coffeex Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Από διάφορα σχόλια που διάβασα και ίσως από το λογικότερο είναι ότι με τις «άκρες» που έχει το lightsaber άνετα όποιος το κρατάει θα κόψει τον καρπό του Site: Let's talk about the new 'Star Wars' lightsaber 5
stegal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ποσο μα ποσο τελειο για πρωτη ματια ειμαι σιγουρος πως δεν θα μας απογοητευσει η ταινια!! 2
YngwieMalmsteen Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Παίζει να ειμαι ο μόνος, που ποτέ δεν μου άρεσαν ούτε ελάχιστα τα star wars τελικά... Sent from my Nokia Lumia 920 3
GrandGamer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Το νέο lightsaber είναι μάπα γιατί δεν έχει καμία πρακτική χρησιμότητα αυτά τα μικρά lightsaber-άκια που βγάζει. Είναι καθαρά προσθήκη Disney. Τώρα για την ταινία δεν ξέρω, ας βγει πρώτα και βλέπουμε. 2
BadIronTree Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Εγώ είμαι πιο fan του Star-trek άλλα τα Star wars τα έχω δει όλα... Τα star-trek όλα πολλές φορές 1
nickmanak Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Τουλαχιστο να βγαλουν κανα game για pc με cry-engine να γουσταρουμε ξενυχτια. *Το οτι θα την "πηδηξει" την ταινια ο αμπραμς το ξεραμε απο πάντα (οπως κατεστρεψε πολλες σειρες ήδη). 1
hackerW32 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 εμενα μαρεσε εαν και το φοτοσπαθο το βρήκα καπως δύσχρηστο αλλα ταυτόχρονα cool υποψην πως δεν εχουμε δει τιποτα ακομα, απλα κάποιες random σκηνες. 1
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Τα star wars έχει δημιουργήσει μια ιστορία και πλέον έχουν το δικό τους κοινό. Ακόμα κι αν αντικειμενικά μπορεί κάποιες ήταν ή θα είναι κακές ταινίες, δεν μας ενδιαφέρει. Θα έχουν φωτοσπαθα, x-wings, millenium falcon και μουσική john williams. Δεν θέλουμε τίποτα άλλο! Και εδώ που τα λέμε, είναι αδύνατο να είναι χειρότερες από το attack of the clones!
nickmanak Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ακομα την παλευει ο γερο-Τζον; Το `76 εγραψε το επικο theme που με κανει να ανατριχιαζω ακομα.
FarCry Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Το νέο lightsaber είναι μάπα γιατί δεν έχει καμία πρακτική χρησιμότητα αυτά τα μικρά lightsaber-άκια που βγάζει. Είναι καθαρά προσθήκη Disney. Τώρα για την ταινία δεν ξέρω, ας βγει πρώτα και βλέπουμε. http://techcrunch.com/2014/11/28/here-star-wars-i-fixed-your-force-awakens-lightsaber-crossguard-for-you/
lifeowner771 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Καλυτερα ενα μαπα trailer(εμενα προσωπικα μου αρεσε), παρα μια μαπα ταινια...Αυτο ειναι το μονο σιγουρο 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Καλούτσικο το trailer(Το lightsaber είναι όντως χάλια, καταρχήν το έκαναν σταυρωτό και το "υπόλοιπο" (? ) μοιάζει πιο πολύ με αυτό το πράγμα από το IM2)
Silvershot Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 πρεπει να το δει καποιος για να κρινει αν αξιζει η οχι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα