aristos12 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 δεν ξερω ποιό ειναι τό σωστό ... κολλάει ή μαγκώνει , τελος παντων οταν βγάζω την ζώνη απο το σώμα μου για να βγώ απο το αμάξι αυτή δέν πηγαίνει στήν θεση της μόνη της αλλά πρεπει να τό κάνω χειροκίνητα , εριξα λιγο wd40 κ λιπαντικό κλπ στον μηχανισμό πού μαζεύει τήν ζώνη αλλά τίποτα ... σας εχει τύχει κάτι παρόμοιο κ πως το αντιμετωπίσατε ή τί λέτε νά φταίει ? ευχαριστώ
paylidis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Σου εχει χαλασει ο μηχανισμος. Το ειχε παθει και ενα ford που ειχα. Τοτε ειχε περιπου 70-80 καινουργιος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Σε ολα σχεδον τα αμαξια με την παροδο αρκετων ετων συμβαινει αυτο....10ετιας και πανω βεβαια... 2
rafail1994 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Και σε εμένα το έκανε πριν λίγο καιρό απο την χρήση γίνεται . Θα την βγάλεις όλη έξω και θα την καθαρίσεις παρά πολύ καλά απο την αρχή μέχρι το τέλος 2
haris_216 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μπορεί επίσης να έχει ψιλοδιπλωθεί (στρίψει) μέσα εκεί που "χάνεται" πίσω από το πάνελ του αυτοκινήτου. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να την βγάλεις και να την ξεδιπλώσεις. Και, αν και το WD40 είναι πανάκεια για πολλές "ασθένειες", καλό είναι να μην πολυπαίζουμε με τις ζώνες ειδικά στα τυφλά (μη βλέποντας που πάει). Σε τελευταία ανάλυση η ζώνη είναι εξάρτημα ασφαλείας και εκτός από το να δουλεύει ελεύθερα όταν τη βγάζεις, την χρειάζεσαι και για πιο σοβαρό σκοπό (αχρείαστη να 'ναι)
vision Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Επαναφέρω το θέμα γιατί κολλάει και η δικιά μου από τη χρήση και δεν μαζεύει μόνη της. Ειδικά φθινόπωρο/χειμώνα από την υγρασία είναι χειρότερα τα πράγματα. Βασικά να την καθαρίσουμε οκ, αλλά κανείς δεν απαντάει με τι. Καθαρίζει αποδεδειγμένα με κάτι συγκεκριμένο; Με κάποιο προιόν, με σαπούνι-σφουγγάρι; με τι; για να μην την λούσω με τίποτα πετρέλαια...
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Φιλε μου διαβασε εδω ...... http://www.insomnia.gr/topic/639138-ζωνη-ασφαλειας-οδηγου-honda-crv-2008/page-3 http://www.megalidis.gr/product/micrologic-premium-904-frontida-esoterikou-chorou/ 80 ευρω ειχα δωσει σε φαναρτζη τζαμπα .... Οι ζωνες ακομα δουλευουν αψογα και εχω αποθεμα απο σπρευ και εχω βαλει και σε αλλα δυο αμαξια . Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2017 από Γιάννης Platano 4
papoys1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Γιάννη ακριβούτσικο το βλέπω πάντως 15-16 ευρώ. Αν έχεις απόθεμα όπως λες να μην λήξει και πάει χαμένο πες που μένεις να έρθουμε για ένα ψέκασμα γιατί όλοι λίγο πολύ το κοληματάκι το έχουμε. 2
stelios18120 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Γιαννη κ εγω ενδιαφερομαι γ ενα ψεκασμα χαχαχα Οι ζωνες μου δεν μαζευουν πλεον μονες τους :) 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Γιάννη ακριβούτσικο το βλέπω πάντως 15-16 ευρώ. Αν έχεις απόθεμα όπως λες να μην λήξει και πάει χαμένο πες που μένεις να έρθουμε για ένα ψέκασμα γιατί όλοι λίγο πολύ το κοληματάκι το έχουμε. Μπροστα στα 80 και χωρις απτελεσμα στον φαναρτζη κανενα προβλημα... Γιάννη ακριβούτσικο το βλέπω πάντως 15-16 ευρώ. Αν έχεις απόθεμα όπως λες να μην λήξει και πάει χαμένο πες που μένεις να έρθουμε για ένα ψέκασμα γιατί όλοι λίγο πολύ το κοληματάκι το έχουμε. Λυκοβρυση παιδια ... Ναναι καλα ο φιλος kristosfm που μου το προτεινε στο παλιο post . 1
papoys1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Α δίπλα ούτε ένα καφέ δρόμο. Μου φαίνεται θα πεταχτώ και μετά περνάω και από Ν.Ιωνία για πεϊνιρλί. 1
stelios18120 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Αμα ερθω λυκοβρυση με το δικο μου αμαξι (16λιτρα/100χλμ) καλυτερα να αγορασω 2 τεμαχια χαχαχαχ 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Αμα ερθω λυκοβρυση με το δικο μου αμαξι (16λιτρα/100χλμ) καλυτερα να αγορασω 2 τεμαχια χαχαχαχ Το ιδιο θα ελεγα κι εγω Στελιο...Κι εγω διλιτρο (Honda CRV) με ιδια καταναλωση αλλα εχω βαλει υγραεριο αλλα και παλι ακριβο το κοστος μετακινησης. 1
papoys1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Γιάννη και εσύ υγραεριοκίνητος βλέπω. Και εγώ το ίδιο εδώ και 4,5 χρόνια.Έχω το opel vectra του 2005 και ήδη έχω κάνει 107.000 χιλιόμετρα με υγραέριο με 8,5 λίτρα στα 100 κατανάλωση.Απίστευτη οικονομία. Σώθηκα λέμε. Δεν ξέρω αν γράφεις σε ένα άλλο φόρουμ για υγραεριοκίνηση αν ναι και εκεί γράφω με το ίδιο νικνέϊμ. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Γιάννη και εσύ υγραεριοκίνητος βλέπω. Και εγώ το ίδιο εδώ και 4,5 χρόνια.Έχω το opel vectra του 2005 και ήδη έχω κάνει 107.000 χιλιόμετρα με υγραέριο με 8,5 λίτρα στα 100 κατανάλωση.Απίστευτη οικονομία. Σώθηκα λέμε. Δεν ξέρω αν γράφεις σε ένα άλλο φόρουμ για υγραεριοκίνηση αν ναι και εκεί γράφω με το ίδιο νικνέϊμ. Αν και ξεφυγαμε εχω σε 3 αμαξια υγαρεριο ...Το δικο μου Honda CRV και δυο Audi TT παλια των παιδιων μου ...Εμενα καιει πολύ αλλα στα ΤΤ 11 λιτρα εντος πολης.Γραφω αλλα΄λιγο στο Autogas σαν Insomniac και στο facebook συους Υγεραεροκινητους https://www.facebook.com/groups/Ygraeriokinitoi/?ref=bookmarks 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα