David20 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστω! Απ'οτι φαινεται εχω πολλα να μαθω ακομη.. Κανενας δεν γεννηθηκε με γνωσεις "φυτεμενες" απο πριν...Οσοι ξερουν ,ειναι αποτελεσμα ασχολιας-διαβασματος. Μην μασας πουθενα..Οτι απορια -προβλημα εχεις,ολοι εδω στο φορουμ βοηθανε φουλ παντως. 1
NINA! Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Κανενας δεν γεννηθηκε με γνωσεις "φυτεμενες" απο πριν...Οσοι ξερουν ,ειναι αποτελεσμα ασχολιας-διαβασματος. Μην μασας πουθενα..Οτι απορια -προβλημα εχεις,ολοι εδω στο φορουμ βοηθανε φουλ παντως. Η αληθεια ειναι οτι εγω δεν εχω ασχοληθει-διαβασει, γι'αυτο και ειμαι ασχετη Το εχω διαπιστωσει, και για την επιλογη του laptop μου εδω απευθυνθηκα και με βοηθησανε πολυ! Ευχαριστω και παλι!
David20 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 1)Η αληθεια ειναι οτι εγω δεν εχω ασχοληθει-διαβασει, γι'αυτο και ειμαι ασχετη Το εχω διαπιστωσει, και για την επιλογη του laptop μου εδω απευθυνθηκα και με βοηθησανε πολυ! Ευχαριστω και παλι! 1)Δεν ειναι κακο αυτο. Να εισαι καλα,καλο σου βραδυ παντως. 1
NINA! Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 1)Δεν ειναι κακο αυτο. Να εισαι καλα,καλο σου βραδυ παντως. Επισης, καλο βραδυ και σε εσενα! 1
web_assasin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ειναι απαραιτητο να εχει αυτοματες ενημερωσεις ενεργοποιημενες,δεν ειναι καθε ενημερωση που βγαινει σωστη.
David20 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ειναι απαραιτητο να εχει αυτοματες ενημερωσεις ενεργοποιημενες,δεν ειναι καθε ενημερωση που βγαινει σωστη. Και αυτο πως θα το καταλαβει ο καθε χρηστης;..και γιατι δεν ειναι σωστη;.Δηλαδη η Microsoft δεν τα ελεγχει καλα;
web_assasin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 χα,το λες σα να μην εχει κανει ποτε πατατες η ms ισως στα 8 να μην εχει κανει τοσες ( αν και εβγαλε προχθες μια ενημερωση πατατα και μαλιστα 800ρα ) αλλα στα 7 για μενα μετα το sp1 ειδικα τα ειχε κανει ψιλοχαλια. και σε περιπτωση που δεν εχει γνησια η TS καλο θα ειναι να μην κανει οτι ενημερωση να ειναι.
David20 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 χα,το λες σα να μην εχει κανει ποτε πατατες η ms ισως στα 8 να μην εχει κανει τοσες ( αν και εβγαλε προχθες μια ενημερωση πατατα και μαλιστα 800ρα ) αλλα στα 7 για μενα μετα το sp1 ειδικα τα ειχε κανει ψιλοχαλια. και σε περιπτωση που δεν εχει γνησια η TS καλο θα ειναι να μην κανει οτι ενημερωση να ειναι. Φυσικα και εχει κανει πατατες.Αλλα δεν με απαντας στα ερωτηματα και ρωταω παλι,1)ο χρηστης πως θα καταλαβει οτι η ενημερωση που του εστειλε δεν ειναι σωστη, και 2)οι ενημερωσεις βελτιωνουν λειτουργικο-διορθωνουν bugs,συνεπως αφου την εστειλε η μαμα εταιρια γιατι να μην την εγκαταστησει;... Αν η ts δεν εχει γνησια δεν ξερω τι παιζει με ενημερωσεις. Επισης ειχα laptop με 7αρια και δεν ειχα ποτε προβλημα.
web_assasin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Επειδη δε μπορει να το ξερει,καλυτερα να μην κατεβαζει οτι ενημερωση βγαινει,γιατι εχω δει και περιπτωσεις που με τα updates κολλουσε χειροτερα ο υπολογιστης. Εσυ μπορει να μην τα εχεις δει αυτα,οποτε λογικο να θεωρεις οτι πρεπει να γινονται οι ενημερωσεις. επισης εχει πολυ καλες πιθανοτητες να της κλειδωσουν τα windows ( δεδομενου οτι εχει πειρατικα ) και μετα να ψαχνει παλι να δει τι εγινε,να αγχωθει και να μη μπορει να βγαλει ακρη ( οπως τωρα που δεν ειχε αλλο pc για να μπει στο ιντερνετ αμεσα ) . εγω προσωπικα κατεβαζω μονο καποιους οδηγους που μπορει να χρειαστω και μετα τις κλεινω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα