panos_99 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Λοιπον εφοσον το τροφοδοτικο σου κατα πασα πιθανοτητα δεν εχει καποιο προβλημα. Εαν δεν βαριεσαι,λυσε ολο το pc, βεβαιωσου πως ολοι οι αποστατες ειναι στην θεση τους και ξεκινα βημα βημα οπως εδω Site: http://www.thelab.gr/topic/94280-οδηγός-συναρμολόγησης-ηλεκτρονικού-υπολογιστ/">http://www.thelab.gr/topic/94280-οδηγός-συναρμολόγησης-ηλεκτρονικού-υπολογιστ/ Ολα οκ αλλα η καρτα γραφκων μου δεν εχει υποδοχη για το καλωδιο απο το τροφοδοτικο. Το αφηνω στον αερα αυτο το καλωδιο?
coniste Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 πως δεν εχει υποδοχη? βγαλε μια photo να φαινεται η καρτα γραφικων και γενικα ολο το κουτι απο το μεσα μερος.
panos_99 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 πως δεν εχει υποδοχη? βγαλε μια photo να φαινεται η καρτα γραφικων και γενικα ολο το κουτι απο το μεσα μερος.αυτο εινσι το κουτι Τωρα εχω μεσα το καλωδιο του τροφοδοτικου που παει στον επεξεργαστη που οταν ειναι μεσα δεν ανοιγει ο υπολογιστης. Τον ελυσα ολο αλλα και παλι τιποτα. αυτη ειναι η καρτα γραφικων που εχω τωρα. Radeon hd 5450 και αυτη που ειχα κςι αρχησε να βγαζει εναν δυνατο θορυβο και την αλλαξα. Geforce 9500 gt
coniste Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι νομιζω η καρτα δεν χρειαζεται pin connector παιρνει ρευμα απο το pci-e slot Για βαλε λιγο την παλια που εκανε θορυβο και δες αν αναβει το pc Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2014 από coniste
panos_99 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ναι νομιζω η καρτα δεν χρειαζεται pin connector παιρνει ρευμα απο το pci-e slot Για βαλε λιγο την παλια που εκανε θορυβο και δες αν αναβει το pc μονο μια? 5 6 φορες το εχω κανει αλλα τιποτα. Ή το συγκεκριμενο καλωδιο που δεν αφηνει τον υπολογιστη να ανοιξει ή ο επεξεργαστης ή η μητρικη λογικα εχει θεμα.
panos_99 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Update. Εβγαλα τον επεξεργαστή να δω το καλωδιο του τροφοδοτικου που παει στην cpu θα κλεισει τον υπολογιστη και δεν τον εσβησε. Οποτε αν περιωρισω το προβλημα στον επεξεργαστή πως θα καταλάβω αν φταίει αυτος η η θηκη που κουμπωνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα