεις την ζώνη θα λυθεί το πρόβλημα. Αφού η ζώνη είναι κολλημένη και το καθαρισμένο κομμάτι της ζώνης δε πρόκειται να φτάσει μέσα στο μηχανισμό , πως ακριβώς διορθώνεται το πρόβλημα; Προσωπικά μου έχουν κολλήσει και οι 2 ζώνες των επιβατών και δε μαζεύουν κάν ότι και να κάνω. Για αλλάγή μου ζητάει η αντιπρωσοπία 185e εκάστος (το αμάξι είναι ένα Auris του 2008). Εντωμεταξύ μου λένε πως επειδή τερμάτισαν οι ζώνες , κόλλησαν. Είναι δυνατόν να αχρηστεύονται έτσι οι ζώνες; Επειδή τερμάτισαν ; Αν έχεις WD-40 δοκίμασε με αυτό Ψάξε seat belt WD-40 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 48 λεπτά πριν, Doubt είπε Αν έχεις WD-40 δοκίμασε με αυτό Ψάξε seat belt WD-40 Κανει...τα παντα !!!! https://wd40.gr/
gia_nnis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Παντως και μενα σε εξουσιοδοτημενο vw μου προτειναν σπρει για συντηρηση και οτι αν κολλησει και δεν μαζευει.. μετα δεν φτιαχνεται..
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Παντως και μενα σε εξουσιοδοτημενο vw μου προτειναν σπρει για συντηρηση και οτι αν κολλησει και δεν μαζευει.. μετα δεν φτιαχνεται.. Για να παρουν τις κατοσταριες στο ειπαν .
gia_nnis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 13 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Για να παρουν τις κατοσταριες στο ειπαν . Τους πηγα εγω μεταχειρισμενες και πληρωσα μονο εργασια.. Τις παλιες τις πηρα..!😉 Αν κολλησουν στο τερμα μπορουν να ξαναφτιαχτουν??? Μου ειπαν για συντηρηση να τραβαω τερμα τη ζωνη.. να την καθαριζω με ενα πανι και μετα να τη ψεκαζω με ενα σπρευ σιλικονης αντιστατικο και στις δυο πλευρες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα