overpower Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Εχω λιωσει με τα ποσα εχουν βγαλει... χαχαχαχαχαχ http://9gag.com/gag/ae3meVB 2
BlackBird79 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ντάξει την στιγμή που μας δείχνει τον μαύρο stormtrooper κατευθείαν μου έρχεται στο μυαλό: ..."We aint found shit..." Απο Spaceballs για τους παλαιότερους... 1
karhariasgr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 το φωτοσπαθο μπορεί να είναι fail.. αλλά ποιο fail θα είναι το 100% σίγουρο για μενα, ταξίδι στον χρόνο που θα βάλει ο JJ Malakaros... οκ μας άρεσε στο lost γιατί ήταν mindblow, αλλά χάλασε το Star Trek χωρίς λόγο... φαντάζομαι ότι πλέον όλοι όσοι "δεν βλέπουν star wars", θα βλέπουν μετά από αυτό...
karhariasgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Oxygene, on 28 Nov 2014 - 7:40 PM, said:Ο R2-D2 έγινε μπάλλα;;; H αρχική ιδέα του Lucas για τον R2-D2 ήταν να ειναι μπαλα, αλλα δες μπορούσε να πραγματοποιηθεί... Oxygene, on 28 Nov 2014 - 7:56 PM, said:Κάτι εύστοχο που διάβασα στα σχόλια στο YouTube... ο storm trooper γιατί είναι μαύρος; δεν θα έπρεπε να είναι λευκός όπως όλοι οι κλώνοι του Jango Fett; ισως να φοραει την στολη για να ξεφυγει απο τον στολο, δεν ξερουμε αν ειναι 100% stormtrooper. το trailer εχει σκοπο να μας τρολλάρει, όπως κανει συχνα ο JJ.... Οι αερομαχίες ωραίες αλλά ξενέρωσα με το lightsaber. και δεν ξερω γι εσας αλλα εγω μολις το ειδα τον Sith σκεφτηκα τον Seth 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα