Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση. Εχω ενα dvd με windows 7 απο το λαπτοπ μου και εχει χρησιμοποιηθει ο κωδικος ενεργοποιησης. Γινεται αν παρω καινουριο pc χωρις λειτουργικο να το κανω εγκατασταση απο εκει? Αυτο μονο ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Εγκατάσταση μπορείς να κάνεις,με αρκετά μεγάλη πιθανότητα, να το δηλώσεις δεν μπορείς.

Αρα τι θα με συμβουλευες να κανω? Να αγορασω καινουρια?

Δημοσ.

Άμα σταματήσεις να δουλεύεις το laptop,ή βολεύεσαι με κάνα Linux σε αυτό, μπορείς να δοκιμάσεις το κλειδί στο σταθερό και να μην δουλέψει με ένα τηλέφωνο(αυτοματοποιημένο) στην microsoft κατά κανόνα φτιάχνει,απλά δεν γίνεται σε δυο ταυτόχρονα.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ ευχαριστω για τη βοηθεια.

Εγώ παντως κατέβασα την έκδοση windows που έχω στο laptop την έκαψα σε ένα dvd, τα πέρασα στο desktop pc του αδερφού μου και όταν ήρθε η ώρα της δήλωσης έβαλα το ίδιο key που αναγράφει κάτω το λαπτοπ και ως δια μαγείας τα windows ενεργοποιήθηκαν αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα! Εννοείται ότι εγώ συνεχίζω κανονικά και λειτουργώ το laptop με την ίδια έκδοση-key

Δημοσ.

Εγώ παντως κατέβασα την έκδοση windows που έχω στο laptop την έκαψα σε ένα dvd, τα πέρασα στο desktop pc του αδερφού μου και όταν ήρθε η ώρα της δήλωσης έβαλα το ίδιο key που αναγράφει κάτω το λαπτοπ και ως δια μαγείας τα windows ενεργοποιήθηκαν αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα! Εννοείται ότι εγώ συνεχίζω κανονικά και λειτουργώ το laptop με την ίδια έκδοση-key

Αυτο μπορει να γινεται οντως το ειχα δει και εγω καπου νομιζω αλλα δεν το θυμομουν. Θα δω τι θα κανω αλλωστε δεν εχω αγορασει ακομα το desktop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...