akpe Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Release date: June 12, 2015 (USA) Director: Colin Trevorrow Screenplay: Michael Crichton, Amanda Silver, Colin Trevorrow, Derek Connolly, Rick Jaffa Production companies: Legendary Pictures, Amblin Entertainment Producers: Thomas Tull, Frank Marshall, Patrick Crowley Cast: Chris Pratt, Bryce Dallas, Vincent D'Onofrio, Jake Johnson, Nick Robinson, Ty Simpkins, BD Wong, Irrfan Khan, Brian Tee Είχα ενθουσιαστεί αρχικά, όσο τουλάχιστον μιλούσαν για reboot της πρώτης ταινίας, μετά όμως είδα το trailer. Meh. Όπως είπε και ο Jeremy, «ooh the dinosaurs, the magic, the nostalgia... the sharktopus».
panagos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δεν με χάλασε το trailer. Ίσως επειδή γουστάρω Chris Pratt..? Μετράει και η συμμετοχή του Spielberg στην παραγωγή. Για να δούμε. Σίγουρα θα λείπει η μαγεία του πρώτου Jurassic Park, ειδικά όσοι το είδαμε όταν είχε βγει, αλλά υπάρχουν ελπίδες να δούμε κάτι καλό.
omghi2u Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 δεν ξερω ρε παιδια. κ εγω περιμενα με αγωνια... αλλα ενιωσα λες και μετα το τρειλερ δεν χρειαζεται καν να δω την ταινια. τωρα really mutant dinosaurs? dafuq...
omghi2u Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 καλα αλλο και αυτο με το full cg , πιο πολυ με πειραζει που αντι για teaser trailer ειδαμε ενα μικρο summary, ποσο δυσκολο ειναι να connect the dots και να ξερεις σχεδον τι θα παιχτει?
manic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Το είδα μου άρεσε αρκετά, δεν διαφέρει απο το μοτίμο των προηγούμενων
voldemort Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Το ειδα σημερα και ηταν ωραιο. Ετσι που μας παρουσιασαν την ταινια ειναι σαν να σου λενε ή μαλλον καλυτερα να μας προιδεαζουν το τι μας περιμενει σε λιγο.(αν λαβουμε σοβαρα μερικες δηλωσεις γενετιστων προσφατα). Παντα θεωρουσα τις ταινιες "προφητικες" για το τι μας περιμενει. Ιδιαιτερα στα σημερινα χρονια οτι δεις σε ταινια τωρα περιμενε το σε καμια 5ετια-8ετια.Καποτε τα χρονικα ορια ηταν μεγαλυτερα.
KilliK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 αλλα ενιωσα λες και μετα το τρειλερ δεν χρειαζεται καν να δω την ταινια. το ιδιο διαβαζω και στις κριτικες. με εξαιρεση το τελος, ολες οι βασικες σκηνες εχουν ηδη προβληθει στα τραιλερς.
Speculoos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αυτό δυστυχώς είναι κοινό στοιχείο της συντριπτικής πλειοψηφίας των τρέιλερ τα τελευταία χρόνια. Προσωπικά όσο και να θέλω να βλέπω τρέιλερ προτιμώ να τα αποφεύγω, Και κάποτε μαζί με τις διαφημίσεις ήταν από τα αγαπημένα μου κομμάτια στην συνολική εμπειρία του σινεμά. Ευτυχώς έχουμε ακόμα τις διαφημίσεις Την ταινία θα την δω όταν με το καλό βγει σε BRrip. Μέχρι τότε: 2
Aztec Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Εντάξει περνάει ευχάριστα η ώρα αλλα τίποτα το ιδιαίτερο ... καμια επαφή με την πραγματικότητα σε πολλά σημεία , ρηχοι χαρακτήρες εκτός απο τον γητευτη των αλόγων . Το σώνει η τελική μάχη .Το CGI καλύτερο απο οτι περίμενα 1
Supes Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μου άρεσε πολύ, καθώς και τα references στο Jurassic Park. Ένιωσα τα συναισθήματα της 1ης ταινίας... Trailers δεν βλέπω ποτέ, καλύτερα να σκυλιάσω... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα