Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λοιπόν 

Εχω το άσπρο "internet" πληκτρολόγιο της ms το οποίο ειναι ελεεινό και τρισάθλιο απο τα 7-8? χρόνια χρήσης ,το καθαρίζω , αλλα ειναι έτοιμο να διαλυθεί και τα μισά κουμπιά δεν την παλεύουν.
Απο ακουστικά χρησιμοποιώ κάτι ψείρες sony των 30? euro που έχω για το κινητό . 
Και το καλύτερο το φύλαξα για το τέλος , mouse turbo-x ουτε που ξέρω τι , δεν δουλεύει καθόλου σε λεία επιφάνεια , θέλει mousepad και ακόμα και σε αυτό μπορεί να μην δουλέψει 100%. <- απο day1

θέλω να πάρω οπωσδήποτε mouse+keyboard γιατι ειναι για τα σκουπίδια αλλα και ακουστικά γιατι με τη βαβούρα στη γειτονιά μου έχω φτάσει να τα φοράω 5-6 ώρες τη μέρα και οι ψείρες δεν ειναι κ ότι καλύτερο.

Προορίζονται για λίγο απ όλα, δεν με νοιάζει δηλαδή να ειναι gaming mouse κλπ , αρκεί να μη σκάσω ενα σκασμό λεφτά και να μην μου σπάνε τα νευρα όπως τα τωρινά μου. Εγραψα τα παραπάνω για να καταλάβετε με τι την βγάζω.

οπότε θέλω να μου προτείνετε απο Ελλάδα mouse-keyboard-ακουστικά 
το budget ειναι περιορισμένο , δεν θα το γράψω γιατι δεν ξέρω πόσα θα δώσω , αλλα θα ήθελα όσο το δυνατών χαμηλές τιμές (πχ mouse 15-20 euro) και accesories που να την παλευουν, να μην χαλάσουν σε 3-4 μήνες (σχετικά προσεκτική χρήση).

Thanks

• Like 1
Δημοσ.

ενσυρματο Keyboard & Mouse Logitech MK120.

http://www.public.gr/product/perifereiaka/keyboards/desktop-keyboardsmouse/logitech-desktop-mk120-mayro/prod481890pp/

Ασυρματο keyboard & mouse Logitech Wireless Desktop MK220

http://www.public.gr/product/perifereiaka/keyboards/desktop-keyboardsmouse/logitech-wireless-desktop-mk220-asyrmato-mayro/prod3850376pp/

Ακουστικά κεφαλής Logitech H150 Headset Λευκό

http://www.public.gr/product/perifereiaka/pc-headsetmicrophone/akoystika-kefalis-logitech-h150-headset-leyko/prod1870144pp/

χωρις πολλες απαιτησεις..........οικονομικα!

Δημοσ.

για ακουστικά θα προτιμούσα να μπαίνουν τα αυτιά μέσα ώστε να μην ακούω την βαβούρα γύρω μου και το πρώτο keyboard/mouse τα έχει το 2ρο pc του σπιτιού και δεν έχουν καλή αίσθηση τόσο τα πλήκτρα όσο και τo mouse
thx για το ενδιαφέρον πάντως, καμια άλλη επιλογή ? :P

Δημοσ.

χμμμ αυτό κάτι μου λέει , ωραίο , αν δεν έχει προβλήματα το τσίμπησα 
αυριο θα κάνω παραγγελία οπότε θα αφήσω ενα χρονικό περιθόριο να μαζέψω γνώμες
thx!

για ακουστικά πως σου φαίνονται αυτά? http://www.e-shop.gr/natec-nsg-0467-genesis-h11-gaming-headset-p-PER.572210

Δημοσ.

παντως το σετ keyboard mouse coolermaster εχει βγελει σε πολλους προβληματα...

ναι , αυτό διάβαζα τώρα 

Δημοσ.

Το λοιπόν 

Εχω το άσπρο "internet" πληκτρολόγιο της ms το οποίο ειναι ελεεινό και τρισάθλιο απο τα 7-8? χρόνια χρήσης ,το καθαρίζω , αλλα ειναι έτοιμο να διαλυθεί και τα μισά κουμπιά δεν την παλεύουν.

Απο ακουστικά χρησιμοποιώ κάτι ψείρες sony των 30? euro που έχω για το κινητό . 

Και το καλύτερο το φύλαξα για το τέλος , mouse turbo-x ουτε που ξέρω τι , δεν δουλεύει καθόλου σε λεία επιφάνεια , θέλει mousepad και ακόμα και σε αυτό μπορεί να μην δουλέψει 100%. <- απο day1

θέλω να πάρω οπωσδήποτε mouse+keyboard γιατι ειναι για τα σκουπίδια αλλα και ακουστικά γιατι με τη βαβούρα στη γειτονιά μου έχω φτάσει να τα φοράω 5-6 ώρες τη μέρα και οι ψείρες δεν ειναι κ ότι καλύτερο.

Προορίζονται για λίγο απ όλα, δεν με νοιάζει δηλαδή να ειναι gaming mouse κλπ , αρκεί να μη σκάσω ενα σκασμό λεφτά και να μην μου σπάνε τα νευρα όπως τα τωρινά μου. Εγραψα τα παραπάνω για να καταλάβετε με τι την βγάζω.

οπότε θέλω να μου προτείνετε απο Ελλάδα mouse-keyboard-ακουστικά 

το budget ειναι περιορισμένο , δεν θα το γράψω γιατι δεν ξέρω πόσα θα δώσω , αλλα θα ήθελα όσο το δυνατών χαμηλές τιμές (πχ mouse 15-20 euro) και accesories που να την παλευουν, να μην χαλάσουν σε 3-4 μήνες (σχετικά προσεκτική χρήση).

Thanks

Ελιωσα στο γελιο διαβαζοντας το παραπανω :lol: :lol: :lol: :lol:

Παντως ριξε μια ματια και σε Used πραγματακια ισως βρεις κατι που να σε ενδιαφερει.Πχ αρκετα ατομα πουλανε Razer Electra με  30-35ευρω με εγγυηση που ειναι η μιση τιμη απο καινουργια και αλλα τετοια παραδειγματα.Ειναι λιγο πιο πανω απο το Budget σου αλλα ενταξυ πες οτι ειναι 1-2 καφεδες :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...