Προς το περιεχόμενο

AMD FX-4350 επιλογη ψυκτρας!

kamikazi18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας φιλοι,

εχω τον παραπανω επεξεργαστη και επειδη η ψυκτρα η μαμισια ειναι αρκετα θορυβωδες θελω να βαλω μια αλλη.
Εχω στο μυαλο μου αυτη εδω CoolerMaster Hyper 212 EVO αλλα εχω καποιες απορίες.
Να αναφερω οτι η μητρική μου ειναι αυτη εδω Asrock 970 pro3 R2.0 (θελω την καρτα γραφικων στο πανω PCI-Express) και μνημες RAM τις g.skill ripjaws ddr3.

Επισης το κουτι μου ειναι το apex vortex 3620.
Τωρα αν παρω την παραπανω ψυκτρα που ανεφερα θα εχω καποιο θεμα;
π.χ.
1) Θα χτυπαει/ακουμπαει στην RAM ή θα μου κλεινει τα slot για τις RAM και δεν θα μπορω να βαλω αλλη αργοτερα;

2) Δεν θα κλεινει το πλαινο καπακι απο το κουτι;

3) Θα βρισκει στην καρτα γραφικων μου; την οποια δεν ανεφερα πιο πανω ειναι : nvidia geforce gtx 660 directCU 2gb ddr5
ή καποιο αλλο προβλημα που δεν εχω σκεφτει;
Αν εχω προβλημα με την ταδε ψυκτρα, ποια μου προτεινεται;

Το πολυ στα 40-45Ε και κατα προτιμησει coolmaster αν δεν ταιριαζει παμε και σε αλλη μαρκα με την προυποθεση να ειναι αθορυβη φιλοι/φιλες...
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1)Θα σου κλείνει το 1ο σλοτ αλλά αν επιλέξεις χαμηλο στικ ραμ θα την παίρνει.

2)Οριακά ίσως σε παίρνει η 212 έχει 15,9εκ ύψος,καλύτερα για να είσαι σίγουρος πήγαινε σε αυτή που είναι 15,2εκ

3)Οχι

Αν θες να βάλεις την 212 πάρε ένα μέτρο και δες αν έχεις τουλάχιστον 16εκ διαθέσιμα ανάμεσα στο πλαινο καπάκι και τον επεξεργαστή σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αυτην που με προτεινεις καποιο θεμα με την RAM θα εχω; Αν ναι τι;

Σε ευχαριστω κιολας για την απαντηση..

Επισης ενας χρηστης λεει αυτο...
Σημείωση: Σε AMD μπαίνει κατακόρυφα, δηλαδή η έξοδος του αέρα είναι προς την οροφή του κουτιού. Αν έχετε κουτί με τροφοδοτικό στην οροφή και AMD επεξεργαστή, απλά ΜΗΝ την αγοράσετε! Σαυτή την περίπτωση πάρτε την 212 evo. Διαφορετικά με 2 ανεμιστήρες στην οροφή και έναν πίσω και πολύ καλό cable managment για όσο γίνεται καλύτερο airflow και επομένως χαμηλότερες θερμοκρασίες, είναι άριστη για τα λεφτά της! Σε Intel επεξεργαστές κουμπώνει κανονικά, δηλαδή η έξοδος του αέρα γίνεται προς τα αριστερά κατευθείαν στον ανεμιστήρα εξαγωγής του κουτιού.

Ετσι ακριβως ειναι το συστημα μου οπως τα λεει ο φιλος.

Η αληθεια εινια οτι πρωτα αυτην ειδα και με βαση το σχολειο του ειπα για τον 212 evo.

Επεξ/σία από kamikazi18

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...