Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...

Εδω και 3 μερες εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη.

Οταν εχω συνδεδεμενο το καλωδιο του τροφοδοτικου αυτο που ειναι πανω απο την καρτα γραφικων και κατω απο τον επεξεργαστη (που εχει 4 υποδοχες) και παω ν ανοιξω το pc φαινεται οτι παει να παρει μπρος και μετα απο ενα δευτερολεπτο κλεινει. Οταν ββγαζω αυτο το καλωδιο ανοιγει κανονικα ο υπολογιστης αλλα δεν ανοιγει η οθονη. Δοκίμασα και αλλη οθονη αλλα και παλι τιποτΑ. Τι μπορει να φταιει? Το τροφοδοτικο? Η καρτα γραφικων? Πριν 5 μερες αλλαξα τη καρτα γραφικών γιατι ξαφνικα εκανε εναν πολυ δυνατο θορυβο η παλια. Να πω επισης οτι ελυσα ολο τον υπολογιστη για να καθαρισω την σκονη. Η μητρικη μου ειναι η p5v vm dh. Το τροφοδοτικο deer dr 8500tx. Ευχαρστω εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Οταν εχω συνδεδεμενο το καλωδιο του τροφοδοτικου αυτο που ειναι πανω απο την καρτα γραφικων και κατω απο τον επεξεργαστη (που εχει 4 υποδοχες) 

Να πω πως δεν καταλαβα ποιο καλωδιο εννοεις?   :confused:

Το καλωδιο του τροφοδοτικου ειναι ειτε στο πανω μερος ειτε στο κατω μερος του κουτιου. Αυτο εννοεις?

Δημοσ.

Να πω πως δεν καταλαβα ποιο καλωδιο εννοεις?   :confused:

αυτο ειναι το καλωδιο και απο πισω η υποδοχη. Ελιπιζω να βοηθησα :P

post-225105-0-38030100-1417211111_thumb.jpeg

Δημοσ.

Ποια μητρικη εχεις? Εχει 24 pin υποδοχη ή 20 pin?

Σορρυ δεν ειδα οτι την εχεις αναφερει,24 pin εχει τελικα.

Αμα εχεις speaker στην μητρικη θα ακους καποιο beep, ακους κατι ή τιποτα?

Ειπες πως αλλαξες καρτα γραφικων, ποια εβαλες? μπορει να την σηκωσει το τροφοδοτικο σου ?

Δοκιμασε λιγο το 24πινο να το κουμπωσεις καλυτερα οπως ειπε και ο απο κατω,αν δεν γινει τιποτα μπορεις να προσπαθησεις να βραχυκυκλωσεις το τροφοδοτικο? με προσοχη παντα

Link.png Site: http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=268&pgno=0

Αμα παρει μπρος λογικα εισαι οκ με τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Το καλωδιο με τα 24 πιν το βλεπω λιγακι χαλαρο 

Επισης τη τροφοδοτικο εχει το γεγονος οτι παει να παρει μπρος και σβηνει μπορει να οφειλετε σε μικρο τροφοδοτικο

Δημοσ.

Speaker τι εννοεις?

Ενα καλωδιο που φευγει απο το μπροστινο μερος του υποογιστη? Που εινα μαζι με το reset και και τα led καλωδιακια?

Αν ναι τοτε ναι εχει. Η μητρικη μου ειναι η p5v vm dh και το τροφοδοτικο deer dr 8500tx 500w. Παιζει να μην εχω ενωσει καλα τα καλωδια απο το μπροστινο μερος του υπολογιστη? Δεν νομιζω να εχει σχεση αυτο.

Δεν νομιζω παντως να ακουω κατι παραπανω απο τα ανεμιστήρακια.

Αν δςν τοκανω σωστα αυτο με την βραχυκυκλωση τι παιζει να γινει? :P

Δημοσ.

Λοιπον ας πουμε κατι για αρχη αν καποιο καλωδιο ρευματος δεν εχει κουμποσει καλα με το παραμικρο μπορει να φυγει και επειδη βλεπω ειναι διπλα απο τον ανεμηστηρα μπορει να το κουναει λιγακι.

Αν ανοιγει για λιγο το πψ και κανει καποια μπιμ μπορει να ειναι θεμα θερμοκρασιας και να κλεινει για ασφαλεια για να μην γινει παραναλομα πυρος εκει μεσα

Αν το pc πριν 2 μερες δουλευε και τωρα οχι τα καλωδιακια απο τα κουμπια δεν φταινε εκτος και αν τα σκαλισες

Δημοσ.

Τα εβγαλσ οταν ελυσα ολη την μητρικη αλλα νομιζω τα εβαλα σωστα. Δουλευει και το power και τα 2λαμπακια μπροστα. Ολαεχουν κουμπωσει σιγουρα καλα. Το εχω δοκιμασει πολλες φορες. Οταν εχω αυτο το καλψδιο με τις 4 υποδοχες ανοιγει ουτεγια ενα δευτερολεπτο και κλεινει. Χωρις να ακουγεται τιποτα. Οταν το βγαζω ανοιγει ο υπολογοστης αλλα δεν ακουγεται κανεβα μπιμπ, που κανονικα οταν δουλευε το πισι εκανε στην αρχη.

Δημοσ.

Τι εννοες αποστατες?

Εψαξα κι καταλαβα τ εννοεις. Ναι ο ενας βγηκε και δεν το ξανσ εβαλα. Εχει σχεση αυτο?

Ποια μητρικη εχεις? Εχει 24 pin υποδοχη ή 20 pin?

Σορρυ δεν ειδα οτι την εχεις αναφερει,24 pin εχει τελικα.

Αμα εχεις speaker στην μητρικη θα ακους καποιο beep, ακους κατι ή τιποτα?

Ειπες πως αλλαξες καρτα γραφικων, ποια εβαλες? μπορει να την σηκωσει το τροφοδοτικο σου ?

Δοκιμασε λιγο το 24πινο να το κουμπωσεις καλυτερα οπως ειπε και ο απο κατω,αν δεν γινει τιποτα μπορεις να προσπαθησεις να βραχυκυκλωσεις το τροφοδοτικο? με προσοχη παντα

Link.png Site: http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=268&pgno=0">http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=268&pgno=0

Αμα παρει μπρος λογικα εισαι οκ με τροφοδοτικο.

εκανα αυτο με τη βραχυκυκλωση και δουλεψε κανονικα το τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Εεεε αν δεν μπηκε ο ενας αποστατης και εχει βαλει καμια βιδα εκει με αλχιμια κατα 99% εχει μεγαλο θεμα

Δημοσ.

Εεεε αν δεν μπηκε ο ενας αποστατης και εχει βαλει καμια βιδα εκει με αλχιμια κατα 99% εχει μεγαλο θεμα

καμια βιδα δεν ειχα βαλει :S

Toν εβαλα τον αποστατη πισω αλλα δεν νομιζω να εσωσα κατι :P

Δημοσ.

Λοιπον εφοσον το τροφοδοτικο σου κατα πασα πιθανοτητα δεν εχει καποιο προβλημα.

Εαν δεν βαριεσαι,λυσε ολο το pc, βεβαιωσου πως ολοι οι αποστατες ειναι στην θεση τους και ξεκινα βημα βημα οπως εδω

Link.png Site: http://www.thelab.gr/topic/94280-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84/

Δημοσ.

Λοιπον εφοσον το τροφοδοτικο σου κατα πασα πιθανοτητα δεν εχει καποιο προβλημα.

Εαν δεν βαριεσαι,λυσε ολο το pc, βεβαιωσου πως ολοι οι αποστατες ειναι στην θεση τους και ξεκινα βημα βημα οπως εδω

Link.png Site: http://www.thelab.gr/topic/94280-οδηγός-συναρμολόγησης-ηλεκτρονικού-υπολογιστ/">http://www.thelab.gr/topic/94280-οδηγός-συναρμολόγησης-ηλεκτρονικού-υπολογιστ/

Παμε δυναμικα για ενα μεγαλο βραδυ! :D

Αλλα αυτο με τους αποστατες θελω καποιος να μιυ το εξηγησει γιατι παιζουν τοσο μεγαλο ρολο :/

Δημοσ.

Οι αποστατες βοηθανε ωστε να μην ακουμπαει η μητρικη στο κουτι και υπαρξει βραχυκυκλωμα. Μπορει να αποβει μοιραιο κατι τετοιο για την μητρικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...