Προς το περιεχόμενο

Lollipon-Kitkat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. δεν ξερω για σας παντως εγω ειμαι υπερ απογοητευμενοσ απο το android 5. 

απο τοτε που το εγκατεστησα στο nexus 5 το κινητο τρωει κολληματα και η ραμ που μου αφηνει ελευθερη ειναι 200 mb .

Εμπροκειτε να γινει κατι για αυτο?

Μπορω να παω πισω με καποιο τροπο στο kitkat που εκει το κινητο πηγαινε σφαιρα?

• Like 1
Δημοσ.

αν και μου φαινεται πλ περιεργο αυτο που περιγραφεις, θα σου προτεινα για αρχη να δεις που οφειλονται τα κολληματα (πχ τι τρεχει στην ΡΑΜ κλπ) και μετα να κοιταξεις για τα αλλα..θα σου προτεινα σου προτεινα custom recovery (πχ TWRP) και φλασαρισμα την 4.4.4 που θα κατεβασεις απο xda. Αν ειμαι σιγουρος αν θελεις ροοτ, διοτι δεν εχω το Ν5. Αλλα θα σου προτεινα να δεις για ροοτ και κερνελ..
Φιλικα παντα!

Δημοσ.

το root σε τι θα βοηθησει?

το εχουν το κινητο αλλοι 3 απο την παρεα στον εναν δεν εμπενε καν το λολιποπ στον αλλον τρεχει κανονικα και στον 3ο κολαει επισης...

Δημοσ.

το root σε τι θα βοηθησει?

το εχουν το κινητο αλλοι 3 απο την παρεα στον εναν δεν εμπενε καν το λολιποπ στον αλλον τρεχει κανονικα και στον 3ο κολαει επισης...

Πάρε backup ότι χρειάζεσαι και κάνε επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Δεν θα έχεις κολλήματα μετά.

Δημοσ.

πηρα hard reset τωρα αναμενουμε

Εγω flashαρα το factory image.. Παρατηρω lag μονο στο bootanimation κατα το τελος και λιγο μετα το boot αλλα περιμενω να φτιαξει με το 5,1. Επίσης χρειάστηκε να κατεβασω wireless channel στο router του σπιτιου μου για να το αναγνωρισει, λογικα ειναι καποιο Bug με το wifi οποτε εγω σε καθε περιπτωση αναμενω update και αν δεν διορθωθει τιποτα ισως να φλασαρω ξανα το factory image

Δημοσ.

Σε μενα οταν περασα το factory image με ρωτησε (μαλλον κρατησε backup μονο του..) αν θελω να επαναφερω πραγματα απο πριν και ειχα μεσα τις επαφες μου μαζι με ολες τις εφαρμογες (τις οποιες κρατησε μονο ως λιστα και τις κατεβασε στο πρωτο boot).

Δημοσ.

Εγω flashαρα το factory image.. Παρατηρω lag μονο στο bootanimation κατα το τελος και λιγο μετα το boot αλλα περιμενω να φτιαξει με το 5,1. Επίσης χρειάστηκε να κατεβασω wireless channel στο router του σπιτιου μου για να το αναγνωρισει, λογικα ειναι καποιο Bug με το wifi οποτε εγω σε καθε περιπτωση αναμενω update και αν δεν διορθωθει τιποτα ισως να φλασαρω ξανα το factory image

Το lag στο bootanimation είναι λογικό.Σε όλα τα Android έτσι είναι!

Δημοσ.

Το lag στο bootanimation είναι λογικό.Σε όλα τα Android έτσι είναι!

Με KK δεν ειχα τετοιο θεμα ουτε γι αστειο..Δεν το θεωρώ λογικο εγω παντως.. 

Δημοσ.

Με KK δεν ειχα τετοιο θεμα ουτε γι αστειο..Δεν το θεωρώ λογικο εγω παντως.. 

Όταν φλασάρεις καινούρια ROM, πάντα στο πρώτο boot λαγκάρει λίγο το boot animation.

• Like 1
Δημοσ.

για αυτο ποτε δεν ''αγοραζεις'' κατι με το που βγει στην αγορα...

ασε να περασει καιρος να γραφτουν τα προβληματα,εξαλλου σου ετρεχε νερακι οπως λες,ποιος ο λογος να το κανεις upadτε?

για να λες οτι εχεις lolipop? ε τωρα παρε το γλυφιτζουρι και γλυφτο :P

• Like 1
Δημοσ.

για αυτο ποτε δεν ''αγοραζεις'' κατι με το που βγει στην αγορα...

ασε να περασει καιρος να γραφτουν τα προβληματα,εξαλλου σου ετρεχε νερακι οπως λες,ποιος ο λογος να το κανεις upadτε?

για να λες οτι εχεις lolipop? ε τωρα παρε το γλυφιτζουρι και γλυφτο :P

Οταν μιλαμε για νεα εκδοση λογισμικου δεν νομιζω οτι το παραδειγμα σου είναι έμπιστο εύστοχο, αφου αλλάζει όποτε θες δωρεάν.. Αλλα όπως και να χει θα χουμε και το 5.1 σε λιγο καιρο λογικά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...