Προς το περιεχόμενο

Lollipon-Kitkat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευστοχο ειναι διοτι δεν σε αναγκαζει κανεις να το κανεις αναβαθμιση..,το κανεις με την δικη σου θεληση 

και κριση εαυτου.αν εχεις θεματα με το ηδη υπαρχον τοτε αναγκαζεσαι να το κανεις μπας και δεις ασπρη μερα

αλλιως αν ολα ειναι μελι γαλα ποιος ο λογος να προβεις σε αλλαγη; :/

για αυτο καθεσαι περιμενεις γτ παντααα υπαρχουν διαφορα θεματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευστοχο ειναι διοτι δεν σε αναγκαζει κανεις να το κανεις αναβαθμιση..,το κανεις με την δικη σου θεληση 

και κριση εαυτου.αν εχεις θεματα με το ηδη υπαρχον τοτε αναγκαζεσαι να το κανεις μπας και δεις ασπρη μερα

αλλιως αν ολα ειναι μελι γαλα ποιος ο λογος να προβεις σε αλλαγη; :/

για αυτο καθεσαι περιμενεις γτ παντααα υπαρχουν διαφορα θεματα

Με τη διαφορά όμως ότι εδώ μιλάμε για τεράστια αλλαγή στο Android. Δεν είναι αναβάθμιση τύπου 4.4.2 σε 4.4.4 ας πούμε. Η διαφορά στις επιδόσεις είναι πολύ μεγάλη. Το Lollipop άλλαξε runtime στις εφαρμογές απο το dalvik που είχε τόσα χρόνια default το android, πήγε στο art. Αυτή η αλλαγή απο μόνη της αξίζει την αναβάθμιση. Πρώτη φορά είδα το κινητό μου να έχει 1 GB ελεύθερη μνήμη. Δεν το είδα ούτε με CM11/KitKat ούτε με stock Jelly Bean. Στο Antutu με CM11 είχα 20400 σκορ ενώ τώρα με CM12/Lollipop πήγε στο 22250. Επίσης και η κατανάλωση στη μπαταρία έχει βελτιωθεί αρκετά.

Επεξ/σία από thomasG4
Δημοσ.

Με τη διαφορά όμως ότι εδώ μιλάμε για τεράστια αλλαγή στο Android. Δεν είναι αναβάθμιση τύπου 4.4.2 σε 4.4.4 ας πούμε. Η διαφορά στις επιδόσεις είναι πολύ μεγάλη. Το Lollipop άλλαξε runtime στις εφαρμογές απο το dalvik που είχε τόσα χρόνια default το android, πήγε στο art. Αυτή η αλλαγή απο μόνη της αξίζει την αναβάθμιση. Πρώτη φορά είδα το κινητό μου να έχει 1 GB ελεύθερη μνήμη. Δεν το είδα ούτε με CM11/KitKat ούτε με stock Jelly Bean. Στο Antutu με CM11 είχα 20400 σκορ ενώ τώρα με CM12/Lollipop πήγε στο 22250. Επίσης και η κατανάλωση στη μπαταρία έχει βελτιωθεί αρκετά.

Ακριβως :) Εγω με nexus 5 ειχα 39000 στο antutu και τωρα επιασα 40700! 

post-235967-0-75131500-1417347576_thumb.jpg

Δημοσ.

δεν παυει ομως ναναι στην ιδια δομη λογισμικου..android με λιγα λογια οποτε παρεμενει ενα update..τεσπα ακομα και αν ειναι ετσι οπως το λες,εχω αναφερθει στο προηγουμενο μου ποστ οτι κανεις δεν σε αναγκαζει,και αν δν εχεις σημαντικα θεματα απλα καθεσαι στα αυγα σου και παρακολουθεις τις εξελιξεις .

Δημοσ.

καταρχασ το benchmark οσες φορες και να το κανεις βγαζει διαφορετικο αποτελεσμα. δευτερον εγω εκανα εργοστ. ρυθμησεις και hard reset στο νεξους και ακομα η ραμ ειναι στο 85 % μεσο ορο.

Δημοσ.

καταρχασ το benchmark οσες φορες και να το κανεις βγαζει διαφορετικο αποτελεσμα. δευτερον εγω εκανα εργοστ. ρυθμησεις και hard reset στο νεξους και ακομα η ραμ ειναι στο 85 % μεσο ορο.

Είναι στο 85% κατανάλωση RAM, χωρίς να έχεις βάλει προγράμματα;

Οσο αναφορά για το Benchmark, παίζει 100-200 κάθε φορά άμα δεν αλλάξεις κάτι στο σύστημα, όχι +- 2000.

Δημοσ.

Πόσες εφαρμογές έχει εγκατεστημένες; Γενικά πως το βλέπεις να πηγαίνει απο επιδόσεις; Είναι smooth; Για να δεις πόση διαθέσιμη RAM έχεις πήγαινε στις ρυθμίσεις, εφαρμογές και στη καρτέλα εκτελούνται.

Δημοσ.

μετα το hard reset ειναι λιγο καλυτερα απο πριν. αλλα μου κανει εντυπωση που ακουσα αλλους να λενε οτι με το androd 5 το κινητο παει καλυτερα σε σχεση με το 4

Δημοσ.

το κινητο οταν ειναι idle τοση ραμ λεει καταναλωνει το clean master δεν ξερω

Το clean master πετα το.Καθαριζει ολα τα σκουπιδια εκτος απο το μεγαλυτερο,τον εαυτο του

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...