Προς το περιεχόμενο

Jurassic World (2015)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα δε μου άρεσε.

Ντάξει, βλέπεται μια φορά, δεν είναι έργο που θα το παρατήσεις στη μέση, αλλά δεύτερη φορά δε πρόκειται να κάτσω να το δω. Και υπ' όψιν τη πρώτη ταινία την έχω δει τόσες φορές που έχω μάθει όλους τους διαλόγους απ' έξω.

Το πρώτο δεν το αγγίζει ούτε με σφαίρες, δεν έχει τη μαγεία του πρώτου με τίποτα.

Πολλές σκηνές ήταν ολόιδιες με σκηνές των προηγούμενων ταινιών, copy paste.

Ενδιαφέρον φάνηκε αρχικά σα χαρακτήρας η κοκκινομάλλα, και ο dude αυτός μαγκάκος, αλλά βλέποντας τη ταινία ένιωθα σαν να πήραν τις καλύτερες σκηνές απ τις 3 ταινίες, να τις ξαναγύρισαν με χειρότερο cgi, και να τις έκαναν remix.

Για μένα είναι στα επίπεδα περίπου του jp3, με το jp2 να είναι αισθητά πιο πάνω από τα jp3 και jw, και το jp1 ακόμα πιο ψηλά κι από το jp2.

Επίσης κάτι που πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω, και το αναρωτιέμαι χρόνια τώρα:

Πως στο κόρακα γίνεται ταινία του 1992 να έχει πιο αληθοφανείς δεινόσαυρους από όοολες τις άλλες ταινίες, συμπεριλαμβανομένου και του JP3, και του JW ?

Θα περίμενε κανείς πως 23 χρόνια μετά θα υπήρχε πρόοδος, όχι οπισθοδρόμηση.

1992

fscxh0o2bn1scygmnfcr.jpg

2015

Indominusempire.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Μην ξεχνάς ότι ο δεινόσαυρος του 2015 είναι πέρα ως πέρα υβρίδιο, δεν ξέρω αν όντως ήθελαν να φαίνεται ως ένας κλασσικός αληθοφανής δεινόσαυρος.

Σε όσους θέλανε νομίζω το πέτυχαν μια χαρά...

Δημοσ.

Πως στο κόρακα γίνεται ταινία του 1992 να έχει πιο αληθοφανείς δεινόσαυρους από όοολες τις άλλες ταινίες, συμπεριλαμβανομένου και του JP3, και του JW ?

επιδη στη φωτο που ποσταρες, ο δεινοσαυρος ειναι animatronic, οχι CGI.. τα περισσοτερα εφε στο Jurassic Park ηταν πρακτικα.

• Like 2
Δημοσ.

επιδη στη φωτο που ποσταρες, ο δεινοσαυρος ειναι animatronic, οχι CGI.. τα περισσοτερα εφε στο Jurassic Park ηταν πρακτικα.

;) ακριβώς

jurassic-park.jpg

Adam <3 M9EZbIF.jpg

• Like 4
Δημοσ.

μαλάκία για προσχολικές ηλικίες, αλλά ο Κρις Πράτ μετράει, θα έχει ενδιαφέρον η καριέρα του εικάζω...

το μόνο καλό της ταινίας είναι ότι θέλεις να ξαναδείς το πρώτο καπάκι για να στανιάρεις...

• Like 2
Δημοσ.

καλα, και το original δεν ηταν κανα αριστουργημα. μια μετρια ταινια με μεγαλο ατου τους δεινοσαυρους. δεν περιμενω κατι διαφορετικο απο το Jurassic World, δυο ωρες fun με δεινοσαυρους.

• Like 2
Δημοσ.

Την ειδα, καλα περασα στο cinema, δεν θα την ξαναεβλεπα αλλα τον σκοπο της τον πετυχε, δεν βαρεθηκα ουτε ενιωσα να κανει κοιλια σε κανενα σημειο.

Δημοσ.

Χωρίς να συγκρίνω τα παιδικά συναισθήματα και το δέος που μου προκάλεσε το πρώτο θα πω ότι ήταν απλά ok, nothing special. Τα παιδάκια, η τύπισσα με το τακούνι και άλλες μερικές φάσεις όμως ήταν απλά τραγικές, έσωσε την ταινία ο Pratt imho as always.

• Like 1
Δημοσ.

καλα, και το original δεν ηταν κανα αριστουργημα. μια μετρια ταινια με μεγαλο ατου τους δεινοσαυρους. δεν περιμενω κατι διαφορετικο απο το Jurassic World, δυο ωρες fun με δεινοσαυρους.

Τι λεει ο άνθρωπος και του κάνετε και like! Χαλαρά στο top 5 καλύτερων περιπετειών ever! Δράση, σασπένς, σκηνοθεσία, μουσική, χαρακτήρες, ατάκες, όλα 10/10. Συν τους πρωταγωνιστές Goldblum, Sam Neil και Attenborough. Επίσης δεν έχει κανα σαχλό/αδιάφορο στόρυ όπως κάτι Avengers κλπ. marvel movies που απευθύνονται σε παιδάκια, αλλά έχει και κάποια ευφυϊα ως ιστορία, ως θεματολογία, ως χαρακτήρες.

• Like 3
Δημοσ.

Τι λεει ο άνθρωπος και του κάνετε και like! Χαλαρά στο top 5 καλύτερων περιπετειών ever! Δράση, σασπένς, σκηνοθεσία, μουσική, χαρακτήρες, ατάκες, όλα 10/10. Συν τους πρωταγωνιστές Goldblum, Sam Neil και Attenborough. Επίσης δεν έχει κανα σαχλό/αδιάφορο στόρυ όπως κάτι Avengers κλπ. marvel movies που απευθύνονται σε παιδάκια, αλλά έχει και κάποια ευφυϊα ως ιστορία, ως θεματολογία, ως χαρακτήρες.

πρεπει να εισαι νεος εδω.

u must be new here

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...