Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα καταλαθως διεγραψα την εφαρμογη του  fm radio  στο κινητο μου δοκιμασα με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων να το επαναφερω αλλα δεν μου το επαναφερει υπαρχει τροπος να το ενεργοποιησω παλι?

Δημοσ.

καλησπερα καταλαθως διεγραψα την εφαρμογη του  fm radio  στο κινητο μου δοκιμασα με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων να το επαναφερω αλλα δεν μου το επαναφερει υπαρχει τροπος να το ενεργοποιησω παλι?

Αν μας έλεγες και τι κινητό έχεις.......!?

• Like 2
Δημοσ.

Επισης η επαναφορά εργοστασιακών πρέπει να επαναφέρει και την εφαρμογή του ραδιο, εκτός αν πέρασες custom rom η οποία δεν εχει ραδιο, οπότε οσες επαναφορες κι αν κάνεις δεν θα βρεις ραδιο (εκτός αν το βρεις και το περάσεις χειροκινητα).

Στο δια ταυτα αω θες βοήθεια, δώσε πλήρη στοιχεία, όπως τι κινητό εχεις και τι έκανες (οχι μονο το λάθος) και έφτασες σε αυτό το πρόβλημα

Δημοσ.

ναι σωστα εχω το lenovo s860  και ειχα κατεβασει το  du master  εφαρμογη σαν το  clean master  και εκανα την διαγραφη μεσα απο κει πηγα να την επαναφερω και απο κει μεσα αλλα παλι τιποτα οχι custom rom δεν εχω βαλει

Δημοσ.

Το clean master δεν σβήνει εφαρμογές από μόνο του, κάπως το έκανες απεγκατάσταση. Εάν το αγόρασες από Ελλάδα, μίλα καλύτερα με την Lenovo Hellas - http://shop.lenovo.com/gr/el/contact/

Πάλι εφόσον είναι αγορασμένο από Ελλάδα, μπορείς να πας εδώ -> http://support.lenovo.com/us/en/products/phones/s-series/s860-smartphone/?tabName=Downloadsκαι να του ξαναπεράσεις την ελληνική rom. Τώρα εάν είναι αγορασμένο από κίνα, θα πρέπει να του περάσεις την δικιά του rom, που είναι για 1GB RAM -> http://www.needrom.com/download/lenovo-s860-vibeui-2-0-multilang-root/

Δημοσ.

τουσ πηρα τηλεφωνο μου ειπαν να κατεβασω την εφαρμογη Rescue Add-On και μεσα απο κει καποιος τεχνηκος μου το επανεφερε περισοτερα δε χερω

• Like 1
  • 9 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Όχι όταν το αγόρασα δεν είχε κάποιο εικονίδιο FM ραδιόφωνο αλλά επειδή είναι 4G για αυτό το λέω..μπορώ με κάποιο να κατεβάσω αλλά όχι διαδυκτιακο αλλιώς θα κατεβαζα

• Confused 2
Δημοσ.

To FM radio είναι ηλεκτρονικό κύκλωμα και όχι εφαρμογή και δεν έχει καμία σχέση με το 4g. Ή το έχει το κινητό ή δεν το έχει και το δικό σου δεν το έχει. Το app υπάρχει μόνο σαν ενδιάμεση επαφή του κυκλώματος με το λειτουργικό και ακόμα και να το κατεβάσεις θα σου πει ότι δε βρέθηκε ραδιόφωνο.

Δημοσ.
21 hours ago, Giannos84 said:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΟ TCL 40SE 4G ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ FM ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ .ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ME KAΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ?

OXI

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Giannos84 είπε

Όχι όταν το αγόρασα δεν είχε κάποιο εικονίδιο FM ραδιόφωνο αλλά επειδή είναι 4G για αυτό το λέω..μπορώ με κάποιο να κατεβάσω αλλά όχι διαδυκτιακο αλλιώς θα κατεβαζα

Το 4G δεν έχει σχέση με το ράδιο.Aν δεν έχει το κινητό τον εξοπλισμό για ραδιόφωνο δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Σαν να προσπαθείς να κάνεις ένα δικίνητο  αμάξι 4χ4 με το να κολλησεις το σηματάκι 4χ4 στο πορτμπαγκαζ.Δεν.......

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...