NINA! Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα! Μολις πηρα το Lenovo g500h..το προβλημα ειναι οτι δεν λειτουργει το ασυρματο ιντερνετ (δεν μου το εμφανιζει καν σαν επιλογη)..δοκιμασα να πατησω Fn+F..σιγουρευτηκα οτι δεν ειναι ενεργοποιημενη η λειτουργια πτησης..ομως δεν γινεται τιποτα..Μηπως μπορει να σκεφτει κανεις τι αλλο θα μπορουσενα φταιει?
loic Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μηπως εχει καποιο μικρο "διακοπτακι" σε καποιο σημειο δεξια/αριστερα/μπρος/πισω/στο πλαι?
David20 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα! Μολις πηρα το Lenovo g500h..το προβλημα ειναι οτι δεν λειτουργει το ασυρματο ιντερνετ (δεν μου το εμφανιζει καν σαν επιλογη)..δοκιμασα να πατησω Fn+F..σιγουρευτηκα οτι δεν ειναι ενεργοποιημενη η λειτουργια πτησης..ομως δεν γινεται τιποτα..Μηπως μπορει να σκεφτει κανεις τι αλλο θα μπορουσενα φταιει? Εχεις κανει ολες τις ενημερωσεις απ το windows update ; Ειναι περασμενοι ολοι οι drivers ; Τσεκαρες αν στα προγραμματα σου υπαρχει κατι περιεργο,πχ δυο,τρια antivirus ; Toolbars; Μην παραξενευεσαι,ολα παιζουν ρολο,ελεγξε τα ολα. Δωσε σε καποιον γνωστο σου που ξερει το "εργο" καλα,(αν τυχον δεν ξερεις εσυ),να στο ελεγξει...Αν δεν τα καταφερει πηγαινε το πισω με τη μια.Απο που το πηρες ΝΙΝΑ; 1
NINA! Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Οκ θα τα ελεγξω ολα..και αν χρειαστει θα επανελθω! Ευχαριστω!
NINA! Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Συγνωμη τωρα ειδα την ερωτηση..το πηρα απ'το e-shop!
David20 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Συγνωμη τωρα ειδα την ερωτηση..το πηρα απ'το e-shop! Thats ok...Με τα windows ενημερωμενα ειναι σιγουρο οτι θα περαστουν ορισμενοι drivers,τωρα αν το laptop σου διαθετει καποιο πληκτρο-προγραμμα τυπου "support" οπως πχ το δικο μου που εχει εργοστασιακα περασμενα το "HP Support Assistant",τοτε απο κει θα βρεις τους υπολοιπους drivers αφου πρωτα τελειωσεις με το windows update. 1
NINA! Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Θα πρεπει να το ψαξω γιατι δεν ειμαι και πολυ σχετικη με ολα αυτα..αν δεν βγαλω ακρη θα το δωσω οπως ειπες και εσυ σε καποιον γνωστο μου που γνωριζει πολυ καλυτερα απο μενα!
David20 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Θα πρεπει να το ψαξω γιατι δεν ειμαι και πολυ σχετικη με ολα αυτα..αν δεν βγαλω ακρη θα το δωσω οπως ειπες και εσυ σε καποιον γνωστο μου που γνωριζει πολυ καλυτερα απο μενα! Ετσι κανε, και μην τρελαινεσαι,αν γινουν τα 3 πραματακια που εγραψα στο πρωτο μηνυμα,εκτιμω οτι θα βρεθει η ακρη,αν δεν υπαρχει κατασκευαστικο θεμα (που δεν στο ευχομαι).Ποιο λειτουργικο φοραει;
NINA! Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Windows 7..το οποιο εγκατεστησα εγω (το αγορασα free dos)..μηπως εγινε καποιο λαθος εκει :/
David20 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Αν ολα τα υπολοιπα λειτουργουν καλα,δεν το υποπτευομαι αυτο και τοσο πολυ,πιστευω θελει ενημερωση των windows και drivers.(Iσως καποιος λειπει,ή δεν εγκατασταθηκε σωστα).Προς το παρον κανε ολα τα updates πρωτα.
arc Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Windows 7..το οποιο εγκατεστησα εγω (το αγορασα free dos)..μηπως εγινε καποιο λαθος εκει :/ ντιν ντιν για drivers Μπες στο site της lenovo, βρες το μοντελο σου και κατέβασε τον αναλογο driver. Πέρασε τον, επανεκκίνηση και ready. Υποψιάζομαι οτι δεν θα ειναι ο μόνος driver που θα λείπει 1
NINA! Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Οντως 2 drivers (απο τους 16) δεν μπορεσε να εγκατασταθει..θα μπορουσε να εχει καποια σχεση αυτο? Οκ θα κατεβασω και τον driver απο το site της lenovo..
David20 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Οντως 2 drivers (απο τους 16) δεν μπορεσε να εγκατασταθει..θα μπορουσε να εχει καποια σχεση αυτο? Οκ θα κατεβασω και τον driver απο το site της lenovo.. Ναι,αν εγραφε οτι ειναι για το ασυρματο ιντερνετ.Στρωσου στην δουλεια τωρα!!!!!!! Εχεις drivers και ενημερωσεις να κατεβασεις...Χε χε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα